Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Érkezik Magyarországra a Vivo, elsők közt kezünkben új csúcsmodelljeik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- DIGI Mobil
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
A kamera szerintem tényleg nagyon jó lesz, már az előző nagy kamerás tesztben is meglepően jónak találtam a OP kameráját. Mondjuk ahogy emelik az árat, úgy el is várható a fejlődés...
-
CptAdamica
veterán
Csak egy kérdés: Megjelent mááááár?
Amúgy attól félek, hogy vagy 2 hónapig hiány lesz a Pro változatból.
Megyen!
-
Fred23
nagyúr
Nagyon kéne belőle egy 5-5.5"-os kijelzős kompakt változat!
-
hito
nagyúr
válasz CptAdamica #2 üzenetére
Május 14. a bemutató.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
atike
nagyúr
Csak egy kérdés... Volt már olyan, hogy az adott telefonról előzetesen kijött kameraképek szintjét akár csak megközelítőleg is tudta hozni az emberek kezében a készülék....?
Na hátha ez lesz az üdítő kivétel. Addig én fenntartással kezelem ezeket - az amúgy elég látványos és jó - a képeket...
-
hito
nagyúr
Nekem is nagyon tetszenek a zoom kamerával készült sample képek, de belenagyítva, mintha mégis digizoom lenne a 48MP-es képből kivágva.
Pl. itt a jelölt részen a szöveg kivehetetlen, de a mandró arca is elég érdekes:
[ Szerkesztve ]
-
hito
nagyúr
válasz enginev3.0 #12 üzenetére
Köszi, ki nem találtam volna
-
Lincoln6echo
tag
Bár nem az én mèretosztályom,de besz@rás, hogy milyen jó kèpeket kèszít a masina!
-
sfefe
addikt
Ket oldalt lekerekitett...miert nem lehet normalis? F..z kivan ezekkel a kerekitett sz.....al
Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
Bwin87
tag
Az előlapi kamera kijön mellette nem fog belemeni a por,piszok?
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia 1 V
-
nozs23
addikt
válasz Lincoln6echo #14 üzenetére
En fenntartasokkal kezelnem a kepeket. Kinai gyartoktol nem al tavol, hogy feljavitott, vagy DSLR-el lott fotokkal promozzak a keszulekeket.
-
pusszycat
nagyúr
válasz enginev3.0 #20 üzenetére
Ha nem szed ki semmit,be sem tud menni.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/108kg.]
-
Rinocerosz
őstag
A vízállóságnak így gondolom lőttek bár az érdekelne, hogy ha a kamera nincs kinyitva akkor vajon be tud a menni a víz?
Egyébként elég bitang telefon lesz.. egyre jobban tetszenek ezek a oneplus telefonok. Még annak örülnék ha lenne valami magyaroroszági cégük.
-
forgonati
őstag
válasz Rinocerosz #22 üzenetére
Vízállóság amúgy sem lett volna, legalábbis hivatalos IP szabvány, hidd el. Így van is mire fogniuk legalább,hogy miért nincs, megint.
Keelah Se'lai!
-
Taci
addikt
Az újsághirdetésükben az utolsó pontot (No random music) nem értem. Mire utal?
-
pusszycat
nagyúr
válasz enginev3.0 #30 üzenetére
Én a laptopomat szoktam porszívózni,még szét sem szedem,csak úgy a venti fölött körözök vele.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/108kg.]
-
CptAdamica
veterán
Megyen!
-
tixem
addikt
"versenyre kelhet a legjobbakkal, horrorárazás nélkül"
Muhahaha, 7 Pro pletykált ára 750-800 euró. Méghogy nem horror. Végülis csak annyi, mint egy S10 vagy Mate 20 Pro. Ennyiért már tényleg keljen is versenyre a legjobbakkal
ui: átnéztem jobban a képeket, belenagyítva kifejezetten okádék minőségű egytől-egyig mind. Ez a produkció maximum a Redmivel meg a Realme-vel egy szint.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
*Mukeey*
addikt
válasz CptAdamica #34 üzenetére
Az én szememnek, mobilon nézegetve jónak tűnnek. Tetszenek a színei, bár gondolom nagyon meg vannak csinálva.
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
pusszycat
nagyúr
A kezdeti jó árak a "beetetés" korszaka volt. Kispórolják az Ip68, Qi, jack, sd slot, rádió de most már az áraik a csillagokat verdesik. Pont mint a Huawei P30 Pro. Az is vérszemet kapott.
-
enginev3.0
félisten
válasz CptAdamica #34 üzenetére
Valahogy ezt erősen nem tudom elhinni
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
hito
nagyúr
válasz enginev3.0 #41 üzenetére
És mi benne az annyira hihetetlen? Annyira jó lenne?
-
alex89
senior tag
Mindig is nagyon szimpatikus gyártó volt számomra a OnePlus, de szerintem ennél a szériánál is folytatódni fog a tendencia miszerint szépen lassan egyre közelebb kerülnek árban a nagyokhoz. Persze ez érthető, ők sem azért csinálnak mobilokat, hogy nekünk olyan jó legyen, hanem hogy gennyesre keressék magukat.
''A bolygó működése során kritikus hiba lépett fel. Az ember.exe file súlyosan sérült. A rendszer leáll. Próbáljon meg egy újabb evolúciót.''
-
CptAdamica
veterán
-
enginev3.0
félisten
válasz CptAdamica #46 üzenetére
Ez kínos: DSLR fényképezőgéppel készültek a Huawei telefonjának reklámfotói
és még sok sok ilyen cikket találni más gyártókról is
Szóval ezért nem hiszek benneA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
hito
nagyúr
válasz enginev3.0 #44 üzenetére
Optikai + 2x-es digitális belenagyítás nélkül simán néz így ki. Ha fenn lenne a teljes kép és nyomnál egy 1:1 nézetet, már nem lenne ilyen rózsás a helyzet.
-
Winner_hun
félisten
Vihar előtti csend van?
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
*Mukeey*
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest