- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
Hirdetés
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
Az az egy, ami más, igen. cserélhető könnyen. persze donort nem könnyű találni.
de SW, panel, minden ugyanaz, méég a szervizazonosító (NHL-8) is egyezik. Pedig elvileg jobb a kijelző, emiatt más a kijelző IC és a szoftver, de én cseréltem össze alkatrészt (direkt) és nem volt semmi, minden ment ahogy kell.
-
ferret77
aktív tag
-
meroly
veterán
6210-em azóta is hiányzik a gyűjteményből, pedig nagyon tetszik
(#23045) csoda120: igen, a vakon gépelés tuti hiányozna nekem is, az alap, hogy pl kocsiban tudjak egy "elindultam" sms-t úgy megírni hogy csak a végén pillantok rá, mikor már a címzettet is hozzáadtam és a szöveget is beírtam vakon.
-
-
meroly
veterán
-
Bacusuz
őstag
Hali
Inkább odaadom ,mert én s..gg gatya vagyok az ilyesmihez.
A teló itt a jó megoldás mert olcsó.Nem az anyósom van 10 km re hanem a legközelebbi GSM adó.Mi 210km re vagyyunk egymástól.
Szólj ha lesz erre egy kis időd,és viszem is.Addig is türelmesen várok.Előre is köszi.
-
csoda120
aktív tag
-
ZsizsiZsozsó
tag
15e Ft-ért, de megpróbálok még alkudni, eredeti árból már így is alkudtam. Adatkábellel, töltővel, 2gb-os gyári memóriakártyával, egyetlen esztétikai hibája a telefon jobb oldalán lévő kopás, amúgy még a kijelző is fóliás, állítólag 1 éve nincs használatba véve. De korrektnek tűnik az eladó nagyon szívesen benne van a személyes átvételbe, kipróbálásba stb. Az akksi az ami mindenképp cserére szorul, tényleg mennyit érnek ezek valójában jó állapotban? Régóta vágyom egy N90-re. Emlékszem anno a Carl Zeiss kamera és a telefon kijelzőjének a felbontása, akkoriban példaértékű volt Nokiáéknál. Nagyon szépen köszönöm a gyors választ és segítséget.
-
meroly
veterán
Gondoltam hogy arra gondolsz
(#22635) anevemearl: nagyon szépek, a qwerty-s BB micsoda? már az is retro?
(#22646) Oldmobil: ez mekkora komoly méretű, így a 6300-hoz viszonyítva, akkoriban persze tuti nagy dobásnak számított.
Ebben a pár napban újra rádöbbentem hogy nekem nemhogy érintő, de még a nokia féle touch&type se jönne be. Asha 300-hoz volt szerencsém. Elsőre nem rossz, tök pofás kis készülék, kézreáll minden, bohóckodni jó volt az érintővel, de amint akartam valami komolyabbat, konkrétan egy fényképet beállítani hívóképnek, elszidtam az összes finn konstruktőrt. Borzalom, a galéria túlgörög, tehát rihtig az a kép nem látszódott amit akarok ,ha óvatosan görgetem vissza akkor valószínű sikerül egy másikat véletlenül kiválasztani. SMS írásnál nincs törlés fizikai gomb, az érintővel kell baszakodni.
Najó, nem szidom tovább, amúgy jó kis telefon, jó masszív volt, tuti én vagyok a hülye, de hogy egy S40-ben jöjjön be, az már régen rosszJa ért pozitívum is, a 3720-amon sikerült szinkronizálnom a gmail fiókommal a névjegyzéket, úgy örülök neki
-
Earl_Muttley
őstag
Ez a pakk most minoltától van, igen.
Ami a 8110-et és társait tartalmazza, az volt német ebayről.
Balázs1986: Jó cucc az R310, a gumi meg sajna csak simán az időtől mállik. Volot olyan R310 előlapom ami szétfolyt egy dobozban... Kuka :S
- valakinek ha esetleg volna egy végfokos/teszteletlen R310-e, olcsón átvenném -
-
zorzy4
addikt
Na itt van a kezemben. Számomra az egyik beszerezhetetlen álomtelefon volt idáig. Egy motorola t280i. Gyönyörű karcmentes matt állapotban, 7 perc élettartam idővel. A különbségek a szintén ritka t280hoz képest, kék szürkeárnyalatos kijelző, más menü, és bluetoth lenne ha olyan hátlap lenne hozzá. De mivel mindennek a tetejében ez mérnöki minta (engineering sample), így csak sima hátlap van hozzá. Egyszerüen gyönyörű telefon. Képek majd valamikor. Ja és az ára 4000ft
-
KSparrow
őstag
5-re megbeszéltük, ma mentem volna érte. (már két nappal ezelőtt, csak NEKI nem volt jó) a mát lebeszéltük, ma regel jön az sms, hogy 8-ért eladta másnak tegnap este. Nem mondom, jó, hogy megmaradt a pénzem, (a 808 hazavágott rendesen, vissza kéne hozni) de a medallionnak jobban örültem volna.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Cyberpunk 2077
- 3D nyomtatás
- Formula-1
- Vicces képek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elektromos autók - motorok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows XP
- További aktív témák...
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest