Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• 7Heads Drago

veterán

válasz nozs23 #13 üzenetére

Régen 2 modell volt, aztán 3 lett, most meg 4. És ha a csúcsot akarod megvenni, akkor a pro vagy pro maxot veszed mivel ezekben a soc is erősebb, meg a kamera is, sőt eddig a ram is több volt a pro-kban. A fülesek meg a töltők nem részei a csomagnak, jack sincs. Meg kell nézni mi megy a telo topikokban: első körben megrendelik a telot aztán egy töltőt. Jah lehet hogy 2-öt mert kell egy vezeték nélküli is ami most sokat gyorsult. Most vettem épp új kábeleket a type-c iPhonehoz, tavaly meg töltőt. Nagyon durván elszálltak az árak. És nagyon szomorú hogy a droidos gyártók is ezt hájpolják. A userek meg bevesznek mindent. És hiába lett type-c az iPhone, szart se ér hozzá kábel ha nincs rajta az alma logó. (köszi EU) Érdekes hogy a kábelek szabványosítása senkinek se jutott eszébe. Nekem pl kábelből sokkal több van itthon, mint adapterből.
    Dollár vs Ft: egy magyar fórumon mit érdekel engem a tengerentúli ár? Én ft kapom a fizut és azzal is fizetek. Mellesleg az amcsiknál hiába olcsó a telo ott más a drága, a vége ugyanaz az állambácsi meg a multik ugyanúgy megeszik a pénztárcáját a hétköznapi embernek. Ezt csak úgy a margóra írom.

Új hozzászólás Aktív témák