- iPhone topik
- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maximum1
őstag
válasz
herkulesminusz #588 üzenetére
Nem volt baj az efoxal, csak most valaki mellényúlt és azt olvasod oldalakon át.
90%-ban onnan jött mindenkinek, nekik még jutott a YD201-es verzióból, azzal nincs baj.Kamera gyenge, de ezzel a progival nekem vállalható lett.
Aksija is gyenge, nálam 2 napot elmegy, miután ezt feltettem, de lehet csak bedumálom, Redmi 3-mam volt előtte, annál minden gyengébb.LTE kérdésre annyi hogy ha nem tudja akkor zavar, ha tudja akkor meg nem érdekel, vagyis túl van lihegve.
Inkább valahonnan szerezz egy 201-es verziót, mókolás nélkül is használható azonnal, vagy vegyél egy Redmi 3s-t, én nem vennék 206-ost.
-
morist
csendes tag
válasz
herkulesminusz #588 üzenetére
Sajnos arra felkészülhetsz, hogy az e-ink kijelző beadja a kulcsot, a fórumokon elég sokan panaszkodnak a minőségére. Az enyém 1 óra után ment tönkre, fehér háttérrel jó, de a fekete módja használhatatlan!
Egy biztos, sokan megfogják nézni!Azt hiszem, még egyszer vennék ilyet!
-
zacci
aktív tag
válasz
herkulesminusz #585 üzenetére
Hi,
En tinydeal-rol rendeltem nemet rakibol, hetfon adtak fel es mar itt van a kuszobon.
Bar lejart az akcio, igy jelenleg 45e innen, es nincs vam, illetve a szallitas is gyorsnak tunik (3-7 nap)http://www.tinydeal.com/yotaphone-2-dual-screen-5-amoled-fhd-msm8974-quad-core-4g-phone-p-161893.html
Gearbestrol 120dollcsi, de az kinai rakibol jon, van ra esely, hogy megvamoljak, igy a vege szamitasaim szerint olyan 160$-ra jonne ki. Ez meg mindig dragabb, mint a Tinydeal-es nemet rakis vammentes ar (150$)
Persze beprobalkozhatsz a kinai rendelessel, hatha atcsuszan a vamon. 50-50http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_346981.html?wid=4
Exfosrol ha lehet inkabb ne rendelj.
Azt azert tudnod kell, hogy ez az YD206-os tipus, amivel itthon nem fog mukodni az LTE, csak a 3G.
Van akinek ez fontos, van akinek nem. Illetve a varosban lesz LTE, csak videken nem.Arra azert figyelj, hogy a Gearbest-es rendelesnel megadott free shipping valoszinuleg nem trackinges (meg kell kerdezni). A tuti trackinges ar pedig tovabbi 6$
A tobbi kerdesre biztos valaszolnak majd, nekem most erre nincs erkezesem 8)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Filmvilág
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest