- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kisebb kertekbe olcsóbb fűnyírót! - Anthbot M5 teszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 17T - T-modell
- Poco X8 Pro - majdnem tökéletes
- Meg is van a Redmi Note 17 startdátuma
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Golden9
veterán
Sziasztok, egy régebbi (2000-2004 körüli) játékot keresek tudnátok nekem segíteni?
Köszönöm
A játék elején választani lehetett hogy egy piros ruhás törpével vagy egy kék ruhás varázslóval akarsz lenni, és voltak pályák, meg létrákon kellett menni, voltak benne ellenségek is, és a törpe azt hiszem a baltáját dobta el, a varázslóval meg varázsolni lehetett, valami gyémántokra is emlékszem, 3-at kellett megszerezni, hogy tovább lehessen jutni, egy ajtón keresztül a köv pályára…
Talán a demo verziója egy kastélyban játszódott. -
krisz67
tag
Sziasztok, egy régebbi (2000-2004 körüli) játékot keresek tudnátok nekem segíteni?
Köszönöm
A játék elején választani lehetett hogy egy piros ruhás törpével vagy egy kék ruhás varázslóval akarsz lenni, és voltak pályák, meg létrákon kellett menni, voltak benne ellenségek is, és a törpe azt hiszem a baltáját dobta el, a varázslóval meg varázsolni lehetett, valami gyémántokra is emlékszem, 3-at kellett megszerezni, hogy tovább lehessen jutni, egy ajtón keresztül a köv pályára…
Talán a demo verziója egy kastélyban játszódott. -
coco2
őstag
Sziasztok!
Diablo 1 telepítésének idejéből emlékszik még rá valaki, hogy patchek telepítésénél ha előjött az "unable to create dialog" hibaüzenet, azzal mit volt szokás kezdeni? Valami rigolyája van a patch-ek telepítésének, és nem találom neten, mi a megoldás
A d1-et virtualbox-on telepített xp sp3 alá húznám fel. Az alap játék működik, de eddig csak patch-ek nélkül.
-
redhunter
senior tag
Sziasztok ,én egy régi játéktermi játék után nyomozok.Alapból egy space shooter volt.Olyan dolgok voltak benne hogy 1 szint utan ugy lehetett a hajót fejleszteni hogy landolni kellett egy nagyobbra.Igy nőtt a fegyverek száma is.Volt benne olyan pálya ahol nem volt semmilyen enemy csak meteorok úsztak be fentről lefelé és azokat kellett szétlőni.Nem tudom ismerős e v.kinek?
-
Egon
nagyúr
Végre ideértem. Próbálom tömören, leginkább azokról írni pár szót, amivel vagy sokat játszottam, vagy kellemes emlék. A teljesség igénye nélkül (only PC).
-FIFA 96: A nemzeti csapatunkkal végigvertem legnehezebb fokozaton az összes válogatottat. Oda-visszavágós rendszerben. Külön nem volt erre beállítás én írtam papíron, kivel mit játszottam.
-Little big adventure 1: 4-szer játszottam végig, ezt a mai szemmel butácska játékot. Lemezen kaptam, így sajnos az átvezetők ki voltak vágva belőle.
-Dune 2: Első RTS élmény
-Warcraft 1-2: A név önmagáért beszél, aki akkor tolta, tudja miről beszélek.
- Pinball játékok: Ezek a mai napig lényegében nem változtak, akkor is imádtam őket. Az egyik lemez egyszer vírusos volt, mindent ledúrt a gépről.
-Sam & Max: Egy párszor ezt is végigvittem. Aranyos kis játék.
-Micro machine: Valamelyik része 95-96 táján. Hárman játszottunk egy billentyűzeten. Hatalmas volt!
-Worms: Szerintem erről sem kell sokat írnom. Sírtunk a röhögéstől!
-Syndicate: Az első Bullfrog féle (lehet a többit is ők csinálták). Ez cheat-tel ment. Mindent maxra fejlesztettem. Minigun, azt hiszem az volt a top fegyver.
-Jazz Jack Rabbit: 2d-s platform ugri-bugri.
-FPS-ek: Doom 1-2 (informatika órán mindenki ezzel tolta, majd letiltották), Wolfenstein, Heretic.
-C&C: Ez már a CD-s időszak. Micsoda élethű átvezetők voltak.
-Settlers 1: Még itt van a fülemben a menü zenéje.
-Tie Fighter: Haverral mennyit toltuk. Irtottuk a lázadókat. Kaptam az uralkodótól a tetkókat.
-Comanche: Unokatesómmal játszottuk. Ő vezetett én lőttem. De jó móka volt.
Nekem 486 DX2 80 MHz-es gépem volt. 4, majd később 8 MB memóriával, 520-as vinyóval (ekkora senkinek nem volt az osztályban). Idővel SB hangkártya is lett. A gépfejlesztés akkor sem 2 fillér volt, a pentium/VGA időszak már nélkülem vette kezdetét. Jó pár évig nem is gépeztem.
Előtte C64, Megadrive, később PS1, Dreamcast. Egy ideig utána visszatértem a PC-hez. Lassan 6 éve Xbox.-C&C: Ez már a CD-s időszak. Micsoda élethű átvezetők voltak.
Ezen azért besírtam...
-
MurdR
veterán
Még PocketPC-n is játszottam vele. Most beszereztem egy régi nagy álmomat, egy Jornada-t Windows CE-vel. Na arra is fel kell valahogy pattintani, csak jelenleg nincs eszközöm amivel a CF-kártyát tudnám írni.

Épp a hetekben fogalmazódott meg bennem a gondolat, hogy szerzek egy öreg notit ezeknek (meg a régebbi) játékoknak, hogy visszahozzam egy kicsit azt a feelinget, amit kis sz.ros koromban átéltem ezekkel a játékokkal. A TT-t DOS alól kellett futtatni, a config.sysben egy sort mindig át kellett írni hozzá, és akkor vagy a játék, vagy a Win3.1 indult. Egyik kolléga felajánlott nekem egy 486-os lapost, alig várom hogy megegyezzünk és megyek is érte. Jujj, bepörögtem

-
cappa72
nagyúr
-
MurdR
veterán
F1GP: Hogy én azzal mennyit játszottam! Legnehezebb fokozaton Monacoban 3 kört vertem a másodikra. Az utolsóra hatot.
Transport Tycoon: Ezzel sem keveset toltam.
Dune 2: Az a rohadék "homoksikló" mennyi egységemet elnyelte.
Civ: Az nekem akkoriban nagyon összetett volt. Inkább Doomoztam.
Telik az idő...
Sziasztok!
Nálam az első játékfüggőséget a Transport Tycoon idézte elő anno a 486-osomon.

-
elfelejtette
veterán
Anno nekem az F29 Retaliator volt az első kedvencem, egy floppy lemez volt a telepítő.
-
Corpuscle
őstag
Végre ideértem. Próbálom tömören, leginkább azokról írni pár szót, amivel vagy sokat játszottam, vagy kellemes emlék. A teljesség igénye nélkül (only PC).
-FIFA 96: A nemzeti csapatunkkal végigvertem legnehezebb fokozaton az összes válogatottat. Oda-visszavágós rendszerben. Külön nem volt erre beállítás én írtam papíron, kivel mit játszottam.
-Little big adventure 1: 4-szer játszottam végig, ezt a mai szemmel butácska játékot. Lemezen kaptam, így sajnos az átvezetők ki voltak vágva belőle.
-Dune 2: Első RTS élmény
-Warcraft 1-2: A név önmagáért beszél, aki akkor tolta, tudja miről beszélek.
- Pinball játékok: Ezek a mai napig lényegében nem változtak, akkor is imádtam őket. Az egyik lemez egyszer vírusos volt, mindent ledúrt a gépről.
-Sam & Max: Egy párszor ezt is végigvittem. Aranyos kis játék.
-Micro machine: Valamelyik része 95-96 táján. Hárman játszottunk egy billentyűzeten. Hatalmas volt!
-Worms: Szerintem erről sem kell sokat írnom. Sírtunk a röhögéstől!
-Syndicate: Az első Bullfrog féle (lehet a többit is ők csinálták). Ez cheat-tel ment. Mindent maxra fejlesztettem. Minigun, azt hiszem az volt a top fegyver.
-Jazz Jack Rabbit: 2d-s platform ugri-bugri.
-FPS-ek: Doom 1-2 (informatika órán mindenki ezzel tolta, majd letiltották), Wolfenstein, Heretic.
-C&C: Ez már a CD-s időszak. Micsoda élethű átvezetők voltak.
-Settlers 1: Még itt van a fülemben a menü zenéje.
-Tie Fighter: Haverral mennyit toltuk. Irtottuk a lázadókat. Kaptam az uralkodótól a tetkókat.
-Comanche: Unokatesómmal játszottuk. Ő vezetett én lőttem. De jó móka volt.
Nekem 486 DX2 80 MHz-es gépem volt. 4, majd később 8 MB memóriával, 520-as vinyóval (ekkora senkinek nem volt az osztályban). Idővel SB hangkártya is lett. A gépfejlesztés akkor sem 2 fillér volt, a pentium/VGA időszak már nélkülem vette kezdetét. Jó pár évig nem is gépeztem.
Előtte C64, Megadrive, később PS1, Dreamcast. Egy ideig utána visszatértem a PC-hez. Lassan 6 éve Xbox. -
akaido
addikt
Most kezdtem el újra a Quake1-et. A Q2-t minden évben végigjátszom, még így 58 évesen is.
Te jó ég... na és milyen fokozaton?
Én nightmare-en csináltam, miután megtaláltam a bejáratot hozzá.
Szóval a wolf-ról rögtön Quake-re ugrottam, a doom és a heretic kimaradt.(húú... és még valahol van egy Unreal Tournament cd is; lehet, hogy mekeresem - remélem nem a padláson van, mert akkor tű aszénakazalban effektus lesz.)
Most már csak Easy-n, mert a refelxek elég koppottak. De a feelingért megéri.
A Doom Eternalt is tolom, amiben a látvány isteni, de a "begyöpösödött" ősQuake-hez szokott játékosirányításom miatt nagyon lassan haladok benne. -
cappa72
nagyúr
Pont fordítva és ordítva
: Most kezdtem el újra a Quake1-et. A Q2-t minden évben végigjátszom, még így 58 évesen is.
(Még retróbb kedvenceim: Xargon Wars és a Timeslip a Commodore +4 időszakból, Wizard Lair az Enterprise érából és Dyna Blaster a DOS időkből, illetve az aláírásomban az Ignition autó verseny játék)Most kezdtem el újra a Quake1-et. A Q2-t minden évben végigjátszom, még így 58 évesen is.
Te jó ég... na és milyen fokozaton?
Én nightmare-en csináltam, miután megtaláltam a bejáratot hozzá.
Szóval a wolf-ról rögtön Quake-re ugrottam, a doom és a heretic kimaradt.(húú... és még valahol van egy Unreal Tournament cd is; lehet, hogy mekeresem - remélem nem a padláson van, mert akkor tű aszénakazalban effektus lesz.)
-
akaido
addikt
Legnehezebb fokozaton Monacoban 3 kört vertem a másodikra. Az utolsóra hatot.
Úgy, úgy...ma már persze viccesnek tűnik a grafika, az iránytás, de napokat képes voltam eljátszani vele (sajnos).F19 -repülőgépszimulátor - ez volt egy másik időrabló...
Dune1: mindig az az emlék ugtik elő, hogy 36 órán keresztül játszottam vele (igen, sajnos ennyit, csak a létszükséglethez szükséges tápanyautánpótlás/leengedés pauza...
volt) - de kivittem...Dune 2: Az a rohadék "homoksikló" mennyi egységemet elnyelte.
Én párszor ki is nyírtam a férget, és ott fűszermező lett.Érdekes, hogy a Doom (iddq, ikfa, idkfa
) nekem kevésbé, de a Wolfenstein 3d az annál inkább ment (még a 2. rész is). De arra nem emlékszem, hogy a Wolfnál volt-e kód. Az biztos, hogy kód nélkül játszottuk végig, a második résznél meg találtam egy titkos ajtórengetegből álló titkos ajtót, amit knyitva ott volt a felirat, hogy ha ezt megtalálod, hívd a wolfenstein vonalat... persze akkoriban külföldre telefonálni...Pont fordítva és ordítva
: Most kezdtem el újra a Quake1-et. A Q2-t minden évben végigjátszom, még így 58 évesen is.
(Még retróbb kedvenceim: Xargon Wars és a Timeslip a Commodore +4 időszakból, Wizard Lair az Enterprise érából és Dyna Blaster a DOS időkből, illetve az aláírásomban az Ignition autó verseny játék) -
cappa72
nagyúr
Oldalakon keresztül tudnék nosztalgiázni. Szép volt, jó volt.
Akkor nosza rajta, pont erről szól a topik
-
Corpuscle
őstag
Ó, és akkor Master of Orion...
Simcity, még azért viszonylag egyszerű, de aztán a Simcity 2000 az már bonyolultabb volt, de azért lehetett vele haladni.Visszagondolva, gyakorlatilag nekem első (nem Commodore) számítógépem 1997-ben lett. Addig mindig valaki másén voltam kénytelen játszani, cserébe a segítségekért...
Oldalakon keresztül tudnék nosztalgiázni. Szép volt, jó volt.

Warcraft 1-2, Little big adventure, Syndicate, stb. Warcraft 2, Beyond the dark portal-t először félbe hagytam, olyan nehéz volt (nekem). Aztán megembereltem magam és végigtoltam. De büszke voltam magamra.
-
cappa72
nagyúr
Ó, és akkor Master of Orion...
Simcity, még azért viszonylag egyszerű, de aztán a Simcity 2000 az már bonyolultabb volt, de azért lehetett vele haladni.Visszagondolva, gyakorlatilag nekem első (nem Commodore) számítógépem 1997-ben lett. Addig mindig valaki másén voltam kénytelen játszani, cserébe a segítségekért...
-
cappa72
nagyúr
F1GP: Hogy én azzal mennyit játszottam! Legnehezebb fokozaton Monacoban 3 kört vertem a másodikra. Az utolsóra hatot.
Telik az idő...
Legnehezebb fokozaton Monacoban 3 kört vertem a másodikra. Az utolsóra hatot.
Úgy, úgy...ma már persze viccesnek tűnik a grafika, az iránytás, de napokat képes voltam eljátszani vele (sajnos).F19 -repülőgépszimulátor - ez volt egy másik időrabló...
Dune1: mindig az az emlék ugtik elő, hogy 36 órán keresztül játszottam vele (igen, sajnos ennyit, csak a létszükséglethez szükséges tápanyautánpótlás/leengedés pauza...
volt) - de kivittem...Dune 2: Az a rohadék "homoksikló" mennyi egységemet elnyelte.
Én párszor ki is nyírtam a férget, és ott fűszermező lett.Érdekes, hogy a Doom (iddq, ikfa, idkfa
) nekem kevésbé, de a Wolfenstein 3d az annál inkább ment (még a 2. rész is). De arra nem emlékszem, hogy a Wolfnál volt-e kód. Az biztos, hogy kód nélkül játszottuk végig, a második résznél meg találtam egy titkos ajtórengetegből álló titkos ajtót, amit knyitva ott volt a felirat, hogy ha ezt megtalálod, hívd a wolfenstein vonalat... persze akkoriban külföldre telefonálni... -
Corpuscle
őstag
Ó... hát ilyen topik is van!

Elég öreg vagyok már számtech "fronton" (1984-től vacakolok az 'ámítógépekkel) - na nem hozzáértés, hanem kor miatt.
De mindig szerettem a játékokat.
Hétvégén megtaláltam azokat, amikkel megboldogult diák koromban játszottam (~1992)....
Civilization (Sid Meyer's)
Dune (1), (2)
Transport Tycoon Deluxe
Street rod
F1GP
Egyrészt egy régi, még 1997-ben írt cd-n, másrészt pedig egy régi beckup hdd-n...
Meglepett, hogy még egyáltalán működött a CD.
Van még pár, ami újabb, de már talán fél-retro: ReVoltF1GP: Hogy én azzal mennyit játszottam! Legnehezebb fokozaton Monacoban 3 kört vertem a másodikra. Az utolsóra hatot.
Telik az idő...
-
cappa72
nagyúr
Ó... hát ilyen topik is van!

Elég öreg vagyok már számtech "fronton" (1984-től vacakolok az 'ámítógépekkel) - na nem hozzáértés, hanem kor miatt.
De mindig szerettem a játékokat.
Hétvégén megtaláltam azokat, amikkel megboldogult diák koromban játszottam (~1992)....
Civilization (Sid Meyer's)
Dune (1), (2)
Transport Tycoon Deluxe
Street rod
F1GP
Egyrészt egy régi, még 1997-ben írt cd-n, másrészt pedig egy régi beckup hdd-n...
Meglepett, hogy még egyáltalán működött a CD.
Van még pár, ami újabb, de már talán fél-retro: ReVolt -
Istvannagy3
újonc
Sziasztok
Egy pc jatekot keresek amivel meg az általános suliban lanoztunk info oran, kb 2007 korul, ha jol emlekszem egy nagy anyahajon voltunk az űrben, azon belul mindenki kis repulo urhajoval ment, amivel lőttünk egymasra, talan ki is kellett jutni onnan mielott felrobban de lehet hogy az mar masik jatek, ketté nyilo elektromos kapukon repultunk at a kanyargos folyosokon, a kis személy hajonk mindenkie mas szinu volt, es talan az ajtok szine jelezte hogy kinek a teruletere megyunk, elore is koszi a segitseget -
FastFox66
csendes tag
Ennyi türelem nem létezik.
Az lehet

-
batyuska100
senior tag
-
FastFox66
csendes tag
Hmm. Én is válaszoljak neked 15 évvel később?
A türelem rózsát terem
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
batyuska100
senior tag
-
FastFox66
csendes tag
Én a Quake III Arenával játszok mostanában, nagyon sokszor kijátszottam már, most egy P3 gépről játszok vele, a feelingért.
Igen a quake nekem is örök kedvenc

-
FastFox66
csendes tag
-
FastFox66
csendes tag
Nekem is bőven, hiszen a legújabb játékokra nem futotta. Fingom se volt, hogy mi az a torrentezés.
Hát igen az akkoriban nem volt nagy divat.
-
batyuska100
senior tag
-
FastFox66
csendes tag
Milyen gépen nyomtad anno? Nekem P3 1GHz volt, nagyrészt netezésre használtam a gépet.
Én is egy P3 gépet használtam, volt benne 256mb-ram 32mb-os videokártya 30gb tárhely. Ez elég volt ahoz hogy elfusson a játékok nagy része amikkel játszottam

-
batyuska100
senior tag
-
FastFox66
csendes tag
15 évig megmaradt az érdeklődésed iránta?
Nem feltétlen, néha megjön hozzá a kedvem akkor játszok vele

-
batyuska100
senior tag
Még tisztán emlékszek 2005 egyik nyarán unatkoztam és nézelődtem milyen játékok vannak a neten, aznap nem találtam semmi érdekeset az ég világon. Másnap egyik haverommal beszélgettem és meg említett egy játékot, aminek The elder scrolls 3 a neve, elsőre nem tűnt érdekesnek gondoltam hazaérek ránézek hogy milyen játék, hazaértem este 20:00-21:00 óra felé eszembe jutott hogy megnézhetném ezt a játékot megnéztem mondtam magamba "na ez mi a fene?" nem tagadom elégé érdekelt, de mivel nem igazán volt rá pénzem szóltam anyámnak hogy megvenné e, egy ideig kérleltem aztán beadta a derekát és másnap be is szereztem és belevetettem magam a játékba, és nem tagadom még manapság is néha leülök vele játszani.
15 évig megmaradt az érdeklődésed iránta?
-
FastFox66
csendes tag
Még tisztán emlékszek 2005 egyik nyarán unatkoztam és nézelődtem milyen játékok vannak a neten, aznap nem találtam semmi érdekeset az ég világon. Másnap egyik haverommal beszélgettem és meg említett egy játékot, aminek The elder scrolls 3 a neve, elsőre nem tűnt érdekesnek gondoltam hazaérek ránézek hogy milyen játék, hazaértem este 20:00-21:00 óra felé eszembe jutott hogy megnézhetném ezt a játékot megnéztem mondtam magamba "na ez mi a fene?" nem tagadom elégé érdekelt, de mivel nem igazán volt rá pénzem szóltam anyámnak hogy megvenné e, egy ideig kérleltem aztán beadta a derekát és másnap be is szereztem és belevetettem magam a játékba, és nem tagadom még manapság is néha leülök vele játszani.
-
akaido
addikt
Nem konzolról beszélek, hanem Pentium 3 gépről.
Nekem mindig is ingyen volt, régen beírtam a Google-ba, hogy Quake III Arena és teleraktam a gépem vírusokkal.. Egyszer megkaptam az egyik cimborámtól CD-n, kulccsal (persze nem eredetit, írott volt) és az nagyon sokat segített.
Vazze, ezt meg hogy néztem a P3-at PS3-nak
reelc:
Nem rossz a kínálat, várós. -
reelc
veterán
Ahhogy látom kihalt a topic..
Senki nem játszik már retro játékokkal, vagy csak lusták vagytok írni róluk?

Én az UT2004-et szoktam elővenni évente egyszer pár körre, szokás szerint botok ellen.
Ez érdekelhet pár embert.
Annyi retro FPS készül, hogy külön eseményen mutatják be őket. -
batyuska100
senior tag
Konzolról még soha nem próbáltam FPS-t, valahogy begyepesedtem a PC-hez.

A Q3 pályákat a Quake Live Offline-nal játszom. Ezen a nyáron még csak egyszer próbáltam, lehengerlő.
Most olvasom, hogy ingyen volt Q3!Nem konzolról beszélek, hanem Pentium 3 gépről.
Nekem mindig is ingyen volt, régen beírtam a Google-ba, hogy Quake III Arena és teleraktam a gépem vírusokkal.. Egyszer megkaptam az egyik cimborámtól CD-n, kulccsal (persze nem eredetit, írott volt) és az nagyon sokat segített.
-
akaido
addikt
Én a Quake III Arenával játszok mostanában, nagyon sokszor kijátszottam már, most egy P3 gépről játszok vele, a feelingért.
Konzolról még soha nem próbáltam FPS-t, valahogy begyepesedtem a PC-hez.

A Q3 pályákat a Quake Live Offline-nal játszom. Ezen a nyáron még csak egyszer próbáltam, lehengerlő.
Most olvasom, hogy ingyen volt Q3! -
batyuska100
senior tag
-
akaido
addikt

Most a nyáron játszottam végig a Quake2-t, a kiegészítő küldetésekkel együtt, mint pl. Juggernaut. Igaz easy módban, mert közelítve a 6. x-hez egyre kopottabbak reflexek.
-
batyuska100
senior tag

-
reelc
veterán
Nem jut eszembe egy játék neve.
Talán ez az egyetlen.1990-es évekbeli, PC-s, valamilyen monsterrel kellett a várost fenyegetni.
Úgy emlékszem 3 féle támadása volt: szemlézer, dobbantással földrengés, a harmadikra nem emlékszem. Egy idő után jött a hadsereg is.
A grafika akkoriban se volt nagy szám. -
batyuska100
senior tag
Akkor ennek örülni fogsz: Worms Armageddon Patch 3.8 - Live Now!
Új patch.Már olvastam
-
reelc
veterán
2007., 1.o. nyári tábor:
Pentium 3 gépek voltak geforce2 meg tnt2 kártyákkal, azt csinálhattunk amit akartunk.
Az egyik nagyobb gyerek ötlete az volt, hogy szedjük le a Quake III Arena-t és multizzunk. Én akkor még semmit nem értettem az informatikához, otthon is anyukámnak ordibáltam, hogy állítsa be a mesét a gépen.
A mai napig nem tudom honnan tudta letölteni ingyen, de valahogy sikerült neki, kértünk egy újraírós dvd-t és kiírtuk rá a játékot. 1-2 óra alatt felraktuk az összes gépre (amikor megtudták a tanárok, hogy mit csinálnuk nem nagyon örültek neki de adtak még dvdket). Mire készek lettünk, addigra már nem tudtunk játszani, mert szünet volt és mindenkit kitessékeltek (nagy nehezen) az infó teremből. Akkor mindenki összeszedte a cuccait, hogy bevigye a terembe, mert azt hitték nagy meccs lesz.
De a gyerekek fele nem tudta, hogy milyen játék ez, és így nagyon lassan ment a dolog. De egyszer elkezdtünk multizni és az nagyon nagy élmény volt. Amiket ott kiabáltunk, meg veszekedtünk arra a mai napig emlékszek. lényegében ez volt az első Lanpartym.
Nagyon sok játékot ismertem meg abban az info teremben, amikkel még a mai napig játszok:
Pl. a fent említett Quake, Unreal Tournament (1999), Worms Armageddon, stb., stb...Akkor ennek örülni fogsz: Worms Armageddon Patch 3.8 - Live Now!
Új patch. -
batyuska100
senior tag
2007., 1.o. nyári tábor:
Pentium 3 gépek voltak geforce2 meg tnt2 kártyákkal, azt csinálhattunk amit akartunk.
Az egyik nagyobb gyerek ötlete az volt, hogy szedjük le a Quake III Arena-t és multizzunk. Én akkor még semmit nem értettem az informatikához, otthon is anyukámnak ordibáltam, hogy állítsa be a mesét a gépen.
A mai napig nem tudom honnan tudta letölteni ingyen, de valahogy sikerült neki, kértünk egy újraírós dvd-t és kiírtuk rá a játékot. 1-2 óra alatt felraktuk az összes gépre (amikor megtudták a tanárok, hogy mit csinálnuk nem nagyon örültek neki de adtak még dvdket). Mire készek lettünk, addigra már nem tudtunk játszani, mert szünet volt és mindenkit kitessékeltek (nagy nehezen) az infó teremből. Akkor mindenki összeszedte a cuccait, hogy bevigye a terembe, mert azt hitték nagy meccs lesz.
De a gyerekek fele nem tudta, hogy milyen játék ez, és így nagyon lassan ment a dolog. De egyszer elkezdtünk multizni és az nagyon nagy élmény volt. Amiket ott kiabáltunk, meg veszekedtünk arra a mai napig emlékszek. lényegében ez volt az első Lanpartym.
Nagyon sok játékot ismertem meg abban az info teremben, amikkel még a mai napig játszok:
Pl. a fent említett Quake, Unreal Tournament (1999), Worms Armageddon, stb., stb... -
blountex
senior tag
Keresek egy igen régi pc-s játékot aminek a nevére nem emlékszek, csak pár emlék maradt fent. Valahol 1993-2000 közötti megjelenés lehet, talán DOSos volt még a játék....A gond az, hogy ha nem jegyezte fel anno az ember a játéknak a neveit, elég nehéz rálelni, még így az internet korában is.
Történet:
Egy egyszerű 2D-s ügyességi játék volt, de nem a balról jobbra halados kategória, hanem fixen meg voltak a pályák.
Egy "télapó szerű" karakterrel kellett és az volt a cél, hogy minden pályán szedd össze a sárga csillagot, és juss el a kapuig, így tudtál mindig a következő pályára menni. Volt pár életed...
A télapó tudott létrára mászni, sőt a jackpackel repülni is míg el nem fogyott a nafta.
Ellenfelekként robotok voltak, tojások, kis pont és körbe prizmaszerűség (amit ügyesen ki kelett kerülni).
Még pályaszerkesztő is volt benne, ami igen nagy plussz volt annak idején.Másik nagy kedvenc játékom:
Ennek a címét csak azért tudom, mert erre sokáig emlékeztem
Skyroads -
blountex
senior tag
Keresek egy igen régi pc-s játékot aminek a nevére nem emlékszek, csak pár emlék maradt fent. Valahol 1993-2000 közötti megjelenés lehet, talán DOSos volt még a játék....A gond az, hogy ha nem jegyezte fel anno az ember a játéknak a neveit, elég nehéz rálelni, még így az internet korában is.
Történet:
Egy egyszerű 2D-s ügyességi játék volt, de nem a balról jobbra halados kategória, hanem fixen meg voltak a pályák.
Egy "télapó szerű" karakterrel kellett és az volt a cél, hogy minden pályán szedd össze a sárga csillagot, és juss el a kapuig, így tudtál mindig a következő pályára menni. Volt pár életed...
A télapó tudott létrára mászni, sőt a jackpackel repülni is míg el nem fogyott a nafta.
Ellenfelekként robotok voltak, tojások, kis pont és körbe prizmaszerűség (amit ügyesen ki kelett kerülni).
Még pályaszerkesztő is volt benne, ami igen nagy plussz volt annak idején.Másik nagy kedvenc játékom:
Ennek a címét csak azért tudom, mert erre sokáig emlékeztem
Skyroads -
batman91
őstag
-
VS461
tag
Az IGI 2 meg is van, 2.25 euró volt. Vicces, hogy a 1050-est be se indítja a lapos, automatikusan az UHD-t használja (i5-7300HQ), és szépen pörög a játék, pedig minden is fel van húzva 1080p-n

-
akaido
addikt
Belinkelem ide is egy korábbi cím gyűjtésemet.
Az vezérelt az összeszedésekor, hogy nagyjából lássam, milyen régebbi játékokat adta ki újra, 10+ évvel a megjelenése után. Amik nagyrésze többet kapott, mint Dosbox kompatibilitás. Pl. textúra csere (vagy legalább elmosás), QoL fejlesztések, stb.
A lista nem teljes, és azóta is volt több megjelenés, vagy bejelentés (pl. a Mafia széria a napokban).
Az én szememben a retroba az is belefér, amikor rajongók tartanak életben egy régi játékot. Hibajavítás, újabb funkciók, textúra csere, stb. mindez modként a régi játékhoz.
Pl: Vampire: The Masquerade - Bloodlines nem hivatalos patchek, vagy a Morrowind Overhaul, stb.SWINE!
Disznó jó "moslék" dumájú játék.
Egy Nyúlpörkölt rendel! -
VS461
tag
Köszi szépen, ennyi pénzért simán. Mennyit agyaltam az IGI 2-n, hogy hogyan lenne jó, mentés meg csak 3 db pályánként... yeahh
. SOF meg a jóféle oldszkúl darálás, amikor a fősuli koleszban csak az egyik gép tudta futtatni - a háromból.
-
batman91
őstag
Nem tudom, hogy mennyire legálisak az abandonware szoftverek és mennyire lehet megbízni bennük, de ezen az oldalon is lehet keresgélni: https://www.myabandonware.com/
Mindenesetre én magam nem próbáltam az oldalról játékhoz hozzájutni, így tapasztalatom sincs velük.Teljesen jók. Én is innen szedtem le egy csomó elérhetetlen játékot. Semmi gondom nem volt belőle.
-
karakán
csendes tag
Sziasztok!
Újra elővennék néhány régi single player kedvencet - amennyiben futtathatóak még. Szerencsére a Steam révén az első Ghost Recon-ok megvannak, a Black Mesa is felidézi az első Half Life-ot. Esetleg lenne ötletetek, hogy az NFS: Porsche, Project IGI, IGI 2, Soldier of Fortune 2 honnan beszerezhetőek? Csak értük nem szeretnék shitware-t kockáztatni torrenten, ha van legális mód is, és jó lenne digitális verzióban, mert nincs DVD-olvasó a laptopban.
Köszi!
Nem tudom, hogy mennyire legálisak az abandonware szoftverek és mennyire lehet megbízni bennük, de ezen az oldalon is lehet keresgélni: https://www.myabandonware.com/
Mindenesetre én magam nem próbáltam az oldalról játékhoz hozzájutni, így tapasztalatom sincs velük. -
batman91
őstag
Megelőztél, pont most akartam ezeket belinkelni.
-
Golden9
veterán
Sziasztok!
Újra elővennék néhány régi single player kedvencet - amennyiben futtathatóak még. Szerencsére a Steam révén az első Ghost Recon-ok megvannak, a Black Mesa is felidézi az első Half Life-ot. Esetleg lenne ötletetek, hogy az NFS: Porsche, Project IGI, IGI 2, Soldier of Fortune 2 honnan beszerezhetőek? Csak értük nem szeretnék shitware-t kockáztatni torrenten, ha van legális mód is, és jó lenne digitális verzióban, mert nincs DVD-olvasó a laptopban.
Köszi!
-
VS461
tag
Sziasztok!
Köszi!
-
reelc
veterán
Sziasztok!
(#943) Dtomka: akkor majd én fűzök hozzá.
Itt a "testvér videója", hivatkoznak is egymásra: Gyerekkorom 30 Kedvenc JátékaSteamre jön az Elasto Mania (PC)
Command & Conquer™ Remastered Collection ez is jön hamarosan. Ok, a remaster nem retro, de gondoltam elfér itt, hátha nem hallott róla valaki.

Rengeteg remaster volt az elmúlt években, és lesz is még jópár.Belinkelem ide is egy korábbi cím gyűjtésemet.
Az vezérelt az összeszedésekor, hogy nagyjából lássam, milyen régebbi játékokat adta ki újra, 10+ évvel a megjelenése után. Amik nagyrésze többet kapott, mint Dosbox kompatibilitás. Pl. textúra csere (vagy legalább elmosás), QoL fejlesztések, stb.
A lista nem teljes, és azóta is volt több megjelenés, vagy bejelentés (pl. a Mafia széria a napokban).
Az én szememben a retroba az is belefér, amikor rajongók tartanak életben egy régi játékot. Hibajavítás, újabb funkciók, textúra csere, stb. mindez modként a régi játékhoz.
Pl: Vampire: The Masquerade - Bloodlines nem hivatalos patchek, vagy a Morrowind Overhaul, stb. -
reelc
veterán
Sziasztok!
(#943) Dtomka: akkor majd én fűzök hozzá.
Itt a "testvér videója", hivatkoznak is egymásra: Gyerekkorom 30 Kedvenc JátékaSteamre jön az Elasto Mania (PC)
Command & Conquer™ Remastered Collection ez is jön hamarosan. Ok, a remaster nem retro, de gondoltam elfér itt, hátha nem hallott róla valaki.

Rengeteg remaster volt az elmúlt években, és lesz is még jópár. -
Dtomka
veterán
-
PowerBuldog
veterán
Azaz, Desperados
Ezer hála
-
Golden9
veterán
Sziasztok!
Egy régi játékot keresek aminek nem emlékszem a címére:
izometikus nézetű volt, western stílus. Olyasmi volt mint a fallout 1-2 csak ebben a western stílustban.
Valakinek rémlik esetleg mi lehetett ez?
-
PowerBuldog
veterán
Sziasztok!
Egy régi játékot keresek aminek nem emlékszem a címére:
izometikus nézetű volt, western stílus. Olyasmi volt mint a fallout 1-2 csak ebben a western stílustban.
Valakinek rémlik esetleg mi lehetett ez?
-
akaido
addikt
-
HellGreg
őstag
-
akaido
addikt
-
HellGreg
őstag
-
akaido
addikt
És video a kis füzetről :)
[link]El ne add, csak ha élet-halál kérdése.
Örök darab, hidd el, még azután is ha már nem lesz PC.Én az Ignition kisautós játék CD-jére vadásztam évekig, míg két éve sikerült https://www.retro-games.hu/ oldalán megrendelni.
-
PowerBuldog
veterán
És video a kis füzetről :)
[link] -
PowerBuldog
veterán
Szia!
Ez mikori kiadás?
eBayen van Win 98-ra 8Ł-ért és 62$-ért, és Win10-re is 29$-ért.Én SW rajongóként nem adnám el a helyedben, nekem az a 62$ is kevés lenne érte, de ha muszáj lenne, akkor aukciós oldalra tenném fel.
Tennél még be közeli képeket minden darabról, több oldalról fotózva, csak hogy gyönyörködhessek benne?
Meg ezekkel a képekkel gyorsabban is lehet majd eladni. -
Golden9
veterán
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék. Szerintetek mit érhet egy ilyen retro Star Wars Racer, eredeti jó állapotú dobozában? Sebulba verzió. (Saját kép természetesen)
Szia!
Ez mikori kiadás?
eBayen van Win 98-ra 8Ł-ért és 62$-ért, és Win10-re is 29$-ért.Én SW rajongóként nem adnám el a helyedben, nekem az a 62$ is kevés lenne érte, de ha muszáj lenne, akkor aukciós oldalra tenném fel.
Tennél még be közeli képeket minden darabról, több oldalról fotózva, csak hogy gyönyörködhessek benne?
Meg ezekkel a képekkel gyorsabban is lehet majd eladni. -
PowerBuldog
veterán
-
NeoPampalini
senior tag
Fallout 1-et Linux alatt hogyan lehetne életre kelteni? Nálam WINE alatt a telepítő rögtön az elején kifagy (alap GOG verzió, nem a hi-res pack változat). Próbáltam virtuális gépen XP alatt, ott települ, és a ddraw.dll file törlése után el is indul (amúgy hibaüzenet jön, miszerint nem sikerült 640x480-as video módot beállítani, majd kilép), de a játékban az egér borzasztóan lassú, fél másodperc után reagál bármire (a menüben rendben van). Különböző kompatibilitási módok nem segítettek semmit.
-
akaido
addikt
Sziasztok, újra ide kellett jönnöm, mert sehogy nem jut az eszembe egy játék címe, és játékmechanikai leáirása, mint kulcsszavak alapján se találok semmit google-ben.
Lényegében, ez egy majdnem tower defense jellegű játék... Csak nem az

Van egy map amin végig kell vergődnöd a kis robotjaidsal, tankjaiddal, vagy amit éppen gyártasz, a map ugyebár úgy fedeződik fel és látod hogy mi merre hány méter, ahogy haladsz/felfedezted arra is velük.
Tudsz tornyokat is lerakni...
Lenyegében jön az enemi szutyok, amik asszem óriás bogarak, de nem tuti... Te meg tolod ezeket a csili kék meg mindenféle futurisztikus lépegetőket és társai és próbálod nem csak megvédeni magad hanem kiirtani a másikat teljesen.Valami DuplaDinamit (nagyon frappáns) sok az egyben játék lemezen volt anno kölök koromban, ilyen tipikus teszkós játéksoros EZT VEDD MEG kategóriás dolog volt.
Valakinek bevillan ebből valami ?

(Kb 2008-2009 körül játszhattam vele utoljára, de valószínűleg regebbi a játék, olyan 2005-re tippelném)Tower Tank: TD Reversal?
-
KFORboy
senior tag
Sziasztok, újra ide kellett jönnöm, mert sehogy nem jut az eszembe egy játék címe, és játékmechanikai leáirása, mint kulcsszavak alapján se találok semmit google-ben.
Lényegében, ez egy majdnem tower defense jellegű játék... Csak nem az

Van egy map amin végig kell vergődnöd a kis robotjaidsal, tankjaiddal, vagy amit éppen gyártasz, a map ugyebár úgy fedeződik fel és látod hogy mi merre hány méter, ahogy haladsz/felfedezted arra is velük.
Tudsz tornyokat is lerakni...
Lenyegében jön az enemi szutyok, amik asszem óriás bogarak, de nem tuti... Te meg tolod ezeket a csili kék meg mindenféle futurisztikus lépegetőket és társai és próbálod nem csak megvédeni magad hanem kiirtani a másikat teljesen.Valami DuplaDinamit (nagyon frappáns) sok az egyben játék lemezen volt anno kölök koromban, ilyen tipikus teszkós játéksoros EZT VEDD MEG kategóriás dolog volt.
Valakinek bevillan ebből valami ?

(Kb 2008-2009 körül játszhattam vele utoljára, de valószínűleg regebbi a játék, olyan 2005-re tippelném) -
syberia
veterán

'95 környékén játszottam vele, bár 12 évesen nem volt elég az angoltudásom hozzá. Most kedvet kaptam beszerezni. Nem sokan ismerik ezt a nagyszerű játékot.

-
rendzso
tag
-
s912
aktív tag
Sziasztok!
Keresek egy játékot, ami nagyon hasonlít az itt talált archon ultrara, csak kicsit újabb kinézete volt ha jól emlékszem. Csak nem voltak benne varázs mezők, sima sakk, csak a harcok megvoltak benne is. Ha jól rémlik a bastyak vagy a lovak voltak benne sárkányok. Illetve belepesnel talán valami szekeres logója volt, de ez nem biztos. Ismeri valaki?
Előre is köszönöm!
Battle chess ?
-
rendzso
tag
Sziasztok!
Keresek egy játékot, ami nagyon hasonlít az itt talált archon ultrara, csak kicsit újabb kinézete volt ha jól emlékszem. Csak nem voltak benne varázs mezők, sima sakk, csak a harcok megvoltak benne is. Ha jól rémlik a bastyak vagy a lovak voltak benne sárkányok. Illetve belepesnel talán valami szekeres logója volt, de ez nem biztos. Ismeri valaki?
Előre is köszönöm!
-
KFORboy
senior tag
-
karakán
csendes tag
Szia!
Szerintem pont a megfelelő topikban jársz, ha visszább olvasol, láthatod, hogy többen kerestek már olyan játékot, amelynek mára már elfelejtették a nevét. Feltéve, ha retro játékról van szó.

-
KFORboy
senior tag
Halihó
Tud valaki olyan topikot ahol lehet kérdezni, hogy mi lehet az a játék aminek a neve nem jut az eszembe de nagyjából el tudom mondani miről szólt ?
Hátha valaki rávezet :"D -
Shmoo
csendes tag
Sziasztok,
A "Frankie Dettori Racing" nevű pc-s játékot keresem. Ha megvan valakinek és megválna tőle, kérem szóljon. Köszi!
-
haiiro_o
tag
-
akaido
addikt
[https://classicreload.com/] Klasszikusnak számító online játékgyűjtemény, többféle keresési,szűrési lehetőséggel, sokféle platformról.
-
törölt tag
-
Egon
nagyúr
-
törölt tag
kolleganak keresunk egy regi (kb. 15-20 eves, mar windowsos) jatekot, segitsetek plz
amiket tudni lehet:
korokre osztott strategia, valoszinuleg hexracsos, 2.5D nezetes
a jarmuvek, mechek ugy neztek ki mint szornyek/alienek
piros/zold bogyokkal mutatta hogy hova lehet lepni es hova nem
valoszinuleg PC Guru melleklete volt a teljes jatekkoszi elore is

Dark Colony?

-
törölt tag
-
haiiro_o
tag
Sziasztok. Viper racing-hez lenne valakinek kedve? Tunnglen keresztül működik rendesen a multi..
Köszi. -
Igorovics
csendes tag
Sziasztok!
Nekem a két legkedvesebb retro játékom a PC-k őskorából a Tetris és a Sokoban.
Íme a Tetris, egy 1988-as Schneider Target PC 7640 "laptop" számítógépen (80286 AT)
Ez pedig a Sokoban, egy szintén 1988-as Schneider Euro PC billentyűzetbe épített XT (8088) kompatibilis gépen.
Mindkét kép egészen friss, tegnap illetve tegnapelőtt készültek

A gépek felújításában nyújtott segítségért örök hála és köszönet illeti FinalCaleb barátunkat.
A Target PC életre hívásában alkatrészekkel (egy nagyon hasonló kialakítású, szintén /nyugat/német Rein Elektronik laptop rendelkezésre bocsátásával) felbecsülhetetlen értékű segítséget nyújtott még bacsis fórumtársunk.Mindkettőjüknek nagyon szépen köszönöm, hogy segítenek életben tartani 30 éves számítógépeimet.
Szia!
Ez nagyon jó
Honnan van ilyen laptopod? Akkoriban nem sokaknak volt. 
A két játék is nagyon jó, a Tetrisnek volt az a változata, ahol 32768 után negatívba fordult az eredmény, mert egy integerben tárolták el az értéket.

A Sokoban meg ha jól látom, az 1984-es verzió, igazi matuzsálem, de (szerintem) kiállta az idő próbáját. -
schneiderpc
csendes tag
Sziasztok!
Nekem a két legkedvesebb retro játékom a PC-k őskorából a Tetris és a Sokoban.
Íme a Tetris, egy 1988-as Schneider Target PC 7640 "laptop" számítógépen (80286 AT)
Ez pedig a Sokoban, egy szintén 1988-as Schneider Euro PC billentyűzetbe épített XT (8088) kompatibilis gépen.
Mindkét kép egészen friss, tegnap illetve tegnapelőtt készültek

A gépek felújításában nyújtott segítségért örök hála és köszönet illeti FinalCaleb barátunkat.
A Target PC életre hívásában alkatrészekkel (egy nagyon hasonló kialakítású, szintén /nyugat/német Rein Elektronik laptop rendelkezésre bocsátásával) felbecsülhetetlen értékű segítséget nyújtott még bacsis fórumtársunk.Mindkettőjüknek nagyon szépen köszönöm, hogy segítenek életben tartani 30 éves számítógépeimet.
-
Igorovics
csendes tag
Én jelenleg az X-COM 2: Terror from the deep-pel játszom, vajon játszik még valaki ezzel a remekművel a világon? Annak idején, amikor kölyökkoromban toltam, nem gondoltam volna, hogy egyszer, mint retro játékot fogom újra élvezni.

Közepes fokozaton egész kellemes, bár időnként hullanak az embereim, és időről időre elszúrom a bázisépítő-stratégiát is. Ráadásul családos emberként jóval kevesebb időm is van játszani, mondanám, hogy így legalább tovább kitart a játék, de amúgy is nagyon hosszú
-
Egon
nagyúr
Rátaláltam a megoldásra: most már megy a Wilderness Missions is...

Érdekesség: ha kompatibilitási módot állítok be, bugzik a játék ezerrel, játszhatatlanul, ellenben minden beállítást alapon hagyva remekül működik...
-
Whaazzup
senior tag
Sziasztok , ha elmúlt Karácsony nyomok pár retro játék infót.ÜDV.
-
akaido
addikt
Illetve még így pár nappal később eszembe jutott, nem túl rég nyílt egy nagyon jó magyar oldal, ami retro játékokról ír nagyon alapos cikkeket, ez például nem csak a Pool of Radiance, hanem az egész AD&D történetét kivesézi.
A cikkek rövidített változatai, illetve egyéb tartalmak az iddqd blog oldalán is megtalálhatók.
A JogoBox retro remake programgyűjtemény megszűnését sajnálom.
-
Igorovics
csendes tag
Illetve még így pár nappal később eszembe jutott, nem túl rég nyílt egy nagyon jó magyar oldal, ami retro játékokról ír nagyon alapos cikkeket, ez például nem csak a Pool of Radiance, hanem az egész AD&D történetét kivesézi.
A cikkek rövidített változatai, illetve egyéb tartalmak az iddqd blog oldalán is megtalálhatók.
-
Igorovics
csendes tag
Sziasztok, nem tudom, írta-e már valaki, én többnyire innen szoktam letölteni, mivel abandonware játékok vannak fent, ezért talán nem baj, ha megosztom a linket. A többség futtatásához kell egy pillanatok alatt beconfigolható DOSBox (tényleg, azt miért nem fejlesztik az utóbbi években?), de abszolút megéri a fáradtságot. Sok régi kedvencemet találtam meg, és olyan gyöngyszemeket is, amiket amúgy nem is ismertem.
Régebben az oldal nagyon látogatott volt (működött egy, az oldalt magyarító közösség is), ma már azért kicsit kevésbé.Más: aki szerette a régi LucasArts kalandjátékokat (Monkey Island, Day of the Tentacle, Sam & Max, stb.), annak érdekes lehet a SCUMMVM oldala, ahol egy alkalmazás segítségével ezeket szépen, élsimítva megjelenítve lehet játszani. Valamint itt is letölthető pár remek játék, közte a csodálatos Beneath of Steel Sky.
-
doc
nagyúr
ezt meg vagy 2-3 eve megtalalta (meg en mutattam neki GOG-on
), szoval nem hiszem, de rakerdezek, koszi 
-
Ry0K3N
senior tag
kolleganak keresunk egy regi (kb. 15-20 eves, mar windowsos) jatekot, segitsetek plz
amiket tudni lehet:
korokre osztott strategia, valoszinuleg hexracsos, 2.5D nezetes
a jarmuvek, mechek ugy neztek ki mint szornyek/alienek
piros/zold bogyokkal mutatta hogy hova lehet lepni es hova nem
valoszinuleg PC Guru melleklete volt a teljes jatekkoszi elore is

Néztem már de most beugrott valami. Ez nem a M.A.X. 2 volt? Mert volt neki real time módja is meg körökre osztott.[link]
És mintha bogyók lettek volna benne meddig hova léphettél. Mechek tankok is stimmelnek meg voltak benne zöld alienek is.
-
Whaazzup
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Átalakította az AI a waferárak kiszabását
- World of Tanks - MMO
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Nyulas buli: teszten a Radeon RX 9070 GRE
- Másfél billió dollárra perli a Facebookot Amerika
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s I i5-8365U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I 6 hó gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 I i5-8365U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I 6 hó gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s I i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I 6 hó gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 I i5-9300H I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I 6 hó gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 Gen 3 I Ryzen 5 5500U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I 6 hó gari
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C32HG70QQU QHD VA 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5153, 91% AKKSI
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia

volt) - de kivittem...
) nekem kevésbé, de a Wolfenstein 3d az annál inkább ment (még a 2. rész is). De arra nem emlékszem, hogy a Wolfnál volt-e kód. Az biztos, hogy kód nélkül játszottuk végig, a második résznél meg találtam egy titkos ajtórengetegből álló titkos ajtót, amit knyitva ott volt a felirat, hogy ha ezt megtalálod, hívd a wolfenstein vonalat... persze akkoriban külföldre telefonálni...