-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zwiebel
tag
válasz
dark1980 #6473 üzenetére
Megpróbáltam nála így ahogyan leírtad. De sajnos a helyzet ugyanaz volt
De szvsz a gépével lehet valami gubanc, mert utána még a saját gépén sem engedett a netre csatlakozni. Nem fogadta el a felhasználó nevet és jelszót, mikor újra létrehoztam a kapcsolatot. Azért köszönöm a segítséget!
-
-
válasz
dark1980 #6463 üzenetére
Szia!
Tomato Firmware egész biztosan nem fut rajta, mert csak és kizárólag BroadCom Chipset-es routereket támogat, az RT-N13U pedig RaLink-es. OLEG-el szintén hasonló a helyzet, és legjobb tudomásom szerint az OpenWrt sem megy rajta. Sajnos "ez a RaLink Chipset átka"...
RAM Mod-ot ASUS WL-500G Premium-on, az eredeti, tehát nem V2-es verzión lehet csinálni, ilyen leírással nem találkoztam RT-N13-ra vonatkozólag. Bár, ez még nem jelenti azt, hogy nincs...
Transmission fagyás ügyben javaslom Neked a TL-WR1043ND topikot, ott is többen használnak DD-WRT-t, transmission-nel, szerintem ott kaphatsz tanácsot a szükséges korlátozások ügyében. De ha visszaolvasod az elmúlt 1 hetet mondjuk, akkor magadtól is találsz, mert többször volt róla szó a napokban is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- Update 07.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest