Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
FerroChrom
csendes tag
Olyan szerencsém sajnos nem volt, hogy legyen egy 8800-asom. Pedig nekem is nagyon tetszett.
Amúgy a T3-ban más is feltűnt:
Bizony, a jó öreg 9210-es.
Mikor kiadták, ez volt az álmom. Aztán 2005 környékén nekem is lett. Hát, aznap egész éjszaka nem aludtam, mert a telefont nyomkodtam reggelig.
A Bounce nevű játékkal is ezen a gépen találkoztam először. Nem volt semmi vele játszani a belső 640x200-as, 4096 színt tudó kijelzőn.Egyszer egy biciklis esés miatt összezúztam a belső kijelzőjét, aminek a javíttatása anno 30000 Ft-ba került.

-
FerroChrom
csendes tag
Akkor nekem elég nagy szerencsém volt. Eleve úgy kaptam meg, hogy szinte minden sarkát zúzódások tarkították, mert sajnos édesapám nem kímélte. Mindig az ingjének első zsebébe csúsztatta be a kis 8210-est, ahonnan az mindig kiesett. Ennek ellenére tökéletesen működött, soha egy árva panaszom nem volt rá.
Amúgy nekem a fekete-királykék verzió volt meg. Megnéztem anno, hogy milyen színű előlapok voltak még hozzá, de ennél a színkompozíciónál szebbet nem találtam.
Érdekes egyébként, hogy később kiadták a 8310-est utódként, de nem lett akkora "legenda", mint az elődje. Pedig már volt benne FM-rádió is!

-
FerroChrom
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Xbox Series X|S
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Arc Raiders
- Filmvilág
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- WD Blue SN570 1TB M.2 NVMe SSD - Garancia: 2028.04.17 ALZA - 100/99%
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Eladó Sony 55-210mm f/4.5-6.3 E OSS
- AORUS B450 ELITE 5800X3D 32GB DDR4 2 SSD RTX 4070S 12GB GAMER PC
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS 2x E5-2650L v2 96GB ECC 2x10Gbit
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
igaz szegenyem buta mint a fold, de eszmeletlen szep