Hirdetés
- Yettel topik
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- iPhone topik
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Megint kristályozik a Motorola
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- Mobil flották
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
sxxorp
őstag
válasz
grafnet
üzenetére
Az eddigiekből arra jutottam, hogy a legtisztább egy Fastboot ROM lenne, Clean All módra.
Elképesztő szívások után (most értem el eddig: az új laptopon vmi miatt félpercenként újraindult a Fastboot állapot flash-elés alatt/helyett, majd gondoltam, h ne legyen a legkésőbbi Win10-64bit a gond, viszont a páromén csak USB3-as csatlakozó van, és mint kiderült ez lehet az oka a végtelen 'Device is busy' üzeneteknek, persze mind sokszor újrapróbálva, majd vissza az én laptopomra...) eljutottam ide:
MÉGIS rendszerbe reboot helyett kis rezgés urán újra csak az a kretén Fastboot Nyúl jön csak be...Mivel van egy TWRP mentésem 8.5.2.0-n, ezért annak a Fastboot ROMjával erőlködtem (2 forrásból letöltve), bíztam benne, hogy később vissza tudom hozni azt a pár hetes mentést, ha megfelelő ROM-verziót teszek fel, és eljutok a reboot-ig...
Új hozzászólás Aktív témák
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L530 - i5-3G I 8GB I 500GB +16SSD I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi