Hirdetés
- Magyarországon készül a Nokia XR21
- Tesla Smart Pet Feeder - zabagép
- Yettel topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Az Apple dolgozik a melegedés problémáján
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
Sajnos kicsi a 6.5", pedig brutál jó áron van.
?#@*&%!
-
hypno skate
senior tag
Na még egy 160+ mm-es egyentepsi.
A vegetariánus ősi indián szó. jelentése: ''Béna vadász'' TELEFONSZÁMOM a profilomban
-
murrayd
csendes tag
Papíron ezek verhetetlen ár-érték arányúak, tudok is valakit, akinek a G84-et fogom ajánlani (bár az én igényeimnek is nagyok).
-
joelke HU
senior tag
Jó áron van mindkettő. Viszont furcsa, hogy a g84-ben gyengébb teljesítményű a proci. Mondjuk az ips miatt a g54 power amúgy is vonzóbb számomra.
Motorola G51
-
murrayd
csendes tag
Még mindig nehezen tudom elhinni, hogy tényleg benne van 12 GB RAM fizikailag (és nem a csak mostani kínai divat szerint szemérmesen a RAM-ra meg a swapra (RAM Plus) hivatkoznak együtt, az apróbetűben meg...) Bár ugye ez nem kínai
Na szóval ez elég lehet arra, hogy ne írja szét a rendszer a tárhelyet és lassuljon használhatatlanra 1-2 év alatt.
Mostani viszonylatban pehelysúly, SD, jack, némi vízállóság, vállalható kamera - ami egy átlagjúzernek kellhet.
Indus videókban odáig vannak érte (bár szerintem azok mindenért odáig vannak, olyan bollywoodi megjátszással)
[ Szerkesztve ]
-
TIT
veterán
-
janeszgol
félisten
Srácok, attól nem lesz jobb egy telefon, pláne egy alsókategóriás, mert 12 GB ram van benne. 6-8 GB elegendő. Meglátjuk a többit.
Messenger Lite hibátlan. Sima Messenger trágya. Ennyi.
-
helixP
nagyúr
válasz
hypno skate #2 üzenetére
Tepsizni 2023-ban szerintem kicsit outdated...
-
cs.zs.
addikt
Bone123!
A cikk forrása "Mobilarena"
Hová érkeznek, mikor érkeznek?
Mikor és hol érdemes keresni?2 út van: az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan
-
ujvendeg
tag
Tisztelt Nagyúr! A mobiltelefont, mint ahogy a neve is utal erre, zsebben hordható, kábelektől mentes telefonnak találták ki, és éppen a Motorola készítette az első piaci okostelefon példányt. Semmi közöm hozzá: de jó méretes lehet a pantalló- vagy ingzsebe. Mivel egyébként a tinilánykák sétálgatnak minitévé nagyságú telefonokkal - kissé becsapós ám a Xiaomi vagy éppen a Honor 6,7 hüvelykes barbár méretű kijelzője, ezt életben tartani, kb. annyi az 5000-es akku, mint a valamikori egyformán 5 hüvelykes telefonhoz passzított 3000 mAh körüli akku - a szenzorok megszaporodásáról most ne is beszéljünk. De tessék csak minitévéket hordozni. Egy valamikori mérnök jószándékú figyelmeztetése.
Vagy ahogy még nemrég egy jóval kompetensebb, nagynevű gyártó főmérnöke mondta, az égvilágon semmi nem indokolja, hogy egy zsebtelefon kijelzője nagyobb átmérőjű legyen kb. 6 hüvelyknél. Amíg nem oldja meg ez az ipar paradigmatikus váltással a telefonok energia-ellátását, addig igazán és tényleges új, vagy ÚJ mobiltelefon nem lesz - az akku méretnövelésének van egy bizonyos határa. Mint ahogy a processzor-sebesség és a csíkszélesség sem mond semmit önmagában, ezeknek egymással összhangban kell dolgozniuk. Itt kezdődnek a kérdések.... -
csp01
tag
Több oldalon is láttam a g54-nél esim-et emlegetni. Erről tud valaki biztosat?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Temérdek tárhely és mAh, ígéretes főkamera, 5G és kellemes árcédula a Moto G84 és G54 Power jó tulajdonságai között.
- SONY LCD és LED TV-k
- DIGI internet
- Elemlámpa, zseblámpa
- Marvel Snap
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szürke zóna
- NVIDIA GeForce RTX 4080 / 4090 / Ti (AD103 / 102)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest