- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nah, megfogadtam tanácsod.Ugyebár van az én gépem, amin műxik routerrel a net rendesen, meg minden egyéb.Mivel az én gépemnél van a router, a másik gépet idehoztam és beledugtam a működő gépbe dugott kábelt, és nem volt úgy se jó.Szerintem a villám kivágta az alaplapról a hálókártyát.Nem baj, úgy is van új lap, meg proci is, már csak nézek egy vidi karit.
Köszönöm szépen a segítséget!Sokat segítettél!
-
bnss
veterán
A villámcsapásból származó áramlökés terjedésével nem sokat foglalkoztam, az említett esetben nagyon kicsiny áram juthatott csak oda, ha után még működött a PC. (Ha desktop PC-ről van szó, akkor az nem erősáramról megy.)
Eszközkezelős kérdés valóban megválaszolt kérdés, még az is szóba jöhet - esetéleg - hogy a routeren az áramtéskor használt port dobta be a törülközőt (erre sincs sok esély).
-
OK.Értem köszönöm.Sikerült megcsinálni, már routerrel vagyok a gépemen, viszont a másik gépen azt írja egy hálózati kábel nincs bedugva.(Minden a helyén van, pls ne nézzetek amatőrnek.) Úgyvélem a villám kivágta az alaplapból az integrált hálózatikártyát, és azért írja azt.(A szomszédoknak még a gépet is levágta.) Ha nem ez a gond, akkor please írj vissza.Köszi.
-
Big thx.Viszont bajom van a routerrel.(Mivel ADSL Netem van) van modemem is, nos bekötöm a routert(jól, jártas vagyok a régi smc-vel) mivel eltűnt a cd, sztem nem ismeri fel a routert,és azt írja sárga háromszöggel hogy a kapcsolat korlátozott, vagy nem jött létre.Mi lenne a megoldás arra, hogy észrevegye a routert?(Fix-re kell állítani az elsődleges DNS-t, meg a gépet, alapértelmezett átjárót?) Mert már nincs ötletem.Ha lehet kicsit részletesebben.BIG THX!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Trollok komolyan
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- VR topik
- Óra topik
- Futás, futópályák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest