- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
blunt
aktív tag
igen, én az ő általuk létrehozott WP7 készülékekre gondoltam, valóban kicsit félreérthető, de nyilván nem a WP7 topicban fogom lehúzni a Blade készüléket, szóval...
Valentino K. egyetértek, de mondjuk az Apple meg olyankor issza meg a saját levét, amikor egy ilyen sajnálatos katasztrófa történik, mint most Japánban... Gondolok arra, hogy az ott gyártott alkatrészeket most nem tudják, hogy honnan szerezzék be. Ez pedig sok sok dollár tízmilliós veszteség. Mindenkinek. (de inkább százmilliós veszteség)
-
blunt
aktív tag
szerintem nem a gyenge platform iránti érdeklődés, hanem inkább a gyenge készülékeik iránti érdeklődés van a háttérben. Talán pont múlt héten volt róla szó, hogy mennyire megugrott az érdeklődés a WP7 iránt. Tehát ZTE csak nyomja a bullshitet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Vírusirtó topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest