Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #86564352

    törölt tag

    válasz Cs1csó #2083 üzenetére

    Csavar: nekem ott az Adguard nem szedi ki, talán valamelyik filteren múlik. Ha manuálisan kiszedem úgy már jó. Legalább VG esetében csak egy csík alul és használható az oldal tőle, a Google felugrója beteríti a képernyő közepét. Gyakran nézek YT videókat privát ablakban, hogy ne keveredjen bele a normál nézés javaslat algoritmusba.
    Úgy vettem észre vége a kényelmes lustaságnak és egyre több izét kell manuális módszerrel kiszedni, mert az automatikus listák nem bírják tartani a lépést.

    Teszteléshez tipp: amikor az UO-t telepíted és kevernéd Adguard listákkal is, az UO-ban lévő Adguard Base filter az Easylisttel együtt jó, mert önmagában az UO féle Adguard Base szűrő sokkal kevesebb szabályt tartalmaz, mint a rendes Adguardban lévő. Tehát ha az Easylistet kipipálod, akkor a filterlists.com-on elérhető teljes Adguard Base listára kell feliratkozni UO-val. Vagy hagyd az Easylistet is és akkor jó az UO féle kisebb Adguard Base lista is. Huhh remélem érthetően írtam, nem minden bogár rovar esete vagy hogy is van. :)
    Amúgy azt nem tudom a Fanboy listák (pl. annoyances) mennyivel jobbak.

Új hozzászólás Aktív témák