- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
Aktív témák
-
Marczi
csendes tag
Szóval, van 1 Albacomp midi házam, ebben egy Abit KD7-E, Palomino 1800+ és egy GT Igloo 24xx. A ház eredeti tápja 235 W-os volt, ezt lecseréltem egy instabilitás miatt egy 400 W-os Azonára. (Teljesen feleslegesen, mert nem a táp volt kicsi, hanem az alaplap rossz.) Ennek a tápnak az alján nincs ''légzőnyílás'', csak a ventivel szemben => a proci által termelt hőt nem szívja el semmi. Így az említett konfiggal - nem túl nagy terhelés mellett - 62 fokos maghőmérsékletet jelzett a BIOS! A házon van két 8 centis hűtőnek hely, egy elöl, egy hátul. Ez utóbbi a proci szintje alatt. Tettem előre egy hűtőt, ami beszívja a levegőt, ezzel kb. 2 fokot esett a hőmérséklet. Viszont jóval zajosabb a cucc. Gondolkodtam, hogy tegyek-e hátra egy ventillátort, vagy sem. A dilemmák:
- Ha kiszívja a levegőt a házból, nem szívja-e el az Igloo-tól a levegőt? (Az Igloo nem elszívja a bordáról a levegőt, hanem ráfújja.) Főleg, hogy ''alatta'' van, és a meleg levegő felfelé száll.
- Ha befújja a levegőt, akkor meg valószínűleg megint nem érek semmit, mert nincs hol távoznia a melegnek.
Mit javasoltok?
- Rosszul gondolkodtam, és egy venti mégiscsak megoldja a gondjaimat ?
- Cseréljem vissza a tápot a régire (+ tegyek bele egy ventit esetleg) ?
- Vegyek egy normális tápot (+ venti) ?
- Cseréljek bordát olyanra, amin a venti elszívja a levegőt ?
(A leveszem a borítót/kivágom a borítót/lecserélem a házat/vízhűtés sajnos, nem megoldható.)
A tanácsokat előre is köszi!!!!
Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- 3D nyomtatás
- Formula-1
- Vicces képek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elektromos autók - motorok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows XP
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3080, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest