- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#71823360 #5432 üzenetére
Közben letöltöttem a linkelt romot, felmásoltam zip formátumban, be is olvasta, és már frissítené is.
Rá merjek nyomni? Nem akarom téglásítani a telefont.
Attól tartok, hogy nem ok nélkül nem találja a frissítést alapból a készülék, ha a másik ugyanilyen már ré megtalálta. -
törölt tag
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget romolás terén.
Adott két Redmi 4A készülék, az egyik nem frissült 8.5.1.0 óta, a másik már lassan egy hónapja frissített 9.x.x.x-re.
Ha az összefoglalóban található linkről letöltöm a felső romot, akkor tudom frissíteni laikusként? A rendszerfrissítés menüben van tallózás opció.Esetleg létezhet több különböző hardver verzió a készülékből, amiből az egyik nem frissíthető? 3 nap különbséggel rendeltem a két telefont, és a kezdetek óta gond volt azzal, amelyik nem frissül. Még körülbelül egy hét van hátra a garanciából, és nem tudom eldönteni, hogy elküldjem a wayteq-nek vagy sem. Régebben küldtek vissza telefont vibra funkció nélkül, amikor mikrofon hibával küldtem. Szóval most az idő rövidsége miatt nem férne bele két kör szerviz, és ha valamit megint elbénáznak, akkor az már kiesne a gar időből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- EA Sports WRC '23
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest