- Motorola G86 - majdnem Edge
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Magisk
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szetcsuszott
aktív tag
Hali! Eustockos ipaky tokszett fóliájával másnak is van méretproblémája? Írta itt valaki...Rendelnék, de ha nagyon gáz akkor nem...
-
szetcsuszott
aktív tag
Kipróbáltam a gps-t, szintén lenovo a6000hez képest (ami soha az életben nem működött nekem normálisan, 20 m pontosság már nagyon fasza volt, de sose tartott 1-2 percnél tovább az öröm)
Ugyanabban az ablakban ugyanazzal az appal tesztelve redmi 4a kb 5 mp alatt 4- 6 m-es pontosság, lenovo kb 3 perc alatt is csak 25m. Használhatatlan.
Kell egy xiaomi 😀 -
szetcsuszott
aktív tag
válasz
Graphics #1787 üzenetére
Az a baj, hogy ez a maga idejében is f.s volt, se nem alma se nem körte, hanem éppcsak szódával elfogadható szükségmegoldás. Nem az idő itt a baj, kérem. Újonnan is gyatrább volt mindenben, pedig drágább volt jóval a redminél. Erre próbáltam rávilágítani. Meg arra, hogy 4.4es androidra nem kellene, hogy ennyire kevés legyen a 410 snapi, de mégis az volt kezdettől.
A memória is kevés nyilván, de attól a gyári szűz telefonnak nem kéne 3-4 mp gondolkodás, hogy ha írni akarok pl ide, feldobja-e végre a billentyűzetet... -
szetcsuszott
aktív tag
Na,reggel kb 10kor megjött, fülessel együtt 😁 az asszony be is lakja lassan, kipróbálgattam azért én is, a kis levonó a6000-emhez képest..
A levonóm új állapotban se volt így összerakva, ég_föld minőségbeli különbség a redmi javára
A levonóm a büdös életben nem volt ilyen gördülékeny, mint ez. SOHA!
Teljesen használható a kamera, szemben a fos levonóval.
Szóval eddig ööm-bódottá'! 😀
Ugyanitt használt (azaz inkább használhatatlan) lumia 535 win10zel eladó, vagy ünnepélyes és rituális falhozb@szás lesz, perverz örömmel. -
szetcsuszott
aktív tag
Sziasztok!
TG-je van valakinek a 4A-ra? Nem rendelt valaki többet esetleg? Ha nem muszáj, nem vacakolnék egy hónapos kínai rendeléssel.
Ha esetleg nincs, akkor tokot+TG -t honnan érdemes rendelni rá?Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Háztartási gépek
- Kuponkunyeráló
- E-roller topik
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest