Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple Watch
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
orso0355
üzenetére
Köszi!
Végülis magam is rá tudtam volna jönni, hogy ha ezután se lesz jó, akkor azokon is végig kell majd menni.

Ezt a megoldást amúgy durvának tartom kicsit, az átlagfelhasználók 9x%-a biztos nem tudja ezt megoldani magának, csak bosszankodik miatta, míg meg nem utálja a telefonját és/vagy be nem adja szervizbe, ahol csinálnak neki egy factory reset-et, amivel persze nem oldódik meg a probléma, de legalább pénzt még így is elkérhetnek érte csak azért, mert hozzányúltak pár percre a telefonhoz.
-
Köszönöm a válaszokat!

A Gmail-es hozzászólás szerint elég akkor csak kikapcsolni a végén írt MIUI Optimalization beállítást vagy érdemes azért sorban beállítani minden korábban írt dolgot is az alkalmazast illetően?
Ja és tőlem is B.Ú.É.K. mindenkinek!

-
Sziasztok!
Érdeklődés célból írok.

Az rendben van, hogy Android főverzió váltás után erősen javasolt a HR, de ugyanez igaz akkor is itt, MIUI esetében, ha az Android verzió nem is, de a MIUI úgy tűnik főverzió váltáson esik át?Pár hete párom telefonja elég szépen átalakult, gondolom MIUI főverzió váltás történt.
Azóta viszont nem tudja például visszajátszani a diktafon felvételeit hibás fájra vonatkozva, valamint ami számunkra zavaróbb, az az, hogy a Hangouts is csak akkor értesít, ha belelép közvetlenül az alkalmazásba.
Próbáltam már az adatait törölni, újra is telepítettem az app-ot, semmi változás.Ezesetben tényleg meg kellene akkor ejteni egy HR-t?
Illetve ha itt lehetséges, hogy számítógépes MIUI Flash Tool-lal lehet flash-elni tisztan a legújabb stable-t, akkor inkább azt ejtsem meg vagy elég csak a jelenlegi rendszernek egy HR-t nyomni? -
Sziasztok!
Elég szerencsétlen voltam a telefon beüzemelésével kapcsolatban. Fekete modellt, fáradtan és félhomályban kíséreltem meg beüzemelni páromnak és mikor másodperceket toszogattam a SIM tűvel a telefont, rájöttem végül, hogy először a másodlagos mikrofon lyukánál próbálkoztam.

Természetesen első dolgunk volt a telefon üzembevétele után, hogy megejtettünk egy próbahívást, aminek a minőségével nem is volt gond, de elképzelhetőnek tartom, hogy egyéb helyzetek tudnának adódni, ahol kiderülne, ha esetleg megsérült volna a másodlagos mikrofon.
Tudtok ajánlani olyan helyzetet vagy esetleg alkalmazást, amivel tudnám tesztelni a másodlagos mikrofont?
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Minden, ami hőszivattyú
- Milyen TV-t vegyek?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro max Deep Purple 128GB gyári független 2026.01.27. MM jótállás akku 85% megkímélt!
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (106A)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (111A)
- iPhone 14 / 128GB / Midnight / Gyári kártyafüggetlen (359)
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest