Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• 7Heads Drago

veterán

válasz hapakj #28 üzenetére

Nálunk még egy 13T van. Mindkettővel megy a fizetés gond nélkül még. Az update nálam kikapcsolva. Majd akkor frissítek ha kell valami vagy problémám van.
    Hát iPhone-ra egyrészt szoftverfrissítés van sok évig, másrészt működik is
    Most írtam hogy nem ment. Még a telefonálás is gond volt vele. A hívások kb 30-40%-át eldobta és csak percekkel később kaptam meg az sms-t is. A simeket, meg a szolgáltatót is hiába cseréltük. És ez lenne az etalon?
    Egy simmel soha semmi baj nem volt vele a hívással. Talán annyi hogy sz@rabb volt a térereje, mint a P30-nak. De ezt nem mértem sose.
    Minek is updatelünk amúgy? Amikor kellene a telo biztos hogy épp nem ér rá. Nem érdekel az éjszakai update, reggel nem arra akarok ébredni hogy be kell lépni és semmit se látok a kijelzőn. Na meg ugye ilyenkor pár percig a rendszer még fagyogat is. Ha kell valami vagy gondom van majd én eldöntöm mikor updatelek. A biztonsági rések meg mindig is voltak és 30 év múlva is lesznek. Van aminek a befoltozása az Applenak is évekig tart.
    Sajnos volt idő amikor nem volt kikapcsolható az update és egymásután jöttek a kritikus updatek. Még hogy nem kell újra indítani egy iPhonet... (a városi legendák szerint) Persze mert olyan sűrűn updatel hogy tök felesleg. Most akkor az enyém egy eszköz vagy a szoftver fejlesztőé?

Új hozzászólás Aktív témák