- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tylerddd
veterán
válasz
-=RelakS=- #19 üzenetére
Én nem hasonlítani akartam akármihez az iPhone kijelzőjét, csak arra a felvetésre reagáltam, h minek egy 4" meg az alatti kijelzőbe egy a ma már standardnak számító 480x800-nál nagyobb felbontás. Miért ne lehetne mondjuk egy 3,8"-as kijelző HD?! Meg aztán ott már felbontást tekintve igen nagy előnye van a Sonynak, még szép, h jó a pixelsűrűsége!
Technológiát tekintve pedig nekem az OLED kijelzők és az Apple retinája jön be. Nagyon pozitívan csalódtam a SE-ben, miután volt egy Xperia ray-em, de a kijelző az nem volt egy mutogatni való darab, pedig annak 296 volt a ppi-je. Őrült rossz volt a betekintési szöge pl.
-
Legendd
senior tag
válasz
-=RelakS=- #19 üzenetére
Ezt akartam mondani...amikor az S a kezemben volt, kicsit mégis életlennek tűnt az iPhone-hoz képest. Fura a Sony, mert a White Magicet pl. a P-be rakta, a legkellemesebb kijelzője pedig az U-nak van (nem felbontásban, hanem ránézésre).
Új hozzászólás Aktív témák
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest