- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nevem:senki
csendes tag
Köszönöm szépen a válaszodat
Esetleg van erre a frissítési problémára megoldás?
Valamilyen applikáció okozhatja vagy hardveres probléma?
Nem tudom hogy ez mekkora hibának minősül. Lehet hogy más esetben is fordulhat elő ilyen probléma.
Érdemes ilyenkor a szervízhez fordulni?Ha esetleg tényleg szervíz lenne belőle akkor hova fordulhatok? mert a Xiaomi mayar oldalán írta hogy külföldről vásárolt termékek esetén a garanciális javítás az intézi akitől vásároltam.
Szóval forduljak az Eustockhoz hogy ha nem találok erre a problémára megoldást?Az érintő képernyő problémát csak egyszer csinálta hogy nem jól érzékelt. Azóta nem, úgyhogy azzal nem foglalkozok már. Lehet hogy a Screentouch repair applikáció segített
-
nevem:senki
csendes tag
Sziasztok !
Van nekem is egy Redmi 4A pro amit az eustockról rendeltem.
Tökéletesen megvagyok vele elégedve viszont vagy pár érdekes dolog amire szeretnék választ kapni.Az SMS-ek olvasásánál, ki-be lépésnél egy kisebb ablak ugrik fel egy pillanatra egy gyors képernyő villanással együtt, de olyan rövid ideig hogy lehetetlen elcsípni mi van rajta. Tizedmásodperc az egész.
Ezt csak az smseknél csinálja sehol máshol. Itt egy video róla hátha érthető amit írtam fentebb
[link]Meg az érintőképernyőnél van hogy rámegyek egy ikonra és az amellettit érzékeli és nyitja meg.
Köszönöm szépen előre is az esetleges válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Linux kezdőknek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mit válthat ki az alváshiány?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hardcore café
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest