Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
woodworm
veterán
válasz
Szoszo94
üzenetére
Mert a pandoraban nem ugyanúgy van mountolva a maradék tárhely. Sajnos nincs elérhető közelségben mini, hogy tudjam hogyan kellene módosítani a parancsot a mentéshez.
Az eeprom módosítása nélkül nem tudom mennyire működőképes a wifi, én még indítás előtt elvégeztem.A másik módszer egy kicsit bonyolultabb, a prometheus oldalán kell szétnézni, én a google fordítóval jól boldogultam.
- telepíteni kell a vmware player-t
- le kell tölteni az egyik virtuális gépet a megadott linkről, én a VMWARE-PROMETHEUS-64-UBUNTU-EN-RU-t szedtem le.
- a virtuális gép indulása után egy parancssoros menürendszerben találod magad. Az egyes menüpontokon végighaladva tudod létrehozni a saját fw-det. A bootloaderes menüpontot nem feltétlenül kell elvégezni, én se tettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Arc Raiders
- A jövőre utal a CoD: Black Ops 7 egy új beállítása?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest