- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blizzardking
őstag
válasz
NandorHUN #24 üzenetére
Vettem egy VR szemüveget alin 5 rugóért bohóckodni. Semmi több, jó volt, párszor elővettem meg nézgelődtem a Holdon oszt kész. Ezért írtam hogy le tudnék róla mondani, mert szerintem is nagyon kezdeti fázisban van még ez a dolog. És igen, a Qhd is nagyon pixeles. Nagyon okosan összerakott tartalom tudja feledtetni az elején.
-
Blizzardking
őstag
válasz
NandorHUN #22 üzenetére
Hát tudom, csak a VR szemüvegek miatt. Nekem is van, ott tényleg nagy különbség van a Qhd és a Fhd között, de az egészről le tudnék mondani gond nélkül. Játékból kipróbáltam de nem létkérdés. Inkább amiatt kell meglépnie a Qhd-t a O+nak mert más is meglépi, és ha csúcsragadozót akar akkor be kell válalni ezt is.
A zárt rendszerrel az a baj, hogy mások megvonják a garit ha kinyitod a BL-t, hacsak nincs valami offline módszer. Sokan ezért nem vállalják be. Sokkal korrektebb amit a O+ csinál, sokkal szimpatikusabb. És profibb. Pont azoknál a márkáknál veszik a legszigorúbban, ahol mindenki veri magát hogy mennyit költenek "innovációra". Az marha nagy innováció hogy minél könnyebben meg tudják vonni a garit, szemben azzal hogy szívósra csinálják a szoftveres részt. Azt látom hogy az O+ felnőttként kezeli a usereit. Úgyse volt még O+ telóm (a One-t ismerem viszonylag jól, hajszál híján azt vettem anno, a 2 kimaradt, a 3-at csak a topikból), épp ideje lesz szerintem
-
Blizzardking
őstag
Miért olyan sürgős? (Nekem szervizben van a telóm és 5 hete egy Lenovo S750-nel tolom. Mondjuk a mai monszunesőben jól jött...
)
Szerintem megéri várni ha megtehetedNandorHUN - a fogyasztása is kedvezőbb lesz. Igaz a felbontása meg vélhetően nagyobb. Más szóval úgy kaphatsz Qhd-t hogy nem csökken az üzemidő. Az hogy ez jó-e az már vita tárgya, szerintem egy ilyen bőven elég mindenre teljesítményben, aksiban meg etalon. Ami a O+ mellett szól, a hatalmas közösségi támogatás és a szoftveres szabadság. Sokkal tovább nyújt szórakozást, mint egy zárt rendszerű méregdrága teló, amit a garanciát féltő tulaj szalvétával fog meg. Ja és ha lejjebb megy a O+3t ára emiatt, az is okot at a várakozásra, mert akinek nem kell a Qhd, annyiért tényleg verhetetlen lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest