- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Júliusi techmontázs (2025)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
keekee
tag
Köszi, anyám most üzent, hogy reggelre mégis feljelentkezett a telója 4G-n a hálózatra, szóval sanszos, hogy tényleg B20 az aktív, és a kártya rendetlenkedett. Az egyetlen különbség a Note 5A meg a 4A és a Homtom HT16 között a B8 (900 MHz LTE) megléte. Fura egyébként, hogy tök egyszerre aktiváltuk vadiújan a két Vodás kártyát a szüleimnek, fateré a Note 5A-ban mégis azonnal 4G-n indult, anyué meg nem
Lényeg, hogy hasítunk -
keekee
tag
Sziasztok, nem tudjátok véletlenül, hogy a Vodafone melyik frekvencián alkalmazza az LTE szolgáltatást a Kisalföld térségében? Anyámék tegnaptól Vodafone-flottások, de a se az ő Homtom telóján, se az én 4A-mon nem megy az LTE, csak 3G. Érdekes, mert fater Note 5A-ján meg penge. Keresgéltem a specifikációk között a neten, ha jól láttam, 900 MHz LTE csak a Note 5A-ban van
Ez lehet a trükk?
-
keekee
tag
Sziasztok,
az vajon mi a jó nyavalyától lehet, hogy rootolt, "uninstallált" telóra állandóan visszamászik a google play-ről a facebook, a gyári böngésző, a swiftkey, meg a google pinjin billentyűzet???? Elég egy újraindítás, és máris ott éktelenkedik a fent leírt pár alkalmazás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest