- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gringo77
csendes tag
válasz
usergefi #5656 üzenetére
Köszönöm a segítséget megvan a papír de sajnos csak 1 év garancia van azt pedig a Smartshop intézi de nem tudom mikor mivel 11 óra 28 perckor regisztráltam és majd értesítenek e-mailben de már eltelt majd egy fél nap és még nem kaptam semmit. Többet soha nem rendelek innen az biztos.
Azt nem lehet hogy én beviszem a Wayteq-hez a gari papírral amit a bolt adott vagy az nem jó nekik????
Mert most vigyem be az üzletbe, majd ők kiköldik visszahozzák rátesznek egy csomó költséget és majd egyszer 3-4 hét múlva lesz egy telefonom!!!
-
gringo77
csendes tag
A feleségem telefonja pedig egy hete már rosszalkodik. Nem lehet hívást kezdeményezni és fogadni sem. ha pedig sikerül akkor pedig mintha valami zajos csőben beszélnék, a másik fél meg semmit nem hall az egészből. próbáltam már újraindítani, sim ki-be és semmi. A frissítés előtt történt vele valami baj, elvileg csak a gyerek nézett rajta youtube videókat és semmi más nem történt. Minden más alkalmazás és funkció működik. Esetleg valami megoldás????
A készüléket a Smartshop-ban (Smartphone Hungary Kft.) vásároltam 2018.03.07-én, most ott regisztráltam valami oldalon a szervizhez és ott majd értesítenek hogy mit csináljak.
A Xiaomi hivatalos szervize nem a Wayteq Magyarország Kft.???
Köszönöm szépen előre is a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- SUSE Linux
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRCSÖKKENTÉS - RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest