- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt1
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, mert kijelzőcsere után valamiért nem kapcsol be a telefon (4A). Ha bedugom a töltőt, akkor felvillan az értesítési led, és a kijelzőn is megjelenik a mi felirat + rezzenés, de ennél tovább nem jut. Ha hagyom bedugva a töltőt, akkor ezt játssza végtelenítve. Idáig akkor is eljut, ha nincs benne az akkumulátor, csak töltőre van dugva. Ha nincs töltőn, akkor nem is reagál se a bekapcsoló, se a bekapcsoló+hangerő le kombinációra. Az értesítési led 1 mp-n belül elalszik, tehát tölteni sem tölt.
Mivel a kijelző felvillan bedugott töltővel, de nem tölt, ezért arra gondoltam, hogy esetleg az akku is meghalt benne, a szétbontás következtében (eléggé meg kellett vele küzdeni, hogy kijöjjön és pár helyen meg is horpadt kicsit a széleinél). Arra is gondoltam, hogy túlságosan lemerült és az miatt nem engedi tölteni a töltő (hallottam már ilyesmiről más telefonoknál, és ez a telefon már nyár elején szét lett bontva (akkor se volt 100%-on a töltöttség max 20), csak sajnos hibás kijelzőt kaptam, ezért 2x kellett megrendelni).
Szerintetek érdemes rendelni hozzá egy új aksit vagy kuka? Az alaplapra csatlakozó különböző kábeleket többször is ellenőriztem, jól vannak bedugva és sértetlenek (az akku kábele is sértetlen). Az alaplapról sem törött le semmi. Ha esetleg valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata, hogy mi lehet a hiba, kérem ossza meg velem. Előre is köszönöm a segítséget! -
Zsolt1
tag
Sziasztok!
Rendelt valaki mostanában kijelzőt 4A-hoz? Ha minden rendben volt vele és még árul az eladó, akkor egy linket nagyon megköszönnék, ha tudna valaki küldeni.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest