- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
FIGYELEM, ez nem politika topik, ennek megfelelően ide nem kérünk a rezsicsökkentéshez kapcsolódóan sem ilyen posztokat, linkeket. Amit várunk, ötletek, tapasztalatok a spórolással kapcsolatban, praktikus javaslatok az energia megtakarításhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
Egyelőre nem.. lehet én vagyok túl pesszimista, de nem túl fényes szerintem a jövőkép az energiaárakat tekintve. Simán el tudom képzelni, h a mostani csökkentés is csak egy benzinárhoz hasonló ideiglenes ársapka... (annak ellenére, h elvileg gázra 2036-ig szerződése van az országnak és Paks ugye a lakossági áram gyakorlatilag egészét megtermeli). Simán benne van a pakliban, h lejjebb kerül az átlag, vagy még drágább lesz a feletti rész. A helyzetre pedig még rátesz egy lapáttal a pánik. Tehát aki eddig ellene is volt, vagy nem fogta fel, legkésőbb a novemberi gázszámlájánál be fogja látni, h szigetelni kell, még akkor is ha önerőből ez nem fog menni, mert gyakorlatilag most ott tartunk, h egy átlagos vidéki családi ház hőszigetelése 3 évben belül meg fog térülni. Ergo, inkább megéri hitelbe beleugrani annak is, aki önerőből nem tudja megfinanszírozni.
Ilyen téren egyébként nagy francok.. nyilván számításba vették ezt is, ergo most h egy erőteljes válságidőszak küszöbén állunk üres államkasszával, EU-s pénzek nélkül és elkezdett megtorpanni az építőipar, csak rá tudnak dobni még 1 lapáttal a rezsiár húzással.. - ami ugye ismét piacélénkítő hatással bír = több adó bevétel + még a drága rezsi adóbevétele 1 télen át...
Új hozzászólás Aktív témák
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung LCD és LED TV-k
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- GTA VI
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest