-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViSAS
senior tag
válasz
Chieftec #100 üzenetére
Sziasztok!
Adott a céges laptopom, amelyet itthon is használok, viszont 5-10 percenként eldobja a wifi kapcsolatot (Lenovo T450), egy Asus N18U társaságában. A router naplójába mindig a következő bejegyzés kerül amikor a laptop rácsatlakozik (domain név és gép név cenzúrázva):Feb 13 15:13:00 dnsmasq-dhcp[382]: Ignoring domain [domain név] for DHCP host name [gép név].
Habár nem vagyok biztos abban, hogy ennek köze van a jelenséghez, de valószínűsítem, hogy igen. Minden más eszköznél jól működik az wifi-s kapcsolat, csak ennél a laptopnál ez a jelenség. Van valakinek ötlete a probléma megoldására?
Próbálkoztam már azzal is, hogy fix IP-t adok neki router oldalon, de változás nem történt, ugyanezt produkálja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Sorozatok
- Yettel topik
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- Magisk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest