Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacko87
tag
válasz
heidricha
üzenetére
Teljesen ugyan ez a problémám.
1. GPS mostanában nagyon nem akar jelet találni.
2. Kiveszem a zsebemből és narancssárgán világít a led folyamatosan és semmire nem reagál. Hosszan nyomom a bekapcsoló gombot akkor egyszer csak megjelenik az intel logo és bekapcsol, vagy mint tegnap este az se elég csak az aksi ki - be tevése segít.
3. Az elmúlt napokban számtalanszor fordult elő, hogy x db nem fogadott hívásom volt. A rezgésből semmit nem érezni.
-
Tigryss76
tag
válasz
heidricha
üzenetére
Helló!
GPS problémám nincs, kés a vajban.
Én már az előző telefonom – Optimus One – óta hetente kikapcsolom egyszer a telefont, semmi gondom vele.Más:
Kezdő androidosok miért egyből root-al indítanak? Csak kérdezem ... Ilyen kötözködös hangulatom van na ...Megint más:
Csak a kijelző érzéketlenséggel találkozom – képernyőzár alatt – néha, de türelemmel megoldódik a dolog, nem kell újraindítani.Imádom, tisztelem, becsülöm. Ennyi pénzért a hülyének is megéri, nem hogy nekem.

Három hete használom, nem tudok semmi rosszat mondani ... ja de, néha hajlamos elfelejteni az adott személyhez tartozó csengőhangot, aztán magától visszarakja, na ezt nem értem, de veszem a fáradtságot, és ránézek a kijelzőre, hogy ki keres ... szóval annyira nem b@sztat, inkább csak érdekes ...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest