- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
gegsite
tag
Én is várok már a frissítés óta egy javító csomagot...
Miui 11.0.2 amióta felment, fogtam a fejem, ilyen hibák miatt:Ha elől van a virtuális billentyűzet s lezárom power gombbal (ahogy mindig szoktam). Feloldási képernyőn egy pillanatra megjelenik, s nem tudom a mintát (nekem ez tetszik, nem lesz más) berajzolni. Muszáj volt engedélyezni a lezárt képernyőn az állapotsort, hogy ilyenkor lehúzom, s miután gyorsan felnyomom hogy eltünjön, akkor már be tudom rajzolni. Feloldás után ilyenkor szép krix kraxok vannak beírva mint szöveg. Írtam emailt erről a supportnak de kb az volt a válasz, hogy állítsam újra a telefont (wipe+ backup) vagy vigyem vissza a szervizbe
vicces. Az előző miui telejesen jól működött. Visszaírtam , hogy mivel ez egy szoftveres hiba s OTA-val cseszték el, szépen csinálják is meg OTA.
Másik. Lett egy xiaomi szolgáltatások és visszajelzés app. Na az használhatatlan. Nem tudsz hibát elküldeni, mert "Válasszon elemet - kötelező" na azt nyomhatod ameddig akarod semmi se lesz, s addig nem lehet beküldeni
ügyes.
A remény még van, de kétlem, hogy jobb lesz a softwares támogatás, ami ciki és szomorú egyben.
-
gegsite
tag
válasz
Armagedown #1460 üzenetére
Bírja, bár én sose hordom farzsebben.
A G-kamera felment no-roottal, bár én sok különbséget nem látok. -
gegsite
tag
9.5.8 frissítés már fent is van.
Talán mintha a feladatkezelő vagyis a progik váltás animációja lenne más. Szép folyamatos most. -
gegsite
tag
Xiaomi egy korrekt minőségű márka, engem meggyőzött.
Szervizről annyit tudok, hogy én a Turbadon vettem, és ők elintézik, nagyon kellemesen csalódtam bennük, amikor a Lenovo P2-öm behalt (alaplap).Jelenleg 7.0 NRD90M fur 2018-02-01-es biztonsági frissítéssel.
Van rá főzött rom is (Oreo is)
Amúgy hivatalosan a MIUI 10 -es lesz Oreo alapú, de arra várni kell még Szeptemberig kb. -
gegsite
tag
válasz
cezarlacrone #1400 üzenetére
Ha főképernyőn balról húzd ki az oldalsó menüt (vagy mi a neve) , ott a dátum alatt van egy kereső. Oda írd be amit keresel. Én beírtam téma, és a "Témák" at megtalálta, de rábökve azt írja, hogy "A témák támogatottak az Ön régiójában." és ennyi. Amúgy én nekem is eltűnt, de hidegen hagy. Az viszont, fura, hogy más lett a lezáróhang (feloldó is). A beállítások menüben vannak változások, az biztos.
-
gegsite
tag
Hopp egy nagy frissítés meg is jött.
MIUI 9.5 stabil , 9.5.4 (NCFMIFA)
Felraktam, eddig nagyon nincs változás, tehát szuper
-
gegsite
tag
válasz
Sweet Lou 6 #1395 üzenetére
Lotrutyit
Nem karcolódik könnyebben.
Rákerestem (2 perc se volt) ugyanúgy a 6-os MOHS keménységi skálán kezd el karcolódni mint a GG.
https://www.youtube.com/watch?v=JL46Rvz5ZxQ
Referencia Samsung Galaxy S9 (GG5) :
https://www.youtube.com/watch?v=HJYqgZDmsZo
A nagy PR szöveg jól megy nekik (GG)
-
gegsite
tag
Ma megint használni akartam a hotspot (mobilnetet megosztod wifivel) s megint az volt, hogy az eszköz (laptop) rácsatlakozott a hálózatomra, de nem érte el az internetet.
3g -> 4g re váltottam, mert valamiért néha ez segít, de most nem.
Újraindítottam a Telefont, de akkor se lett jó.
Ekkor megint váltás de most ugye 4g -> 3g re s most jó lett.
A hotspotnak direkt nincs jelszó beállítva, nehogy a WPA beálljon a képbe...
(Az előd lenovo p2 nek is ilyesmi volt de ott a 3g-4g váltás megoldás szokott lenni.)
((A 4 éves lenovo s750 esemmel semmi ilyen gond nincs)) -
gegsite
tag
válasz
koshmar #1276 üzenetére
Redmi 4X, be nincs B20 (4G) ha jól tudom...
Amúgy szerintem jobban jársz egy Qualcomm 625-ös chipszettelItt van a korrekt összehasonlítás:
https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8608&idPhone2=8531
Ott vannak a méretek, érdemes egy kartonból kivágni s fogdosni
-
gegsite
tag
-
gegsite
tag
válasz
gabesz1904 #1178 üzenetére
Szia!
Lenovo P2-őm volt,de sajna nem tudták mikor lesz alaplap, így beszámították az árát, s ezt vettem helyette.
Az első héten vagyok így sok tapasztalat nincs még, de úgy nagy általánosságban a két telefon megegyezik.
Ennek 4100 mAh az akksija a P2-nek 5100.
A két kamera ugyanolyan (átlagos).
A MIUI 9 egész élhető, így ha minden igaz 3-4 nap is lesz átlagos felhasználás mellett.
A kijelző ugyanakkora, s a felbontásuk is, viszont ez LCD a P2-é pedig OLED.
Pozitívum, hogy van rajta infravető, de nincs NFC.
Ujjlenyomat-olvasó a hátulján a kamera alatt.... úgyse használom (privacy first), max felkeltésnek, dupla kopp viszont alapba van, az jó.
Van értesítő LED is, ami nekem nagyon fontos.
USB-B szóval a régi kábelek is jók hozzá. OTG is működik.Azt mondom ha 65 körül tudsz venni itthon garival, az jó ár (4/64 Gigásat)
-
gegsite
tag
Üdv, csak beköszönök mint új Redmi Note 4 tulaj!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- SUSE Linux
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest