- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bat777
csendes tag
válasz
Kvazár #10950 üzenetére
még nem próbáltam, nem tudom, hogy van-e modem, mikrohullámu jel jön elvileg egy átalakítóból megy a routerba...
A főnököm házában van a cég az alsó szinten, 8 mega fel le és 3 fel a sávszélesség, 2 en használjuk a netet + a felesége és ő kisnotit.
Online marketingel foglalkozunk és weblapokat csinálunk, tehát nincs leterhelve a net.. most torrent se fut
Mindenünk google doksiban van, de állandóan szakadozik az a probléma és nem lehet dolgozni, idegesítő, egy videót se játszik le 10mpenként megáll a videó, és mindenki mondja és én is látom otthonról, hogy a skype állandóan ugrál le fel... és az üzenetek is valamikor 5 perc múlva jelennek meg a küldési idővel. A videónál tölti a videót, azzal nincs baj, de nem játsza le...nem a windowsal van gond, mert ez a 3db problkéma minda 3 gépen (2 gép és egy noti) fennál... ez nagyon véletlen lenne, h mindhárom gép 2 fajta op rendszerrel...rossz lenne, tehát hálózattal van gond. Mondom a főnöknek, h próbáljuk meg a felső routert kiiktatni, ha nem megy akkor szoljon a számteches cégnek, mert ez így nem jó. -
bat777
csendes tag
válasz
Kvazár #10946 üzenetére
2 sima router ami itt van az irodában az sima tplink wifi router a fenti is wifi
Lent az irodában 2 gép megy rá vezetéken a fenti azért van, mert a kisnoti wifin megy, ami fent is meg lent is használva van, a fentit csak a kisnoti használja wifin, a lentin a wifi-t a kisnoti meg a céges okostelefonok használják + a 2 gép megy vezetéken.az ütközéses tesztet még lefuttatom párszor.
-
bat777
csendes tag
válasz
Kvazár #10939 üzenetére
ok megpróbálom.
amúgy 8-13 ms között mentek át a csomagok..
Beszéltünk a net szolgáltatójával, és mondta, h 2 routert külön külön próbáljuk ki, iktassuk ki őket, h megnézni, hogy melyik lehet hibás.
úgy van bekötve, hogy bejön az antenna, az átalakító és az a routerbe, majd a lenti irodai router is ebbe van belecsatlakoztatva, azt mondták, hogy a router összeszinkronizálása okozhatja.
-
bat777
csendes tag
válasz
Kvazár #10931 üzenetére
helló
megpingettem a nemzeti sportot (kerestem egy ip címet) 62.77.131.79.
32 bites adatokkal 4 ből 3 ment át 8ms alatt ttl 55
1472 bites egybe 4 ből 2 ment át 13ms alatt ttl 55
10 bites 4ből 4 ment át 8-10 ms ttl 55ping google.com
32 bites adatokkal 4 ből 3 ment át 8ms alatt ttl 56
1472 bites egybe 4 ből 3 ment át 13ms alatt ttl 56
10 bites 4ből 3 ment át 8 ms ttl 56más lappal is ez a 4 ből 3 az átlag
hogy tudom megnézni a van lan lábakat, hogy kiszűrjem, hogy itt van-e a hiba... a kisnotival kábelen csatlakozva kipróbáljam mindkét routeren?
mit csináljak? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest