- Mindent tudni a Samsung következő olcsósított csúcsmobiljáról
- Samsung Galaxy Z Fold8 Ultra – névváltoztatás utáni teendők
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Teljes specifikációval bukott le a Fairphone 6+
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Szép és gyors is, de miért jó hogy ilyen kis egérmozi méretű a kijelző?
12" alatt szerintem már nincs tablet, de már sokszor azt is kicsinek látom, szerintem főleg egy gamer tabletnél az lenne a minimum de inkább felette, ez hűtés szempontjából is nyílván jobb választás lenne. Amúgy lenovonál is láttam h ő is ilyen kis méretben csinálja a gamer tableteit, nem értem miért..Mert egy 10+ colos tabletet hogy fogsz meg normálisan? Túl széles már, a súlyáról nem is beszélve, kiesik a kezedből.
Az ideális gaming tablet 7-9 colos. -
bostone
addikt
12" alatt szerintem már nincs tablet, de már sokszor azt is kicsinek látom, szerintem főleg egy gamer tabletnél az lenne a minimum de inkább felette, ez hűtés szempontjából is nyílván jobb választás lenne. Amúgy lenovonál is láttam h ő is ilyen kis méretben csinálja a gamer tableteit, nem értem miért..A kézi konzoloknak 7-8” a kijelzője.
Ezek buták. -
Graphics
Jómunkásember
12" alatt szerintem már nincs tablet, de már sokszor azt is kicsinek látom, szerintem főleg egy gamer tabletnél az lenne a minimum de inkább felette, ez hűtés szempontjából is nyílván jobb választás lenne. Amúgy lenovonál is láttam h ő is ilyen kis méretben csinálja a gamer tableteit, nem értem miért..Hordozhatóság lehet

-
Kiss4ever
tag
12" alatt szerintem már nincs tablet, de már sokszor azt is kicsinek látom, szerintem főleg egy gamer tabletnél az lenne a minimum de inkább felette, ez hűtés szempontjából is nyílván jobb választás lenne. Amúgy lenovonál is láttam h ő is ilyen kis méretben csinálja a gamer tableteit, nem értem miért.. -
viragdani01
HÁZIGAZDA
Nem volt Red Magic táblagépek között az eddigi modellekből sem mobilnetes változat az EU-ban, szerintem nem érdemes várni.
-
Silenzio
addikt
Öt évre előre nem tudható, hogy ez előny vagy hátrány. Nekem többször volt olyan, hogy egy főverzió váltás tönkrecseszte a kamerákat 3rd party appokban (végérvényesen, nem átmenetileg), vagy lebutítottak funkciókat, pl. a Samsung a Dexet. Simán el tudom képzelni, hogy pl. az Android 19-ben meglépik, hogy a Gen 5 már nem támogatja vagy korlátozottan támogatja az akkori legfrisebb proton layert, vagy lebutítják az asztali módot, és még ezer meg egy disznóságra fel lehet készülni.
-
Graphics
Jómunkásember
Ennyiért még egy jó munkaeszközt is kapna az ember, ha meglenne a SIM.
De ár-értékben amúgy verhetetlennek tűnik nekem.
-
PDA_FAN
tag
Nem is emlékszem, mikor láttam promótálni tabletet a háátlapjával. A cikkben is annyi kép van a hátáról, mintha az eleján nem is lenne kijelző.
A SIM, eSIM hiánya nekem elég fájó. Lesz talán olyan is? -
bostone
addikt
Az EU-s kötelező öt évet, de arra a választ, hogy ez öt Androidot jelent-e rendre kikerülik. Van nálunk még három generációval korábbi Red Magic telefon, arra két Android update érkezett, a biztonsági patchek pedig legritkábban negyedévente, de befutnak.
Annyira köszönöm!
Még jó is lehet az öt év ezzel a bivaly hardverrel. -
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet.
-
worxland
addikt
Igen, erről Motorola kapcsán írtunk egy cikkben is, a Motorola is ezzel érvel saját terméktánogatási politikája mellett, hogy az EU szabályozása nem konkrétan főverzió-frissítéseket ír elő.
Majd Motoroáék kapnak egy jó kis pert a nyakukba és 10 év múlva minden Motorola tulaj kap 10 dollár kártérítést levásárolható kupon formájában.
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
Mivel az 5 év a biztonsági javításokra vonatkozik így igazából az sem lenne szabály ellenes ha egyáltalán nem kapna több főverzió frissitést...
Igen, erről Motorola kapcsán írtunk egy cikkben is, a Motorola is ezzel érvel saját terméktánogatási politikája mellett, hogy az EU szabályozása nem konkrétan főverzió-frissítéseket ír elő.
-
aprokaroka87
nagyúr
Az EU-s kötelező öt évet, de arra a választ, hogy ez öt Androidot jelent-e rendre kikerülik. Van nálunk még három generációval korábbi Red Magic telefon, arra két Android update érkezett, a biztonsági patchek pedig legritkábban negyedévente, de befutnak.
Mivel az 5 év a biztonsági javításokra vonatkozik így igazából az sem lenne szabály ellenes ha egyáltalán nem kapna több főverzió frissitést...
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
-
janeszgol
félisten
Miért? Az olcsó hardverért cserébe ne várj akkora szoftvertámogatast, ami nem olcsó mulatság. A Xiaomi idén jó árakat hozott jó hardver mellé, de ez sem lesz mindig így. Most kénytelen volt,mert csökkentek az eladásai.
-
bostone
addikt
Mentségemre szóljon, hogy egyik kezemben szendvics volt a másikban egy élő kutya miközben a cikket olvastam.
