- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
litter
tag
Sziasztok!
Parkside 1000 nm-es fűnyíróm van, de a kérdés inkább általános jellegű.
A fűnyíró késeket érdemes lehet csere helyett élezni? Visszaolvastam és látom, hogy többen élezitek azokat.
Tud valaki konkrét tippet / linket küldeni, hogy pontosan mivel érdemes nekiállni?
Üdv, Tamás
-
litter
tag
Júli 27 / szombattól a Lildlben újra elérhető a kisebbik (500 nm-es) robotfűnyíró: https://www.lidl.hu/p/robotfunyiro/p10041428?pageId=10051715&tabCode=Current_Sales_Week
-
litter
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a határoló vezeték toldozásánál, javításánál mennyire fontos a vízálló technológia használata? Pl Wago + szigszalaggal elketyeg? Okoz bármilyen problémát, ha víz éri a vezeték belsejét?
Köszi előre is!
-
litter
tag
Parkside 1000nm szubjektív gondolatok első robotfűnyíró felhasználóként:
Az egység bár végtelenül korrekt áron kapható és alapvetően fűvágásra alkalmas, így az AI korszakában nagyon zavar, hogy bántóan HÜLYE. Otthon rengeteg Xiaomi ökoszisztémás okoseszközt használok és napi szinten élvezem a modern technológia apró finomságait, kifinomult működését az egyes moduloknak.
Ehhez képest ez a "Smart" gép olyan, mint egy nem kívánt időutazás a múltba. A vezetékes megoldás eleve idejétmúlt, de tagolt kertemben a szűk átvezetések véget nem érő tili-toliba fulladnak, nem beszélve arról, hogy vizuálisan is csúnya látvány a sok drót. A fűnyíró teljesen koncepciótlanul, össze-vissza baszong a kijelölt hálón belül, szemlátomást fogalma nincs mit csinál, nem tudja hol van. Az általa kedvelt részeken hosszan időzik, míg más részekre alig teszi be a lábát. Idegből rohan bele újra és újra ugyanazon akadályokba, nézni is rossz, nem tudom hogy fogom kibírni évekig ezt a látványt. Könnyen elakad, elássa magát, a dróton ügyetlenül mozog. A hozzá adott "Smart" appot inkább nem is minősítem, maradjunk annyiban, hogy vicces.
Ebben az ársávban a Parkside alternatíva nélküli, engem is elcsábított a látszólagos értékajánlat és rákívántam. Viszont vannak kétségeim, hogy 2024-ben szabad-e még ezt a technológiát bárkinek megvenni. Szerintem inkább felejtsük el. Abszolút megértem azokat, akik a 150.000 Ft többszörösét szánják rá egy valóban okos fűnyíróra.
-
litter
tag
Sziasztok!
Végül megvettem a nagyobbik, 1000 nm-es Parkside gépet. Van még eladó belőlük. Ma telepítettem, de a
a "smart" résznél okostelefonon csak a "hibanapló" érhető el, a többi funkció nem aktív. Futott bele valaki hasonlóba?Szívesen egyeztetnék privátban (messenger, telefon, email...) valakivel, aki már "belakta" ezt a típust, lenne pár
egyéb kérdésem is, nagyon hálás lennék.Üdv, Tomi
-
litter
tag
Sziasztok!
A nagyobbik (1000nm-es) Parkside-ból a május eleji promo idejéről tud valaki elérhetőt bárhol az országban?
A kisebbik (500nm) még kapható BP II. kerületben. Üdv, Tomi -
litter
tag
Sziasztok!
A robotfűnyírók ár/érték bajnok kiadását keresem, mondhatni Pocophone-ját
Némi utánajárás után az Obi-s LandXcape LX790 befutó lehetne, de úgy nézem ez egy régebbi modell, itt a fórumban is sokan használják. Szabad ezt még megvenni 2024-ben? Jelenleg 170k az Obiban, ez olcsóbb lesz szezonon kívül?
A másik játékos a Parksideos modellek közül a nagyobbik. Ez az 150k körül szokott menni. Szimpatikus modell, az ára is korrekt, viszont a tesztek alapján a versenytásaknál lényegesen hangosabb.
Szabad erről a két modellről véleményt kérnem, esetleg másikat tud ajánlani valaki 200k alatt?
Telek mérete 750nm. Összes fűterület kb 350 nm.
Üdv, Tomi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest