Hirdetés
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
fireman85
csendes tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Az mit jelent hogy gyári nincs csak custom?Kicsit bővebben mondanál erről nekem egy-két dolgot.
-
fireman85
csendes tag
válasz
atillaahun
üzenetére
A kalibrálás hogy működik mert én megcsináltam de szerintem az nem volt jó.Rányomtam hogy kalibrálás és utánna egy pár másodperc múlva kiírja hogy kalibrálás kész.Ennyi volna a nagy kalibrálás???
-
fireman85
csendes tag
Hali!
Grand x-em van 4.0.4 ICS van rajta, érdeklődnék hogy van-e rá újabb android és ha igen hogyan tudom frissíteni a telón, mi a menete?Válaszotokat előre is köszönöm
BUÉK -
fireman85
csendes tag
Sziasztok!Boldog új évet kívánok mindenkinek!
Nemrég vettem grand x-et nagyon megvagyok elégedve vele, jó teló, egyedüli észrevételem hogy a kijelző fekvő módba rögtön fordul de vissza állóba nagyon nehezen vagy egyáltalán nem tehát mindíg ki kell lépnem az adott programból.Miért van ez, lehet ezellen valamit tenni???
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- IPhone 14 Pro max Deep Purple 128GB gyári független 2026.01.27. MM jótállás akku 85% megkímélt!
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (101A)
- iPhone 13 Pro Max / 256GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (107A)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (105A)
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 PLUS CM 650W
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- PS5 PlayStation 5 Slim (lemezes, 1TB) kiváló állapotban! 6 Hónap Jótállás
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő