Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Garmin topik
- Bemutatta a Pixel 9a-t a Google, ennyibe kerül itthon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
Régen 2 modell volt, aztán 3 lett, most meg 4. És ha a csúcsot akarod megvenni, akkor a pro vagy pro maxot veszed mivel ezekben a soc is erősebb, meg a kamera is, sőt eddig a ram is több volt a pro-kban. A fülesek meg a töltők nem részei a csomagnak, jack sincs. Meg kell nézni mi megy a telo topikokban: első körben megrendelik a telot aztán egy töltőt. Jah lehet hogy 2-öt mert kell egy vezeték nélküli is ami most sokat gyorsult. Most vettem épp új kábeleket a type-c iPhonehoz, tavaly meg töltőt. Nagyon durván elszálltak az árak. És nagyon szomorú hogy a droidos gyártók is ezt hájpolják. A userek meg bevesznek mindent. És hiába lett type-c az iPhone, szart se ér hozzá kábel ha nincs rajta az alma logó. (köszi EU) Érdekes hogy a kábelek szabványosítása senkinek se jutott eszébe. Nekem pl kábelből sokkal több van itthon, mint adapterből.
Dollár vs Ft: egy magyar fórumon mit érdekel engem a tengerentúli ár? Én ft kapom a fizut és azzal is fizetek. Mellesleg az amcsiknál hiába olcsó a telo ott más a drága, a vége ugyanaz az állambácsi meg a multik ugyanúgy megeszik a pénztárcáját a hétköznapi embernek. Ezt csak úgy a margóra írom.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Jól reagált a részvénypiac a mutatókra, Kínában viszont van hely a javulásra.
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 128GB Product RED újszerű független dobozában + tok + üvegfólia
- Xiaomi Mi 10T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest