Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Megjöttek az új iPhone-ok, de a drágább modellekre várni kell
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
petymeg
addikt
Korán adtam el áprilisban a részvényeket.
Most kellene.A mi utunk más volt: a jó, és igaz nemzeti jellemvonások klasszikus igenlése. Nagy fizikai tisztelgés az élet fantasztikus lehetőségei elött.
-
Noukoum
veterán
Lassan itt a csőd, a részvény nem ér semmit, az emberek már nem vesznek elektromos autókat, kipukkadt a lufi.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
petymeg
addikt
A fenébe, ezeknek meg nem szóltak:
[link]
A nagypolitika eldöntötte, hogy ez a jövő. Nem tudományos, hanem pénzügyi alapon. Nekem se tetszik de ez van. Nem lesz más alternatíva.A mi utunk más volt: a jó, és igaz nemzeti jellemvonások klasszikus igenlése. Nagy fizikai tisztelgés az élet fantasztikus lehetőségei elött.
-
bence1024
tag
Srácok, az megvan, hogy ez irónia volt a részéről?
-
-
opr
veterán
Meg az se artott, hogy azon a technologiai szinten minden szempontbol jobb volt a belso egesu auto, pedig azzal is voltak bajok eleinte rendesen.
[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
Új hozzászólás Aktív témák
ma Garázsprojektből lett a világ legnagyobb értékű autógyártója, új negyedéves rekord a hab a tortán.
- HP 15s-fq5040ne - ÚJ 15,6" FullHD notebook - i7-1255U, 16GB, 512GB SSD, Win11
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6G I 16GB I 256GB SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 2 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8265U I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest