- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Forchalad
tag
válasz
Multitaskok #11 üzenetére
Biztos van androidra is valami program amivel be lehet állítani. WinMo-ra ilyen biztosan van az tudom a HD2 topicból
Szerintem a gugli segít ilyenekben de az android marketben kell körbenézni.
-
hatterlaman
csendes tag
Szerintem is a lassúság csak abból fakadhat, hogy netről szedi a cuccokat aztán annyi. nem hinném hogy a telefon lassú lenne...
-
Multitaskok
csendes tag
Ennek a működése azért zabálja a megabájtokat rendesen nem? Vajon configolható, hogy 3G használatánál ne frissítgessen, csak élő wifi kapcsolat esetén?
-
Forchalad
tag
válasz
BoneDragon #8 üzenetére
Gondolom a lassúság abból fakadhat hogy elég sok infót kell betöltenie nem?
-
BoneDragon
veterán
Ahogy elnézem ez a mediascape egy kicsit lassú. Elég sokat töltöget és lassan reagál.
-
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz
predator24 #4 üzenetére
Az tuti, hogy az illető FB albumjait húzza le, on-air, ha rákattintasz, azért töltöget. Hogy a friss fényképet fel lehet-e egyből tölteni, azt nem tudom, most Bognál van a telefon, úgyhogy ezt csak holnap tudom kideríteni.
-
plus44
veterán
Most vagy a kijelző lett kevésbé érzékeny, vagy néha brutál lassú a cucc. Elég ingadozó a teljesítménye.
-
Forchalad
tag
válasz
predator24 #4 üzenetére
Azt tudom hogy a képeket automatikusan befrissíti. Másról nem nagyon tudok nyilatkozni mivel még nem próbáltam.
-
predator24
tag
Nem teljesen világos számomra a fányképeknél a webes tartalom. Az oké, hogy a facebook-ról nézhetjük meg a képeket, de automatikusan befrissít? Meg hogy lehet feltölteni? A videóban nem nagyon találtam erre válaszokat.
-
Nekem tetszik ennek a résznek a működése, bár mintha nem mindig érzékelné a képernyő, mit szeretne a tesztelő/user...
Ez tényleg így volt, vagy valami más volt a probléma Bocha? -
Mappa
addikt
2 percig valami iszonyat jó punnyadós a zene
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Építő/felújító topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Horgász topik
- Háztartási gépek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest