Hirdetés
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
RAZR_v3
tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Sikerült!
TWRP-ben mountoltam a system mappát, majd a TWRP fájlkezelőjével elnavigáltam a system/etc/sysconfig mappába, és töröltem néhány .xml kiterjesztésű fájlt, amiket minden bizonnyal a Pixel Experience ROM tett oda. (Más kérdés, hogy ezek miért maradtak meg, ha én több wipe system-et is csináltam a TWRP-vel korábban.)
Utána elindítottam a MIUI-t, nem telepítettem újra, töröltem a Google Fotók alkalmazás adatait, utána töröltem az alkalmazást, majd megint telepítettem a Play Áruházból a Google Fotók alkalmazást, és minden tökéletesen működik, az alkalmazás első indításakor, illetve a beállításain belül is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Revolut
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3688, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

TWRP-ben mountoltam a system mappát, majd a TWRP fájlkezelőjével elnavigáltam a system/etc/sysconfig mappába, és töröltem néhány .xml kiterjesztésű fájlt, amiket minden bizonnyal a Pixel Experience ROM tett oda. (Más kérdés, hogy ezek miért maradtak meg, ha én több wipe system-et is csináltam a TWRP-vel korábban.)