- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
herkulesminusz
tag
Aha, köszi. Gondolom nem ok nélkül szidjátok ezt az efox-ot...
Véleményeket tulajoktól szívesen fogadok a kamerával, akksival, szoftverezhetőséggel kapcsolatban. Nagyvárosban élek, így gondolom (remélem) lesz itt LTE, ha emellett döntök. Néztem még ilyen ZTE nubia, meg meizu meg xiaomi meg ilyesmiket is, de ez bizalomgerjesztőbbnek tűnik, főleg az innovációja miatt szimpi.
-
herkulesminusz
tag
Sziasztok,
tegnap tette el láb alól kisfiam szeretett telefonom, ezért gyorsan utánanéztem mi lenne a megfelelő utánpótlás, és beleakadt a szemem ebbe a csodába. Szeretem ez egyedi megoldásokat (előző telefonom is az volt, Asus Padfone 2), ez is eléggé innovatívnak tűnik. Beleolvasgattam a topikba, de lenne pár kérdésem lenne hozzátok:
-milyen végülis a kamera minősége? Van, ahol kimondottan jónak írják, van, ahol szidják...
-milyen típushibákkal kell számolni?
-szabad-e külföldről vásárolni ilyen készüléket, ha igen mi az ajánlott forrás? Néztem ezt az efox-ot, ez lenne a legjobb, de szidjátok, mint a bokrot, hogy használt készülék, hibás, garancia???. Alternatívák jelemzően távolkeleti források (gearbest, ebay...). Szóval honnan?
-akkumulátor gyakorlati tapasztalat?
-egyéb?köszi...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest