Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacis
nagyúr
válasz
7Heads Drago #8 üzenetére
Valszeg nem értetted amit leírtam így olyan dolgokra reagálsz amiről szó nem volt.
Én a Fold telefonomat nagyon szeretem. Szerintem a Fold mint megoldás nagyon jó dolog. Én konkrétan a rendszereket említettem és ott sem szaroztam hanem leírtam hogy sokkal szívesebben használom az iOS-t mint a doridot ha választhatok. Remélem így már érted. Ha nem megy akkor leírom majd újra. -
válasz
7Heads Drago #8 üzenetére
"Nem igaz."
Helyesebben: szerinted nem igaz, ellenben például jacis és én viszont egyaránt így gondoljuk, azaz szerintünk igaz. Nem baj, hogy nem egyformán éljük meg, így kerek a világ.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Jól reagált a részvénypiac a mutatókra, Kínában viszont van hely a javulásra.
- Xiaomi Mi 10T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AM 4 Lapok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest