Hirdetés
- Yettel topik
- IFA 2024: Szó szerint pofátlanul vékony a Honor Magic V3
- Okosóra gyereknek
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Netfone
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Hirdetés
-
IFA 2024: A Timekettle új fordítógépe már közel van ahhoz, amire várunk
ma Ezek a hordozható fordítógépek évről-évre sokat fejlődnek, most a Timekettle mutatta meg, hogy hol tart az iparág.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
A kriptobányászok energiáját akarja az AI-szektor
it Olyan mértékben nő az AI és az adatközpontok áramigénye az USA-ban, hogy a szektor már a bitcoinbányászokat is célba vette, az ő energiájukat akarják.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bostone
addikt
Tényleg ekkora piaca van a TWS füleseknek, hogy boldog-boldogtalan kiad évente egy sorozatot?
-
domerator
veterán
OnePlus Buds Pro 3
OnePlus Nord Buds 3 ProNaggyon betegek ezek a terméknevek...
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
Predatorr
őstag
„Remek balanszú”? Ez megint mekkora marketing bullshit? Még egy fülhallgatóm sem volt, amelyik ne tökéletes balansszal jött volna. Minőségben meg egy újabb környezetszennyezés. Csillió átverés-tech minden fülesnél, (is) amikor meg zenét hallgatnál, arcra esel. Pont, mint a monitorpiac.
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
mhydas99
aktív tag
Sokaknak minimum 2 tws-e van, mint nekem is. Kell ha lemerulne az egyik es epp beszelgetesben vagyok. Plusz ezeknek a beepitett akksija max. 4 evet bir ki utana vagy az hal be vagy a 2 fulest "osszekoto" elektronika. Akksit meg hazilag ugy ahogy ki lehet cserelni kb. 8 ezerbol, bar akkor buko a vizallosag es nem konnyu egyaltalan, de az elektronikat nem. Uh 3-4 evente vesznek masikat az emberek, akik aktivan hasznaljak is. Vagy surubben mert sokan el is hagyjak...
-
Predatorr
őstag
2 éve van Haylou X1 Pro-m, nem olyan jó a hangzása (aac), mint a Moripodsnak volt (aptx), de abban 2 hónap alatt meghalt a snapdragon chip, és arra nem cserélték. Használom, amíg tart, egyelőre nem tapasztaltam degradálódást. 8ó 1 töltéssel, nem nagyon kell cserélgetni. Ha tönkremegy, visszatérek vezetékesre, töredék áron bármilyen tws-nél jobb hangzással.
-
bostone
addikt
A vezetékes füleseim 1-2 évnél sosem húzták tovább. És ennek mindig az volt az oka, hogy felakadtam valamiben. Nekem sokkal kényelmesebb a vezetékmentes megoldás.
@mhydas99:
Értem én, hogy van igény, de olyan könnyű eltévedni ebben a széles választékban. Ugyanakkor baromi hasonló paraméterekkel rendelkeznek. Sőt, teljesen megegyeznek csak a nevük más. -
Predatorr
őstag
Hát én sosem jártam így, mert ha elakadtam, nem húztam tovább.
Milyen választék? Nézz utána, melyik bt codec mit tud, keress olyan fülest, amelyik képes a jobbakat kezelni (és ne merüljön hamar), ehhez persze vásárolj olyan telefont, amely szintén, talán fél tucat terméket kapsz, bődületes áron. Persze, ha hozzá számolom, hogy azokba a telefonokba aztán biztosan nem tehetsz SD kártyát, akkor a választék ZÉRÓ!"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
mhydas99
aktív tag
Azert azt hogy teljesen megegyeznek erosen vitatnam! Hangzasban is boven van kulonbseg, ANC arazas es gyartok kozt is nagyban kulonbozik, szoftveres tamogatas is sokkal jobb a nagy gyartoknal. Toltotok minosege sem mimdegy mennyire strapabiro illetve a 2 fules kozti infras/egyeb osszekottetes (chip) minosege is baromira szamit.
-
bostone
addikt
Nem jól fogalmaztam. Rengeteg a hal a piacon, egyes halaknak más a nevük, de ugyanabból a halneveldéből halászták őket.
Ami biztos, igyekszik mindenki rázúdítani a termékét a vásárlókra. Támadnak az influenszerek jobbról-balról. Szerintem nem is találtam olyan tesztet, ahol az adott tws-t lehúzták volna. Tehát mindegyik jó valamire.
A használt cuccok között csak annyit látni, hogy van az Apple és vannak a többiek.
A jack csatlakozó lassan az összes mobilból kikopik, úgyhogy mindenképp kell valami megoldás, kell választani fülest, ami jobb esetben 1-2 évig elcsipog.
-
Predatorr
őstag
válasz adamklark #11 üzenetére
Bírom ezt au „átlagembernek szar is elég” hozzáállást, de az átlag nem feleltetheő meg az igénytelennek, ha vannak igényesek is.
Nem véletlenül hallgatok veszteségmentes, saját forrást, ami nem hip-hop eltűnő, napi hulladék.
Nyilván eltérők az igények, csak az bosszantó, hogy minőség sehol, de mjndenhol.olvasnimilyen szupermknden füles, telefon, ha megmegnézed, ha egyáltalán megtalálni valahol, támogatás nem feltétlenül van. pl. vegyél 1 millás samsung telót, csak a saját jobb codecet támogatja, ragadj az ökoszisztémába.
MA-n sem gyakran szerepel füleseknél a codec támogatás, telóknál meg kb. soha."Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
mhydas99
aktív tag
válasz Predatorr #14 üzenetére
Megis milyen codec tamogatas kellene? Snapdragon procis telok ugye az alap SBC es AAC mellett az aptX -et is tamogatjak illetve a legtobb kozuluk az LDACot is. FLAC mar alap. Sok nem SD-os.telefon is tamogatja az aptXet amugy. Mi mas kell meg? Ha speci formatum kell azt meg a streamerek nem tamogatjak max sajat forrasbol toltheted fel telwfonra de ertelmetlen. Aki mar annyira vajtfulu az vegyen speci zenelejatszot a Sonytol vagy Marshalltol, 300 ezerert.
-
mhydas99
aktív tag
Peldaul az RTINGS pontrenszer szerint teszteli a fuleseket ott van konbseg. De mas oldalak is ilyenek. Nyilvan egy 10 pontos skalan nem fogsz latni 3 pontos vegeredmenyt mert kozepkategoriatol felfele tesztelnek azok meg minimum 5 pontot hoznak mert jok. Van kulonbseg. Nekem is 2 fulesem van napi hasznalatban 1 a fiokban. Egyik sem gagyi, markas kozepkategoriasok. A Jabram sokkal jobb peldaul a tiszta hangban, komolyzeneben, indieben, raggieben es sessionben, neutralisabb mint a basszuseros JBL. Nagyjabol ugyanazokon az EQ beallitasokon egyebkent. De a hiphop, rap es metal JBL-en jobb. Szoval az sem mindegy fokent mit hallgatsz mert nincs olyan fules a vilagon ami az osszes stilust kivaloan jatssza le.
-
adamklark
senior tag
válasz Predatorr #14 üzenetére
Csak kezd unalmas lenni hogy mindig jön a kismillió kérés és a sírás hogy nincs választék amikor van. Legtöbb embert nem érdekli az xy kódolás meg társai. Kell egy jól hangzó, vezetékmentes füles ami nem merül le egy óra alatt. Ha valaki kifejezetten magas minőséget akar az fordul a vezetékeshez vagy mélyen a zsebébe nyúl. Őszintén aki zenét hallgat youtube-n és vesz egy vezetékmentes fülest, azt zavarja codec hiánya?
[ Szerkesztve ]
-
Predatorr
őstag
Arra céloztam, hogy telótól, fülestől függetlenül vagy ezt, vagy azt kapsz, változó minőségben, de mind messze a vezetékestől. Nekem jó az utóbbi, csak nézem a nagy kínlódást és a "fejlesztéseket" a bt kupacban.
adamklark: Engem meg nem érdekel a "legtöbb ember", és a probléma az, amit te is jelezetél: a gyengébb minőségre is ráfizetheted a gatyádat, mert a gyártól megtehetik.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen