- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
FIGYELEM, ez nem politika topik, ennek megfelelően ide nem kérünk a rezsicsökkentéshez kapcsolódóan sem ilyen posztokat, linkeket. Amit várunk, ötletek, tapasztalatok a spórolással kapcsolatban, praktikus javaslatok az energia megtakarításhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eddig nem akartam klímát, de most beadtam én is a derekamat. Kieg "fűtésre" (lehelésre) fogjuk használni, hátha javul (csökken) a fogyasztásunk gázból.
Az a legnagyobb fejfájás az egészben, hogy az ember összespórol valamennyit, aztán elkölti részleges felújításokra, de annyi sosem jön össze, hogy egy külső szigetelést cakkumpakk (állecuzámen) kifizessen.
Bármennyire is gondolkodik az ember előre, a (közel)nincsből nem lehet csodákat tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Segway Ninebot G30 DII - elektromos roller
- Babzsák fotel (Dr. Relax - Gamer, sötét zöld, keveset használt, hibátlan)
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS RT-N12+ 300Mbps router
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest