Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Brandynew

    őstag

    válasz tomazin #9464 üzenetére

    1. A fejlesztés és tesztelés alatt fel nem fedezett sebezhetőségek javítása. Évente nagyjából 100 millió támadási kísérlet van okoseszközök ellen, és százezres nagyságrendben fertőzöttek, a botnet hálózatok szerves részei az okoseszközök. Ez ellen csak a folyamatos fejlesztéssel lehet védekezni. Arról nem is tudsz, hogy botnet hálózat része az eszközöd, pedig statisztikailag itt, a fórumhozzászólók között is kell lennie olyanoknak, akiknek az eszköze fertőzött.

    2. Más szoftverhibák javítása, amelyek pl. a takarítás algoritmusának hatékonyságán javítanak vagy a felhőszolgáltatóval való kommunikáción, az energiafelhasználáson stb. A szoftverfejlesztés nem úgy működik, hogy egy szép napon elkészítik A Tökéletes szoftvert, hanem kiadnak egy olyan változatot, ami már elfogadhatóan működik, a későbbiekben pedig tökéletesítik. A felhasználók maguk a tesztelők.

    3. Ha változik valami a felhőszolgáltatónál (akárcsak egy IP cím), akkor is kell egy update, hogy ne váljon használhatatlanná az eszköz (hosszútávon).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák