- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kisebb kertekbe olcsóbb fűnyírót! - Anthbot M5 teszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 17T - T-modell
- Poco X8 Pro - majdnem tökéletes
- Meg is van a Redmi Note 17 startdátuma
- iPhone topik
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
azigazimoris
aktív tag
Azt hol tudom megnézni, hogy van-e élő előfizetésem illetve hogy mikor jár le a telefonhoz kapott 4 hónap ingyen es próba? Én most szeptember végére emlékszem, hogy lejár, de az is rémlik, hogy amikor elindítottam és regisztráltam, akkor bejelöltem vmi olyat, hogy kérek figyelmeztetést a lejárat előtt, hogy el tudjam dönteni, hogy akarom-e meghosszabbítani vagy sem. Máig még nem kaptam ilyen figyelmeztetést.
Amúgy bejött a reklám mentes videó nézés és zene hallgatás és szerintem maradnék tag.Köszi
Youtube app, jobb felső sarokban az accountodra nyomsz, majd a Paid memberships menüpontban látod, hogy mikor kell a következő számlát fizetni a lejáratkor.
-
jano_77
nagyúr
A letöltött videót offline megnézni addig van jogod amíg az előfizetésed él.
A letöltés után 30nappal ellenőrzi a rendszer, hogy van-e élő előfizetésed, ha van megújítja 30napra. Ebből eredően 30napig nézheted meg offline, amíg nem kapcsolódsz az internethez.
Ha megszűnik az előfizetésed a letöltött videók automatikusan törlődnek.Azt hol tudom megnézni, hogy van-e élő előfizetésem illetve hogy mikor jár le a telefonhoz kapott 4 hónap ingyen es próba? Én most szeptember végére emlékszem, hogy lejár, de az is rémlik, hogy amikor elindítottam és regisztráltam, akkor bejelöltem vmi olyat, hogy kérek figyelmeztetést a lejárat előtt, hogy el tudjam dönteni, hogy akarom-e meghosszabbítani vagy sem. Máig még nem kaptam ilyen figyelmeztetést.
Amúgy bejött a reklám mentes videó nézés és zene hallgatás és szerintem maradnék tag.Köszi
-
guriga1234
addikt
Aki nincs tisztában a lehetőségekkel azt leginkább te vagy, mivel az imént is láthatóan újdonságot írtam...
Mindenki úgy szegi meg a felhasználási feltéteket és úgy sért törvényt ahogy csak akar, mindenkinek szíve joga, nincs ezzel semmi probléma. DE büszkének lenni rá, és felsőbbrendűnek érezni magad emiatt, már egy kicsit más kategória.
Számodra az egyetlen lehetőség ezek szerint az, hogy fizetsz, mint a katonatiszt. Én nem beszéllek le róla.
Ha valaki megszegi a felhasználási feltételeket, az nem én vagyok, hanem az a cég, ami az általa begyűjtött adatokkal kereskedik.
Egyébként meg a youtube-ot lehet változatlanul, ingyenesen is használni. -
vicze
félisten
Sajnálhatsz nyugodtan, ingyen van. Én meg azokat, akik nincsenek tisztában a lehetőségekkel.
PS: a felfogásommal és az értelmezési képességemmel semmi baj nincs, fordítva viszont annál inkább.Aki nincs tisztában a lehetőségekkel azt leginkább te vagy, mivel az imént is láthatóan újdonságot írtam...
Mindenki úgy szegi meg a felhasználási feltéteket és úgy sért törvényt ahogy csak akar, mindenkinek szíve joga, nincs ezzel semmi probléma. DE büszkének lenni rá, és felsőbbrendűnek érezni magad emiatt, már egy kicsit más kategória.
-
guriga1234
addikt
"(LEGÁLIS!)"
Ha esetleg elolvasnád és tisztában lennél a Youtube felhasználási feltételivel, akkor nem írnál ilyen hülyeséget. A letöltéssel megsérted a felhasználási feltételkét.
Ha pedig esetleg értelmeznéd amit leírtam felfognád, hogy miről van szó.Youtube abból a pénzből tartja fenn a tartalmat(fizeti a létrehozóit) és fizeti a licence gazdákat, amit a reklámokból és egyéb forrásokból beszed. Ha te ezt nem vagy képes felfogni, maximum sajnálni tudlak.
Sajnálhatsz nyugodtan, ingyen van. Én meg azokat, akik nincsenek tisztában a lehetőségekkel.
PS: a felfogásommal és az értelmezési képességemmel semmi baj nincs, fordítva viszont annál inkább. -
vicze
félisten
Ez igen! Igazán "érdemes" előfizetni, ahelyett, hogy ingyenes (LEGÁLIS!) megoldást használna valaki, korlátozások nélkül. Itt mindenki katonatisztnek képzeli magát?
"(LEGÁLIS!)"
Ha esetleg elolvasnád és tisztában lennél a Youtube felhasználási feltételivel, akkor nem írnál ilyen hülyeséget. A letöltéssel megsérted a felhasználási feltételkét.
Ha pedig esetleg értelmeznéd amit leírtam felfognád, hogy miről van szó.Youtube abból a pénzből tartja fenn a tartalmat(fizeti a létrehozóit) és fizeti a licence gazdákat, amit a reklámokból és egyéb forrásokból beszed. Ha te ezt nem vagy képes felfogni, maximum sajnálni tudlak.
-
guriga1234
addikt
A letöltés után 30nappal ellenőrzi a rendszer, hogy van-e élő előfizetésed, ha van megújítja 30napra. Ebből eredően 30napig nézheted meg offline, amíg nem kapcsolódsz az internethez.
Ha megszűnik az előfizetésed a letöltött videók automatikusan törlődnek.Ez igen! Igazán "érdemes" előfizetni, ahelyett, hogy ingyenes (LEGÁLIS!) megoldást használna valaki, korlátozások nélkül. Itt mindenki katonatisztnek képzeli magát?
-
vicze
félisten
Ha megszűnik az előfizetésed a letöltött videók automatikusan törlődnek. -
smc
addikt
Azt jelenti hogy ez egy online szolgáltatás. Azért lehet letölteni, mert ha tudod hogy pl egy hosszú útra mész ahol nem lesz megfelelő kapcsolat, akkor betárazhatsz. Nem azért hogy a telefonodon tárold a világ összes zenéjét. Így működik a Spotify és a Netflix is.
-
jano_77
nagyúr
Köszi, közben rátaláltam az appon belül igen. Kicsit bíztam benne, hogy simán a telefonra tölti le, de nem.

Az mit jelent, hogy meg kell újítani a licencet? Akkor is, ha mondjuk szeptemberig él a Prémium előfizetésem és most töltöttem le, azaz július 20 után akkor kell újítani!?
-
vicze
félisten
DRM-mel titkosítva tárolja, csak a Youtube appban tudod megnézni. Library -> Downloads (fogalmam sincs hogy van magyarul) Maximum 30napig nézhető meg offline a tartalom utána meg kell újítani a licencet online.
-
jano_77
nagyúr
Sziasztok!
Jár ide még időnként valaki?
Azt szeretném megkérdezni, hogy ha YT Music-on letöltök számokat, azt hol tárolja a telefon? Honnan tudom előszedni, ha vmikor megszeretném hallgatni, le szeretném játszani?
Köszi

-
vicze
félisten
Egy hét használat után eléggé meg vagyok vele elégedve. De az igazán nagy win a reklámmentesség továbbra is.
Én személy szerint csak azért fizetem a +"2$"(nem tudom pontosan mennyi), a Music-kal szemben, hogy ne legyen reklám, annyi havonta bőven megér. Minding szörnyülködök, ha épp nem vagyok bejelentkezve és minden tele van reklámmal.
-
Narancskoma
tag
Egy hét használat után eléggé meg vagyok vele elégedve. De az igazán nagy win a reklámmentesség továbbra is.
-
jano_77
nagyúr
-
vicze
félisten
"gépre"
Nem lehet gépre, kizárólag mobilon működik Androidon és iOS-en. -
jano_77
nagyúr
Lenne egy olyan kérdésem, hogy ha jól olvastam, akkor a Prémium tagsággal le lehet tölteni a videókat, zenéket a gépre vagy telefonra és később akár OFFLINE is meg lehet nézni, hallgatni őket!? Benéztem vmit, mert nem találok ilyen lehetőséget, hogy letöltés!?
-
jano_77
nagyúr
Teljesen új Samsung S10+-om van, nincs még 1 hetes. Most próbáltam az általad leírtak szerint a lépéseket - letöltöttem Play áruházból a Youtube Music app-ot, és csak 1 hónapos lehetőséget ajánl fel, nincs 4 hónap!? Mitől függ ez vajon, hogy kinek, mit ajánl fel?

Kipróbálnám én is szívesen a nyár során, hátha ráérzek az ízére és megragadnék, de az egy hónap az lehetne 4.
Vagy ez csak akkor működik, ha volt már youtube előfizetésem!?
"Ennek aktiválásához természetesen ugyanúgy szükség van egy előfizetésre, mintha valaki a publikusan, bármely eszközön elérhető egy hónapos próbaverzióval szeretne élni"szerk: jól látom, hogy két dologról van szó!? A Music Prémium az 1 hónapra szól, míg a sima Youtube Prémiumra van a 4 hónap!?
-
zsoltti
senior tag
-
azigazimoris
aktív tag
Én is így csináltam, simán ment.
Igaz kaptam egy próbaterhelést a kártyámra 400 Forinttal, de 5 perc után vissza is kaptam.
Jó lesz ez így nyárra
-
Bazs1981
aktív tag
Nekem sikerült, telefonon megnyitottam a youtube app-ot, majd a jobb fölső sarokban kattintottam a fiókomra majd ott volt a 4 hónapos próbaidő. Kérte a kártyaadatokat és az első fizetési nap szeptember 23.
-
eliterob
tag
-
bodnara123_
csendes tag
"kicsit dühít ez a fajta megkülönböztetés"
Ez egy Samsung promóció, hogy adnak 3hónap ingyen használatot. Volt a S9-hez is, csak akkor itthon még nem volt elérhető. Play Music = YT Music. (+2$ Prémium)
Pl. én mind YT Prémium előfizető hiába vennék S10-et semmilyen promóciót nem kapnék, mert már használom a szolgáltatás jó ideje.
Jár a Samsung készülékekhez 100GB OneDrive is pl. ez sincs valahogy reklámozva. Mondjuk ezt se kapom meg mint O365 előfizető.
Ez furcsa. Én is O365 előfizető vagyok és megkaptam a 100 GB-ot.
-
akooos
veterán
-
Ceko
senior tag
-
akooos
veterán
-
guriga1234
addikt
-
Ceko
senior tag
Azt jól látom, hogy ez a mi csodálatos országunkban nem érvényes akció? Vagy valakinek sikerült aktiválni a 4 hónapot?
-
zsoltti
senior tag
Youtube vanced
en azt hasznalom , problem solved 
-
Gomez86
őstag
Ez egy Samsung promóció, hogy adnak 3hónap ingyen használatot. Volt a S9-hez is, csak akkor itthon még nem volt elérhető. Play Music = YT Music. (+2$ Prémium)
Pl. én mind YT Prémium előfizető hiába vennék S10-et semmilyen promóciót nem kapnék, mert már használom a szolgáltatás jó ideje.
Jár a Samsung készülékekhez 100GB OneDrive is pl. ez sincs valahogy reklámozva. Mondjuk ezt se kapom meg mint O365 előfizető.
100GB/device/account. Szóval ha egyszer már aktiváltad, akkor nincs többet, hiába veszel új telefont...
Lehet ezért nincs nagy reklám... -
kekedi
senior tag
Nem vagyunk egyformák ez tény. Vagy én nem hallgatok annyi zenét.
-
szebe
addikt
Csodás.
Elsőnek azt hittem hogy egyszeri 1800Ft (vagy mennyi) az ára. De mikor megtudtam, hogy havonta?
Most ez komoly, valaki erre elő fog fizetni, mikor van egy ingyenes verzió ?(Vanced). Meg most komolyan évi 20k-t megér ez valakinek? Vagy ennyire nincs hova költeni a pénzt, akinek megéri?Miért olyan meglepő ez?
Aki bármelyik streaming platformért kifizeti a havidíjat (Spotify, Apple Music, Deezer, Google Play Music stb..), az ezért miért ne fizetné? Az "alap" adatbázis mellé megkapod a YT-ra feltöltött tartalmat is, nekem megéri... -
guriga1234
addikt
-
lkristóf
senior tag
A vanceddel letölteni csak akkor tudsz (már), ha előfizettél. Egyébként meg van egy sokkal jobb app, mint a vanced.
NewPipe?
-
kekedi
senior tag
Őszintén szólva a cikk nem teljesen tisztázza, hogy mit is ad a Youtube Prémium.
Szóval a következőket tartalmazza:
- Reklám mentes lejátszás minden eszközön.
- Háttérben való lejátszás mobilon Android/iOS (szabadon beállítható, hogyan működjön)
- Mobil(Android/iOS) készüléken letölthető videók/Offline videó lejátszás (720p minőségig, 30napig internetelérés nélkül)
- YouTube Originals
- YouTube Music Premium (Ez magában foglalja a Google Play Music-ot), nem ekvivalens a kettő!Csodás.
Elsőnek azt hittem hogy egyszeri 1800Ft (vagy mennyi) az ára. De mikor megtudtam, hogy havonta?
Most ez komoly, valaki erre elő fog fizetni, mikor van egy ingyenes verzió ?(Vanced). Meg most komolyan évi 20k-t megér ez valakinek? Vagy ennyire nincs hova költeni a pénzt, akinek megéri? -
kakuk.tamas
addikt
-
vicze
félisten
Őszintén szólva a cikk nem teljesen tisztázza, hogy mit is ad a Youtube Prémium.
Szóval a következőket tartalmazza:
- Reklám mentes lejátszás minden eszközön.
- Háttérben való lejátszás mobilon Android/iOS (szabadon beállítható, hogyan működjön)
- Mobil(Android/iOS) készüléken letölthető videók/Offline videó lejátszás (720p minőségig, 30napig internetelérés nélkül)
- YouTube Originals
- YouTube Music Premium (Ez magában foglalja a Google Play Music-ot), nem ekvivalens a kettő! -
Kokzor
aktív tag
Nekem ma még csak 1 hónapot adott volna S10+ hoz. Azt meg köszönöm inkább nem fogadom el.
-
Kokzor
aktív tag
A 100GB-t nem is kell reklámozni, folyamatosan jelzi a telefon az értesítéseknél, hogy aktiváljam már be. De majd én eldöntöm mikor aktiválom be, nekem nem fog parancsolgatni.
-
vicze
félisten
"Nemrég vált elérhetővé itthon a YT Preémium, és minden usernek van 1hónap próba időszaka teljesen mid van"
Ez számomra tiszta volt eddig is. Az általam használt típust csak azért írtam le, mert kicsit dühít ez a fajta megkülönböztetés, hogy egy S9+ -ra nem jár a 4 hónap, de egy S10-re már igen. Persze ez egy olyan dolog, hogy ha meg S10-em lenne, akkor meg örülnék, hogy mekkore királyság.
Nem tudom miért nem volt elég az 1 hónap próbaidő.Egyébként nekem maradni fog ez a szolgáltatás a letelt 1 hónap után is, mert kifejezetten elégedett vagyok vele. Mind a YT Music-kal, mind pedig a Premiummal.
Ideje volt már egyébként, hogy itthon is elérhetővé tegyék, nagyon régóta vártam már rá.
-
guriga1234
addikt
-
.Szaki.
addikt
Nemrég vált elérhetővé itthon a YT Preémium, és minden usernek van 1hónap próba időszaka teljesen mid van. Ezzel együtt végre elérhető lett a családi csomag is, úgy általánosan, ami eddig nem volt M.o.-n elérhető.
A YT Prémium egész mellesleg magába foglalja a Google Music-ot, és a YT Originals is elérhető vele. Sajnos egy mobilos hírportálon erről egy mukk sem volt.
"Nemrég vált elérhetővé itthon a YT Preémium, és minden usernek van 1hónap próba időszaka teljesen mid van"
Ez számomra tiszta volt eddig is. Az általam használt típust csak azért írtam le, mert kicsit dühít ez a fajta megkülönböztetés, hogy egy S9+ -ra nem jár a 4 hónap, de egy S10-re már igen. Persze ez egy olyan dolog, hogy ha meg S10-em lenne, akkor meg örülnék, hogy mekkore királyság.
Nem tudom miért nem volt elég az 1 hónap próbaidő.Egyébként nekem maradni fog ez a szolgáltatás a letelt 1 hónap után is, mert kifejezetten elégedett vagyok vele. Mind a YT Music-kal, mind pedig a Premiummal.
Ideje volt már egyébként, hogy itthon is elérhetővé tegyék, nagyon régóta vártam már rá.
-
ricsi0307
senior tag
Na így, hogy van egy ingyen hónap és erre vártam elég régóta mondom kipróbálom és kikukázom a Vancedet. Hiba volt ezt gondolni. Nagyon sok olyan beállítás nincs az offical appban ami a Vancedbe van. Utóbbiban ki lehet kapcsolni az ajánlásokat információs kártyákat ilyeneket, belehet állítani egy fix felbontást, hogy ne ugráljon menet közben, és ugye full fekete a téma ami amoled miatt nekem akksibarát is. Ezek a gyári appban nincsenek. Mivel én csak telefonon fogyasztok ilyen tartalmat így pénzkidobás lenne az egész. Spotify mellett a zene része se izgat a saját gyártású tartalmak meg mégannyira. Összeségében akkor éri meg ha főként nem telefonon használod (Tv/Pc) és összeálsz 5 haverral mert akkor 450ft/hó. Amíg a fent felsoroltak nem kerülnek be a gyári alkalmazásba vagy nem tiltják a Vancedet addig maradok ezen.
-
vicze
félisten
Igen, szerencsére elő lehet rá fizetni!
MIvel nekem S9+ van így a 4 hónap próbaverzió nem jár, csak az 1 hónap. Telepítettem a YT Musicot is a Prémium mellé, én teljesen meg vagyok vele elégedve.
Linket így én már nem tudok adni Neked, de amikor felléptem a YT-ra az első videó ez volt, ahol már lehetett is indítani a telepítést.
Szerintem megéri. Kipróbálni mindenképp, 1 hónap minimum úgyis ingyenes, ha meg nem tetszik, akkor minden további nélkül le tudod mondani.
Nemrég vált elérhetővé itthon a YT Preémium, és minden usernek van 1hónap próba időszaka teljesen mid van. Ezzel együtt végre elérhető lett a családi csomag is, úgy általánosan, ami eddig nem volt M.o.-n elérhető.
A YT Prémium egész mellesleg magába foglalja a Google Music-ot, és a YT Originals is elérhető vele. Sajnos egy mobilos hírportálon erről egy mukk sem volt.
-
Terentius
őstag
Köszönöm nekik, de a Vanced tökéletes számomra. Így spotifyra sincs szükségem. Az idegesítő reklámokból pedig tartsa el őket a userek 99%-a akik azt sem tudják milyen telón, pcn, tvn nézik.
-
smc
addikt
-
.Szaki.
addikt
Azért most pl a Huawei kontra USA témával elég komolyan foglalkoznak.
-
ricsi0307
senior tag
Ugyan már, itt csak a jerryrigeverything videók újraposztolása megy meg az ilyen olyan találgatások lehozása külön cikkekként clickbait címekkel. Itt már rég nem az információ átadása a fontos hanem a kattintás.
-
mrThomi
addikt
-
Kokzor
aktív tag
-
nozs23
addikt
-
Kokzor
aktív tag
4 hónap után azt is elfelejtem, hogy le kellene mondani.
De majd egy próbát lehet megér. -
dajkapeter
senior tag
VPN-en keresztül nincs reklám a videókba nálam.

-
expander
senior tag
A vanced sok esetben szarakszik. Xiaomi note 5 tökeletesen müködött a bejelentkezés, a samu note 9 esemen pedig befagy mindig a bejelentkezés közben mikor elfogadom a feltételeket. Ezt tudja valaki miért lehet.(micro vanced is installálva) (Havert meg mindig kidobja a fiokkából, Huawei mate 20 X)
le kell "kenyszerallitani" a chrome-ot, majd miutan bejelentkeztel, utana ujraindithatod
-
nozs23
addikt
Így van. Iphone esetén érdemes direktben a youtube weboldalán előfizetni, mert az alkalmazásból drágább az Apple "adói" miatt. Azt kihagytam, hogy elég sok saját tartalom is van nekik, amit el lehet így érni (filmek, sorozatok). A youtube prémium pedig magába foglalja a youtube music app reklámmentes teljes hozzáférését is. Elég kacifántosan hangzik szerintem, van még dolguk azzal, hogy egyszerűbbé tegyék a csomagok definiálást, de jó az irány.
-
mrThomi
addikt
A vanced sok esetben szarakszik. Xiaomi note 5 tökeletesen müködött a bejelentkezés, a samu note 9 esemen pedig befagy mindig a bejelentkezés közben mikor elfogadom a feltételeket. Ezt tudja valaki miért lehet.(micro vanced is installálva) (Havert meg mindig kidobja a fiokkából, Huawei mate 20 X)
-
.Szaki.
addikt
Igen, szerencsére elő lehet rá fizetni!
MIvel nekem S9+ van így a 4 hónap próbaverzió nem jár, csak az 1 hónap. Telepítettem a YT Musicot is a Prémium mellé, én teljesen meg vagyok vele elégedve.
Linket így én már nem tudok adni Neked, de amikor felléptem a YT-ra az első videó ez volt, ahol már lehetett is indítani a telepítést.
Szerintem megéri. Kipróbálni mindenképp, 1 hónap minimum úgyis ingyenes, ha meg nem tetszik, akkor minden további nélkül le tudod mondani.
-
akooos
veterán
És valakinek sikerült S10-en elérni ezt a 4 hónapot?
Nekem eddig nem. -
Dare2Live
félisten
es moon elo lehet fizetni? (link?)
-
tomboy84
tag
-
bajusz15
senior tag
Mennyi?
A családinak? 2700Ft az 1 hónapos próbaverzió után és 6 emberig lehet használni.
-
Plazmacucci
félisten
-
nozs23
addikt
-
smc
addikt
Pedig azt gondoltam, hogy a már 5 napja elérhető youtube premium megér egy hírt magában is, de tévedtem.
-
Quqesz
nagyúr
Mint egy falat kenyér.....
-
kcsa
veterán
-
Scrydhan
senior tag
Valaki el tudná nekem mondani ez miért is jobb mint mondjuk a youtube vanced?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ingatlanos topic
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Átalakította az AI a waferárak kiszabását
- World of Tanks - MMO
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Nyulas buli: teszten a Radeon RX 9070 GRE
- Másfél billió dollárra perli a Facebookot Amerika
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s I i5-8365U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I 6 hó gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 I i5-8365U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I 6 hó gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s I i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I 6 hó gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 I i5-9300H I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I 6 hó gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 Gen 3 I Ryzen 5 5500U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I 6 hó gari
- Új HP 15-FD0003SF FHD LED i5-1334U 4.6Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BBK2/64 RAM
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával

en azt hasznalom , problem solved 
most 1 hónap free, utána pedig a play music helyett fizetem ezt tovább.
Most ez komoly, valaki erre elő fog fizetni, mikor van egy ingyenes verzió ?(Vanced). Meg most komolyan évi 20k-t megér ez valakinek? Vagy ennyire nincs hova költeni a pénzt, akinek megéri?