-
calei
csendes tag
Köszi. Akkor továbbra sem vehető komolyan ez a cég.
Amúgy nem olvastam végig a cikket (az első oldalig jutottam csak). Ekkor fogalmazódott meg bennem is az a kérdés amit bostone is feltett és látogattam el ide a fórumba. Azt gondoltam, hogy ő azért elolvasta a teljes cikket, de tévedtem. -
fabokf
tag
Idézet a cikkből:
"Az Android 16 alapú RedMagic OS 11.5 felület öt évnyi szoftvertámogatás várományosa, bár a márka eddigi készülékeivel való tapasztalat alapján ez nem feltétlen öt Android-főverziót jelent, inkább csak a biztonsági frissítéseket." -
calei
csendes tag
bostone fórumozó kérdésére a válasz engem is érdekelne, mert addig nem tudom komolyan venni ezt a gyártót amíg nem hozza - legalább - azt a szintet amit mondjuk a Xiaomi (mármint a frissítések terén).
-
bostone
addikt
Támogatást meddig kap ez a jószág? Lehet egy izzadságcsepp kiölt néhány látóideget, de nem találtam erre utaló információt a cikkben. Ázsiában mit ígérnek a marketinges kollégák? Táblagépet ritkábban váltanak a kedves felhasználók, mint mobilt.
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
Mondjuk el is fogyaszt annyit, mint a Onexplayer X1-em. 30 wattról szól a fáma. Egy ilyen speckó gaming PC/tablet még mindig jobb megoldás, de tekintve, hogy ez a droidos masina Proton layeren futtat natív PC-s appokat, kurva erős az SOC, az tény.
Láttam ezt a videót én is, csak sajnos a Steam könyvtáramban nagyon frissebb cím nincs.
-
Silenzio
addikt
Egy hónapot ült a tablet a vámon a budapesti reptéren, így aznap kaptuk meg, amikor lejárt az embargó. Viszont egyből jött update is, azóta még kettő, szerintünk is ez van. Lacinak (Tech2) megérkezett korábban. Nála is jóval magasabb pontszámokat, cserébe +10 fokos hőmérsékletet produkált a tab. Próbáltam a Rise és a Diablo módokat is, a cikkben látható eredményeknél magasabbat pontszám és hőfok téren sem értem el vele.
Szerk.: így visszafogott állapotban is stabil 60 FPS-t megy egyébként rajta a GTA IV, nem gyenge azért így se.
Mondjuk el is fogyaszt annyit, mint a Onexplayer X1-em. 30 wattról szól a fáma. Egy ilyen speckó gaming PC/tablet még mindig jobb megoldás, de tekintve, hogy ez a droidos masina Proton layeren futtat natív PC-s appokat, kurva erős az SOC, az tény.
-
KISDUCK
addikt
Egy hónapot ült a tablet a vámon a budapesti reptéren, így aznap kaptuk meg, amikor lejárt az embargó. Viszont egyből jött update is, azóta még kettő, szerintünk is ez van. Lacinak (Tech2) megérkezett korábban. Nála is jóval magasabb pontszámokat, cserébe +10 fokos hőmérsékletet produkált a tab. Próbáltam a Rise és a Diablo módokat is, a cikkben látható eredményeknél magasabbat pontszám és hőfok téren sem értem el vele.
Szerk.: így visszafogott állapotban is stabil 60 FPS-t megy egyébként rajta a GTA IV, nem gyenge azért így se.
Nyilván így is lehet vele játszani csak abból a szempontból kellemetlen, hogy csúcskategórias soc van benne magas árazással, de oda az extra teljesítmény ami bele van kalkulálva az árcérulába.
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
Összehasonlítva a ti teszteteket a gsmarenassal olyan mintha kapott volna egy pecset a tablet, hogy itt-ott tovább korlátozták a teljesítményt hogy ne legyen akkora visszaesés hosszabb távon. Ami első ránézésre jónak tűnik hogy stabilabb, de másodikra meg látszik hogy azért stabilabb mert "gyengébb" lett
-
KISDUCK
addikt
Összehasonlítva a ti teszteteket a gsmarenassal olyan mintha kapott volna egy pecset a tablet, hogy itt-ott tovább korlátozták a teljesítményt hogy ne legyen akkora visszaesés hosszabb távon. Ami első ránézésre jónak tűnik hogy stabilabb, de másodikra meg látszik hogy azért stabilabb mert "gyengébb" lett
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Mindent tudni a Samsung következő olcsósított csúcsmobiljáról
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Z Fold8 Ultra – névváltoztatás utáni teendők
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- PlayStation 5
- Energiaital topic
- Google Pixel topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB Wi-Fi (SM-P610)
- 5G LTE! Whitespotos, Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Forró ár! iPad 6 gen wifi+ cellular megkímélt akku 96%
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y / 8GB / 128GB / Win11 / 4G / eSIM
- Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11+ 5G 6/128GB, GPS+Cellular, 12 hónap garanciával!
- 2GB DDR3 notebook RAM
- Készpénzes / Utalásos konzol felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 I i5-6300U I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W11 I 6 hó gari
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Titanium Gray Megkímélt állapot

12" alatt szerintem már nincs tablet, de már sokszor azt is kicsinek látom, szerintem főleg egy gamer tabletnél az lenne a minimum de inkább felette, ez hűtés szempontjából is nyílván jobb választás lenne. Amúgy lenovonál is láttam h ő is ilyen kis méretben csinálja a gamer tableteit, nem értem miért..