Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepe79
addikt
Thx!

Már írtam most egy szép hosszú szerelmes levelet
a seller-nek, becopyzom ide is:Dear Seller, dear hello.6670!
I have bid on Your old Nokia 8850 cell phone and I
won this item, I have purchased it already, I have
payed it via paypal and the money has been sent to
You already. Please make sure about this thing:
1., I need a black coloured one so please send me
a BLACK 8850 please! (-:
2., I need this cell in a good condition so please
check that out if the buttons work well and they
won't stuck
3, I do not want to get the phone with chinese
characters above the buttons so please make sure
there are not existing chinese signs above the
buttons
4, I need a Central-European charger according to
that I live in Hungary, Europe, so make sure
please You are going to send the cell with a 2-
pins charger which fits well into the wall socket
5., if is it possible, please upload the hungarian
language into my phone, there is an existing
software for it which does contain the hungarian
language
Thank You and inform me please! Peter -
bepe79
addikt
Hát, azért a Samu 2700-ám egyrészt mindent kibír, másrészt meg az összes szolgáltatásban jobb szinte, nem utolsósorban nem gyenge a térerő, nem veszti el, nem lesz végfokos, stb. De továbbra is várom a tippeket, hogy melyik a 6-7-8-as szériában az, amelyik nagyon jól néz ki (úgy, mint a 8850 vagy 8910), és kék a kijelző + bill. vil.

-
csoda120
aktív tag
Nagyon nem tudsz mit elrontani rajta.Óvatosan szétszeded,megfigyeled,mi hogyan hova illeszkedik,megigazítod és összerakod.

-
zorzy4
addikt
X68 az x60 mérsékelten ütés és vízálló változata. Inkább a minősége , kinézete, és ritkasága érdekes, belülről csak egy x60 magyar nyelv nélkül.
A másik x300 szintén nagyon ritka és drága. Azért nyílik oldalra a kijelző, mert a telefon élében van a kamera, így olyan érzés vele videózni mint egy kis videokamerával. -
KSparrow
őstag
wow. jó az az előlap...
amit én szerváltam most, az sajna be van ázva, (mondjuk megy ,csak nincs ugye világítás, a 456 rossz, a zöldet se veszi, hangerő fel-re nem reagál, és nem érzi a headsettet.
vistont a másik újdonság... na az üt...
Motorola t191, van rajta rendes Nokiás snake... ha lesz töltő, jobban is megismerem, de így bikázásból... -
KSparrow
őstag
igen, 18 vagyok..
jövőre érettségi... 
el nem tudod rontani, attól ne félj. a 3310re is rámegy a 3410 kijelzője, és elég vicces. visszateszed, akkor rendesen megy.összetalálkozni: azt tudom mindenkinek felvetni, hogy mi pesten megint tartunk találkozót, most vasárnap, és reményeim szerint vére meg tudjuk beszélni a második kiállítást, vagy legalábbis eltervezni. és akkor arról mindenki tud, és esetleg a megnyitón.
-
KSparrow
őstag
az i szerintem vinné a kis kamerát, de fordítva nem hiszem. de nyudodtan próbáld meg, már én is kíváncsi lettem!
a gomsor megvilágítás még oké, de a kijelző is vaksötét sajnos. úgy már nem olyan jó... meg a zöld.456 nem megy ugye... amúgy mondjuk jó... a BT is megy...
a cseréhez meg annyit, hogy a 3510-3510i cserék a jók!
a kijelzők nem kompatibilisek sajnos, de a ház ugye igen... a sima fehér házában nagyon vad a színes a fehér ledekkel...
jó ideig használtam.. 
amúgy úgy tudom, hogy lehet a 6310i-ből színes kijelzőset csinálni. kell bele egy 3510i kijelző, egy 8910i kijelző vezérlő ic, és egy 8910i szoftver (lévén, hogy tudomásom szerint ez az egyetlen darab, ami ugyan színes, de monofonikus a csengése(ezért is nagy a szerelem))
ha valaki ellát egy 6310i-vel, és egy 8910i-vel, akkor megcsinálnám, de amim van, azt sajnálnám beáldozni....

-
KSparrow
őstag
hali! hááát... nem tudom, nem hiszem hogy viszi, mert ugye más a felbontás. egy próbát megérhet, veszteni nem veszthetsz vele. úgy néz ki, végre lesz egy másik darabom, csak elázott a kicsika... nincs háttérvilágítás, a 456 és zöld gombok rosszak. sebaj, takarékos a kicsike, nem lehet vele hívást indítani, csak fogadni (na jó, lehet, de nem a hagyományos módon
) és az akkut is kíméli, megspórolja a ledeket... 
-
Magnum_
nagyúr
-
SyntaxeError
tag
-
Magnum_
nagyúr
fúúú apppám, te igen fontos ember lehetsz, vagy netán call center?
azt nem számolom bele, amit vezetékesen telefonálok, mert olyan is van ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
közben volt még két hívásom, és ezek olyan átlag 2-3percesek , tehát eddig volt durván 20-25perc. tegnap este töltötem fel az akksit, és eddig fullon van a jelzés. persze lehet, hogy majd hirtelen esi le, meg különben is csak 4 egység jelzi. de úúúúj még a telkó, majd pár nap mulva kiderül, hogy bírja.
amugy vicces, a hongkongból érkezett telefon akksija made in hungary

-
fullextra
tag
thanks Bateman...
!! 
bár érdekes, mert folyamatosan villog az üzenet ikon készenléti képernyőnél...
megtelt a memória vagy miafranc?
Jaa. 8850 házra vissza térve, biztosan fémből van, mégpedig alumíniumból, ám gyárilag biztosan más(sűrűbb/strapabíróbb) anyagból készültek, emlékszem anno. volt súlya rendesen az akkufedélnek ha levettem.

-
Magnum_
nagyúr
azt fogok... és ebayröl kap maj uj házat, de majd csak késöbb.. legalább várok 3-4 hónapot

7110-6310i-8850-T29-1610-3510i-3510 lettek.
van még A1018 csak úgy, meg alkatrésznek 5110, 6150... -
aDM|RaL^
őstag
Van egy fílingje, előtte egy htc herot használtam. : )
Egy szép állapotú 7110-et szeretnék, emlékszem egyik ismerősünk dolgozott Nokiánál akkoriban, amikor kijött, és röhögtünk hogy a nullszériás darabok (meg utána úgy emlékszem szériahiba is volt), kilőtték a fedlapot. : )) -
KSparrow
őstag
igen, én is tisztítok azonnal. nekem az volt az egyik ok, hogy én is használni vettem őket, de a másik meg, hogy amikor a verseny utcán a dszuvából (totál földről a barna meg minden színű telefont megvettem 100 forintért, akkor nem szívesen tettem volna ki a polcra. lepucoltam, és volt még olyan is, ami beindult... az ediigi legdurvább esetem egy motorola, a teló belül a panelnél volt tiszta madártoll...

-
KSparrow
őstag
de most ha rászorítod az antennát,akkor jobb lesz a hang, nem? mert nekem is elég bénán szólt, amikor elállt az antenna. amúgy nem lötyögnie kell, mint aminor kilazul plt 3410esen az előlap, hanem simán eláll, mint pl amikor a 350es nincs fent jól összerakva.
http://www.youtube.com/watch?v=7iYRvTI_TBU&feature=related
jó videó, már régebben megtaláltam, de megint rábukkantam!
-
Rav3n02
senior tag
Hogy ezt elkerüljem, ugyanis családi ház és a szomszédnak próbáltam ordibálni, de nem volt otthon, egy ideig úgy voltam megvárom, de nem jött.
Arra is gondoltam, hogy kiugrom mert csak másfél emelet magas, viszont a kerítést épp felújították így meg csak a vascsövek álltak ki a földből az ablak alatt

nagyon nagy show volt...

-
Rav3n02
senior tag
Én egyszer a saját fürdőszobámba szorultam be reggel 6kor reggeli előtt, telefon és minden nélkül. Kellemes 4 és fél órát töltöttem ott, szerencsére volt egy könyvem meg tudtam forró vízben fürödni xD
cserébe majdnem éhen haltam, így kénytelen voltam lenullázni a fürdőszoba ajtót..

-
csoda120
aktív tag
Azt hittem,hogy az akksival vagy a kamera cserével jössz elő

(#2376) Saint_ Hamar feladtad...Laptop csere miatt már eladod őket?
Végül nem vettem meg őket,mert már ebben a hónapban így 15k-t elköltöttem telefonokra...(7600,N-gage QD,6800,elvileg 9110-ek...)De akkor sem tértem haza üres kézzel
Vettem egy régi ericssonokhoz való fülhallgató párost nyakba akasztós kis tépőzáras tasakkal.Még nem néztem,de szerintem rádiósok 
-
KSparrow
őstag
előbb próbáld meg az antennát cserélni, vagy valamivel leszorítani. nekem is volt egy egy darabig (visszakérte unokatesóm, mert besz*rt a samsung omnián az érintő... ennyit a samsungról), és amikor kipucoltam, mert tiszta por volt a telefon, akkor levettem az antennát is, de lepattantak a fogak, amik tartották, és a felső fele meglazult, illetve elállt. és lévén hogy az antenna szorítja be a közketerbe a hangszórót, nem száz zsázalékoz a panelra való illeszkedése. ettől szól gyengén. szóval-visszatérve a kezdetekhez- elég szerintem csak egy antennát cserélni benne, az meg fogja oldani.
amíg nem szereztem másik, új antennát ,(nagykerben, azaz speedshop, gigatel, esetleg vatera van, asszem 1500 körül volt) addig úgy oldottam meg, hogy vastagabb kétoldalú ragasztót tettem az antennára, de az egyik felét fenn hagytam, és így a hátlap leszorította, de nem végleges megoldás, mert így feszül a hátlap, és az bizony egy idő után törni fog.
az Új antenna meg fogja oldani szerintem.
-
Magnum_
nagyúr
kolleganömnek ilyet vettem
-
-
Magnum_
nagyúr
Ericsson is jó ám

kedvelem az ilyet..
próbálok segíteni, jó, hogy nem b@sz le
ja! megint jött egy 7110, nemsokára megyek a postára átvenni
-
Magnum_
nagyúr
Pécsen én 500Ft-ért láttam vkit hirdetni.. itt vagyok helyben, egy ötszázsasom lenne rá, de nem vonzz a telefon

apropo, vettem egy rádiós fülhallgatót az ericssonomhoz, de nem jó a T29-hez....
nem kell vkinek? 800Ft volt postával együtt, én 500Ft-ért elküldeném valakinek, akinek jó, ráadásul csak az után kérném az árát, hogy tutira jó e, nehogy úgy járjon, mint én. -
csoda120
aktív tag

Merre kódorogtál?Már kezdtelek hiányolni

Köszi szépen

Igen azokra állok rá,de ha becsúszik 1-2 nem nokia és nem működő darab akkor annak is találok helyet
Amúgy meg mióta nem beszéltünk vagy 10db telefon került hozzám és azokat felajánlották 
Úgy néz ki,hogy jövőhéten egy 6800 kerül hozzám Novinyul jóvoltából

Jah,így már értem

Jó nyaralást

-
Magnum_
nagyúr
8850-7110(sokadik) -6310i
természetesen a 7110 meg 6310i eladó lesz. a 6310i ilyen lesz
ez a 7110 érdekes... használni kényelmetlen, nagy, keveset megy az akku, nagyon kell rá vigyázni, de mégis imádom

-
csoda120
aktív tag
Nekem is ez bűzlik kissé,hogy már elvileg a 3. szerelőhöz küldték...Ahelyett,hogy felhívnák telón,hogy egyáltalán meg tudja-e csinálni... pfff
Na az ilyeneken tudok még kiakadni:
http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://hardverapro.hu/dl/uad/2008-12/668669pic.jpg&imgrefurl=http://hardverapro.hu/apro/nokia_3300_zenemobil/hsz_1-50.html&usg=__TTaqE5AacptFnlihCBYiX4eUSSM=&h=160&w=460&sz=24&hl=hu&start=13&um=1&itbs=1&tbnid=tEGd2-Inhk5M8M:&tbnh=45&tbnw=128&prev=/images%3Fq%3Dnokia%2B3300%2Belad%25C3%25B3%26um%3D1%26hl%3Dhu%26sa%3DN%26ndsp%3D20%26tbs%3Disch:1
Bakker szerencsétlen srác több mint egy évig árulta ezt a 3300-t és méghozzá szerintem nem is adta volna drágán.
Erre fel nem kell a kutyának sem...Most meg sok nyűjtő,telefon kedvelő mit meg nem adna egy ilyen 3300-ért még pl én is
Basszus milyen ritka,mint a fehér holló... 
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Nagyakkus! Dell Latitude 5430 i7-1255U 16GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

a seller-nek, becopyzom ide is:

.A kijelző is más a 8800-nak,csak a felbontás stimmel.

Szerintem is összekéne röffeni,lenne miröl dumálni 

nem kell vkinek? 800Ft volt postával együtt, én 500Ft-ért elküldeném valakinek, akinek jó, ráadásul csak az után kérném az árát, hogy tutira jó e, nehogy úgy járjon, mint én.