- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
humphries
csendes tag
válasz
trialboj #2002 üzenetére
Trebrona készített pont tegnap egy lehetséges összefoglalót a telefonhoz, amiben pont erről is van szó:
"Global romokban gyárilag telepített Google alkalmazások letiltása root nélkül: [link]
by mrszitya"Amúgy az összefoglaló szerintem tökéletes, én sem tudtam erről a fícsörről.
Edit: amúgy az engem is érdekelne, hogy van-e arra lehetőség, hogy root-olom a telefont, leszedem, ami nem kell, majd unroot-olom, hogy a mobilbankos alkalmazások működjenek?
-
humphries
csendes tag
válasz
Graphics #1917 üzenetére
Duliee, qqcqqc köszi a válaszokat! Végül is megvettem a telefont, nemrég érkezett meg. A kijelző mennyire érzékeny a karcokra védőfólia nélkül? Illetve körülnézve itthon mindenhol csak Redmi 3/3S-re látok kijelzővédőt. Kompatibilis ez a 4A-val? Ha nem teljesen, feljön, porosodik alatta? Köszi!
-
humphries
csendes tag
Sziasztok!
Egy Remdi 1S-ről váltanék 4A-ra. Az 1S jól kiszolgált, de van jó pár apró, de idegesítő dolga:
- Önkényesen bezár app-okat, így a notification-ök nem mindig jönnek.
- Mobilnet és GPS használatánál kényelmetlenül melegszik és zabálja az akksit.
- Random újraindul, van hogy hónapokig nem, de úgy is, hogy naponta.
- Néha beakad valami processz, a telefon átmegy radiátorba és leeszi az akksit.Arra lennék kíváncsi, hogy a 4A mennyivel jobb konstrukció, itt is megvannak-e ezek a betegségek. Romolni, bootloader-t nyittatni nem szeretnék, a kapott stabil rommal használnám. Illetve +1 kérdés: folyamatos mobilnet használattal, nagyobb kijelzőidő nélkül mennyit bír a telefon?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh - Újabb tapasztalatok - fogyasztás és hatótáv
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Építő/felújító topik
- Napelem
- Yettel topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Macbook White 13" unibody
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest