Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hegedus001 #49 üzenetére
Igen, pont ez az éjszakai frissítés lényege: megtörténik, amíg alszol és reggel minden simán megy tovább. Évek óta alkalmazom, több iOS-verzió és iPhone alatt, soha nem volt olyan jelenség, mint amiről a Hétfejű írt...
Éppen egy remekül működő, megbízható kényelmi funkcióra írja, hogy "nem érdekel"? Nagyon különös.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
hegedus001 #19 üzenetére
Milyen töltővel tudsz te dunát rekeszteni otthon? Nálunk is van töltő, de csak mert kaptam a telohoz. És mire megyek a Xiaomi töltővel az iPhonenál? Meg egy akármilyen C kábellal? 5 wattal tudod tölteni és ehhez tapsolsz?
Mihez kapsz olyan adaptert amivel érdemben is lehet tölteni? A páromnak és nekem Xiaomi telonk van, a lányomnak meg I16. A lányom Airpadjéhez van egy 10 wattos töltő régről. Viszont mivel a telohoz kaptam a töltőt jó eséllyel így is adom el. A feleségemnek a Honor 8-asa meghalt annak az adapterre 5 wattal töltené a Xiaomit. Bocs de több mint 10 éve gyorstöltőket használok, ha nem baj nem megyek vissza a kőkorszakba. Mellesleg pontosan azért írtam ezt mert ez történik az fórumokon a telefon megvásárlása után.
Vettem neki egy Baseust meg egy Ikea-st. Az I11 4 évig volt meg. Meg is ette az adaptert, sőt ki se bírta. A Baseust ezért vettük. Az Ikeast meg hogy legyen egy a táskában.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Jól reagált a részvénypiac a mutatókra, Kínában viszont van hely a javulásra.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Spórolós topik
- Parfüm topik
- Synology NAS
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ) dokkoló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest