Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• acstomi

újonc

A kamera szoftvere angol nyelv beállítása esetén működik. A geekbuyingon is látható hogy nincs magyar szoftver a telefonhoz vagyis nem végleges.
    A 800mhz frekvencia hiánya vidéken sokkal zavaróbb. Sokszor nincs 4G gyakran még a 3G is gyengélkedik. Egyébként nekem 30500 ért jött meg kínából. Ennyi pénzért elég jó.
    Amúgy a gyári kamera szoftver nagyon jó pl. van benne szelfi vaku amit nem használok ki, de eddig ilyet nem láttam még. Mellesleg valami miatt ezerszer jobb képeket csinál a gyári szoftver mint a third párt appok.
    Szoftveresen pedig 1 hónap használat után állíthatom hogy a korábbi samsung s4 mini és a sony z1 compact 10szer szarabb volt 3 szőr ennyi pénzért!
    Az extra applikációkat mint a CM sajnos nem lehet eltávolítani, a CM böngészőjét se....
    Én egyáltalán nem bánom hogy ezt a telefont választottam. Itthon hasonló áron nincs hasonló tudású készülék. Van egy két apró hiba és hiányosság. Mint pl a a szoftverfrissítés ami csak sd kártyáról működik és csak kínai honlapról tölthető le.

Új hozzászólás Aktív témák