- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
movax
őstag
De hahó, nem is kell mindenkinek vennie a Xiaomit, ne csináljunk már úgy, mintha ez lenne az egyetlen telefon a piacon. Átagembernek teljesen mindegy, hogy Xiaomit vesz vagy valamilyen Motorolát vagy Samsungot vagy Realme-t vagy egyebet. Ki várja el tőlük, hogy "ilyesmivel szarakodjanak"?
A reklámok opcionálisak, ki lehet kapcsolni, ez a lényeg! Könnyebb, és gyorsabb, mint feltenni egy appot a storeból, vagy egyenként leirtani az előtelepített junk appokat. Ahogy beállítgatod a laptopod, az autóban az ülést, a tükröt vagy az éjjelilámpa ernyőjét. Ezek problémák?? Ugyanígy, a telefonod beállítása is egy banális, könnyű és adott esetben egyszer megteendő lépés. Igen, ezt az ember vagy megtanulja, vagy megkér valakit a környezetéből, hogy állítsa be neki, ez így megy.
Ehelyett az van, hogy sokan jajonganak (nem mellesleg egy techfórumon), hogy nekik nincs kedvük kikapcsolni, tehát mocskosxiaomi meg szar a telefon. Miért nem vásárolnak akkor más márkát? Komolyan itt tartunk 2024-ben?? -
movax
őstag
" jelenleg úgy vagyok vele, hogy nincs kedvem azzal foglalkozni hogy egy null perces telefonon első bekapcsolás után azzal foglalkozzak, hogy használhatóvá tegyem annyira, hogy nem menjen egy óra múlva az agyamra"
De most komolyan, amikor először elindítod a telefont és végigmész a beállításokon és a testreszabáson, átbillenteni pár kapcsolót, ebben mi olyan nehéz? Nem kell semmi különöset tenni, csak 10-15 perc alatt végigmenni rajta és ennyi. És nincs reklám, csá. Ez nem "mókolás".
-
movax
őstag
Soha, egyetlen xiaomi telefonomban nem láttam egyetlen reklámot sem, miután a kezdeti beállítás után végigmentem mindenen és kikapcsoltam. A jelenlegi Note 13 a harmadik xiaomim kb. tíz év alatt. A családban még két embernek ugyanígy, az összesen kilenc darab telefon. Nem tudom, hogy terjed folyton ez a reklámos hülyeség.
A privát dns pedig igen hasznos a reklámszűrésnél, a böngészőben, ez nem xiaomi-függő, minden telón hasznos.
(Ja, és lesz@rom, hogy milyen márkanevet ír a telefonon, de valahogy mindig a xiaomik meg pocót vannak a legjobb ár/kínálat arányban a piacon, amikor újat kell vennem.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Star Trek
- VR topik
- DUNE médialejátszók topicja
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Google Chromecast topic
- Fotók, videók mobillal
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest