Új hozzászólás Aktív témák
-
Akos1994
aktív tag
Az is eléggé gáz szerintem, hogy nekem pl. a hangszóró gombok eléggé szabadon lötyögnek, dízel autóba,(értsd. ahol van egy kis vibráció) műszerfalra téve veszettül csörög-zörög az egész cucc, de néha ágyra dobva, gyors mozdulatokra is kattog egyet, érzésre se valami bíztató a nyomáspont/tapintási érzet. Engem úgy különösebben nem izgat, főleg ennyi pénzért, és ha szilikontok meg jön már végre, az úgyis "megfogja", de azért ha a 1,5 éve 230 ezer forintért kapható YD201 is tök ilyen volt az elég gáz.
UHHH: Én konkrétan értelmes áron nem láttam olyan webshopot ahol adtak volna egyáltalán garanciát.
Vámot legalább elsikálják deutsche posttal, support csapnivaló valóban, tájékoztatás/csomagküldés dettó szar, de abban biztos vagyok, hogy pl. egy tinydeal is csak pofánröhög a kötelező visszavételi időn túl. Ők még azt se írják, hogy lenne gari. -
Akos1994
aktív tag
válasz
Akos1994 #688 üzenetére
Rájöttem, sim vissza régi Nexus 4-be,ott simán ment a mobilnet, majd megnéztem az APN-t ami halál ugyanaz volt minden paraméterében, csak a név / szolgáltatás név különbözött, utána hosszas anyázás, mert a microra visszadapterezett sim beszorult, felfeszítés és k.rvaanyázás egy egészen pici lapos csavarhúzóval, majd vissza a sim a yotába, létrehoztam egy harmadik APN-t tök ugyanúgy alapbeállításokkal, csak Telenor net helyett Telenor Online néven és most már hasít az LTE..
(b20 kivételével persze..)
fattyu: Én azért örülök, hogy így foglalkoznak vele, mert megtehetnék simán, hogy 5.0-nál megállnak, hiába "egy készülékes" gyártó, mégis csak két éves lesz lassan a cucc..
+ amikor rátoltam az 5.0-át akkor leszedett 4-5 frissítést, de mindig amielőtt rányomtam volna az újabbak telepítésére, használtam azért a telót fél napig, és tisztán látszik, hogy azért szépen egyre kiforrottabb és átgondoltabb lett az egész. Mondjuk én se toltam rá a 6.0-át, egyelőre ismerkedek a telfonnal és eddig tök jól bugmentesen elvagyok. -
Akos1994
aktív tag
Köszi, akkor azt hiszem megelégszem az 5.0-val, most azóta szolgáltatómnál kivágták a simet nanora, beleraktam, kínai radio részt (CN1.0.3.32a) visszaraktam az EU rom mellé, de nincs mobilnetem. Telefonálni tudok, de mobilnet egyik radio modullal se volt.
ki-bekapcsolom a mobiladatot, de a telefon almenüben csak ezt látom változatlanul:
Hálózat típusa: EDGE
Állapot: Voice: Szolgáltatás | Data: Szolgáltatás.
Van még az APN-eknél két választásai lehetőségem Telenor net meg Pannon. Akármelyiket választom semmi. Nulla net van wifi nélkül.
Meg tudom nézni valahol/valamivel,hogy a telefon látná-e a 3G vagy bármilyen más hálózatot és csak a szolgáltatótól nem jön valamiért az elérés vagy valami a radio résszel hibádzik? Térerőm idáig mindenhol volt tökéletesen. -
Akos1994
aktív tag
válasz
Akos1994 #679 üzenetére
Rájöttem végül a megoldásra, amit valahol olvastam a 25. újraflashelés közben. 4.4.3 CN-ről sok embernek csak 4.4.3 EU-ra flashelés sikeres, így végül 4.4.3 EU + CN radiol kombó együttes alkalmazásával bootolt be újra a telefon és most húzza le magának OTA-n az 5.0-át. Gondolom most akkor az 5.0 után megint rakhatom vissza a CN radio-t.. Kicsit tippmix ez,hogy kinek hogy megy, de végűlis szűk egy nap alatt megoldottam..
Szerk.: 6.0 gondolom még nem olyan stabil hogy megérné, hogyha idegesítenek a bugok,ugye?
Vagy tényleg eddig senki se ütközött bele komolyabb problémába? -
Akos1994
aktív tag
Végigmegy a flash, Y gomb, az is végig megy, progi visszamegy a főképernyőre, utána teló rebootol és ott akad meg.
Köszi,sajnos most láttam,hogy mégis csak a winfos szedett le hozzá valami szar drivert helyettem--> töröltem, és ment helyette a yotaflasher driver mappából az .inf fájl, amikor a telót most újra download módba csatlakoztattam és az eszközkezelőben megtaláltam.
Ezekután újra download módba be, USB rá a gépre, flash, semmi.
Most kipróbálom,hogy a legutóbbi CN romnak a radio mappáját cserélem EU rom mappájába.
Szerk.:
Ki-bekapcs volt, de semmi.
6GB RAM van, ebből 3GB szabad jelen pillanatban.
USB kábel a vattaúj yotás cucc, usb portból is próbáltam már másikat.. -
Akos1994
aktív tag
Sziasztok,
Zacci eme írását (amire válaszolok) végigcsináltam hajszálpontosan, és a 4. lépésnél végigfutott a yotaflasheres cucc, downloading felirat helyett hirtelen előjött a Powered by Android boot logo és azóta ott áll (kb 25 perce). ADB driverből ezt használtam. Gondolom, hogy akkor mást nem cseszhettem el, csak a drivert.. Most egyelőre várok, de jó lenne, ha valaki megtudná mondani,hogy hogyan tudom innen kihozni. Full gyári yd206 volt idáig.
-
Akos1994
aktív tag
Ejj, köszi, akkor marad a fólia meg a picit szokásosan csúnyácska fényes kínai szilikon.. Nem tudom miért nem bírták lemásolni a gyári bumpert.
Elsőre az ugrott be, hogy akkor a fólia jön másodiknak, de úgy sejtem, hogyha először rákattintanám az alutokot és utána helyezném rá az üvegfóliát, akkor is simán szétcseszné a fóliát, tuti van annyi holtjátéka..főleg a kiszivacsozott belsejével.. (..csak nem jön össze az a vaniliás karika..)
Maximum1: Köszi, sejthető volt ez is.. -
Akos1994
aktív tag
Ilyen aluminium bumpert használ valaki? Attól félnék, hogy a WIFI/GPS vevőt egy kicsit leárnyékolná.. Ellenben sokkal szimpatikusabb mint a szilikonos megoldások.
-
Akos1994
aktív tag
Sziasztok,
Írtam az Efox-nak a YD201 elérhetőségének ügyében hogy szándékoznak-e még restock-olni a terméket, vagy ennyi volt a gyártó részéről esetleg, és ezt a választ kaptam, gondoltam megosztom, hátha még valaki hasonló helyzetben van:
"Dear customer,
Thank you for your interested in our products.
sorry we could not promise when it is stock of International version.
but this version is available
http://www.efox-shop.com/versandkostenfrei-aus-de-yota-yotaphone-2-yd206-qualcomm-snapdragon-800-226ghz-quad-core-50-zoll-g-306102Pls contact us freely if any problems.
Best regards,
GuoE-fox DE Service"
Én ezt egy NEM-nek venném a részükről, úgyhogy holnap egy picit kisebb hévvel, de megrendelem a yd206-ot..
-
Akos1994
aktív tag
Sziasztok,
Szemezgetek egy ideje ezzel a telefonnal, főleg amióta látom, hogy elég kellemes áron vesztegetik már..
Ami viszont eléggé visszataszító az a néhány yt-s videóban/mobilarénás tesztben is előforduló random fehér villogás scrollozásnál-képernyőváltásnál az e-ink-en.. Meg mintha a lassú képfrissítésen kívül is "akadozna" azért néha-néha az egész kijelző, vagy nem mindig érzékelné az érintést.
Ez a fehérre villódzás megszűnt már azóta vagy egyszerűen ez ilyen?
A másik,hogy a lassú képfrissítés ellenére gépelnék is rajta, de pár másodperces videóról (amit találtam neten) se tudom nagyon eldönteni,hogy mennyire zavarna ez a valóságban..
Esetleg ha valaki Bp.-n/környékén lakik/dolgozik megengedne nekem egy kis képernyőtapizást egy sörre/csokira/bármire való meghívás keretében valamikor?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest