Új hozzászólás Aktív témák
-
mmick
újonc
válasz
Darellus92 #1035 üzenetére
Nem, sajnos download módban sem csinál semmit!
-
mmick
újonc
Sziasztok!
Segítségeteket szeretnék kérni!
December óta használok egy y206-ost. Bejött, teszik, szeretem, stb.. Meg voltam vele elégedve.
(Néha fényképezéskor mintha elektromos szikra hangot adott volna, de lehet csak képzelődtem. Eddig csak egyszer fagyott le, kb. 2 hete, (működött, de nem lehetett se a hátsó, se az első kijelzőn kilépni egy alkalmazásból, de autós bluetooth kihangosítóval simán lehetett telefonálni vele, de a készüléken felvenni letenni nem engedte, meg kellett várni míg lemerül; töltőre dugva bekacsolt és rendbe jött magától) és most.
Éppen most telepítettem rá az avast és malware programokat, mert idegesített a sok felugró reklám; egyszer csak kék lett a kijelző; és kikapcsolt! A hátlap azt mutatja mint a a kikapcsolás pillanatában.
Azóta semmire nem reagál: bekapcsra; bekapcs vol+ kombóra; töltésre, indukciós töltésre mintha melegedne, de nem kapcsol be.
Javaslat, ötletek, megbízható szerviz?
(Budapesten belül bárhova elviszem.)Köszönettel: Mick
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Honda topik
- Hardcore café
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Filmvilág
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest