Hirdetés
- Yettel topik
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- iPhone topik
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Megint kristályozik a Motorola
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- Mobil flották
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
sxxorp
őstag
válasz
lócitrom
üzenetére
pontosan te vagy az egyik nettó bunkóságot súroló nagy arccal (pl.
[link]) nyilatkozó megmondó ember, aki pl. a BOE/EBBG különbségen hisztizik, de ezt a kérdéskört elbagatellizálja. A nyelvtudás lehet akadálya a megismerésnek (anno nem igazán találtam jó, magyar nyelvű tematikus oldalt a témában), akárcsak a butaság, utóbbin magyar cikk sem segít. Megjegyzem, ez a cikk sokkal több, mint amennyit te mutattál, hogy szakmai módon is alátámaszd nagy határozottsággal hirdetett tévhited.#8911 starr: nagyjából ennyi
Ja, megcsináltam a 'cabl'-módosítást, amit találtál, de elég nehéz lesz a korábbihoz képest kimutatható különbséget találni üzemidőben, mindkettő egyelőre hasonlóan jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- Új Lenovo V15 G4 FHD i5-13420H 4.6Ghz 8mag 16GB RAM 512GB SSD Intel UHD Graphics XE Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ja, megcsináltam a 'cabl'-módosítást, amit találtál, de elég nehéz lesz a korábbihoz képest kimutatható különbséget találni üzemidőben, mindkettő egyelőre hasonlóan jó.